Gizli İlimler Kitabı
-
hatırlıyorum da birzamanlar kitabın adı gizlice ceketime atılmıştı da bu işlere başlamıştık..o kadar gizliydi yani..şimdi herkes uzman olmuş..
-
herkes okumayın sakın böyle olur şöyle olur demiş tamam da kitap ta tam olarak ne anlatıyor sadece büyü ve cinlerimi anlatıyor kitabın anlattığı konu nedir acaba?
-
dertli bunu yazdı:
-----------------------------herkes okumayın sakın böyle olur şöyle olur demiş tamam da kitap ta tam olarak ne anlatıyor sadece büyü ve cinlerimi anlatıyor kitabın anlattığı konu nedir acaba?
-----------------------------bu dünyada gizli kalmış, ve ya çok az kişinin bildiği alternatif yaşam ı anlatıyor.. tamamen masum :):):)
-
uzak durun.
-
yav ben size demiyormuyum bilim uğraşın diye
bakın ben fiziğe yöneldim :P
gerçi benimde kafayı yiyebilitem çok ama neyse
-
mont-blanc bunu yazdı:
-----------------------------Kenzü'l-Havas kitabını diyorsun umarım...
Bulaşmamalısın.
-----------------------------okudun mu sen hocam?
-
arkadaşlar yapmayın etmeyin bir merak ugruna .. nefsinize hakim olun okumayın lütfen.. tecrübelerini paylasmıs arkadaslar siz de ona göre uzak durun ..
-
Benim amca'da vardi...o da cok ugrasti bi aralar...hipnoz fln yapmayi ogrendi o kitap sayesinde...
Sonra bi cocugu oldu..bebek iken ve hicbirseyi yokken öldü...Ondan sonra da uzak durdu zaten..
Kimisi ilgisi yok dicektir ama bilemiyoruz tabi..
-
Yaw herkeste yok bulaşma çart çurt.Arkadaşlar bulaşınca ne olduğunu söyleyin millet ona göre davransın.
Burdan bakınca sadece kitabı okumadığını düşündüğüm birsürü adam bulaşma diyor.Neden bulaşma?
-
okumadan psikolojim bozuldu. :)