Gizli İlimler Kitabı
-
ha şunuda belirteyim kitaba bir hışımla girip ortadan okumak gibi bir salaklık yapmayın :D hamur gönder hümmet abiyy durumlarına girmeyiniz.
1-) kitabı baştan adam gibi okuyun gerekiyorsa kullanım kılavuzuna bakın yemiyorsa okumayın.
2-) ufff , cısss , sakın ! gibi sözlere aldırmayın okuyun bişey olmaz ama uygulamayın ,teoride kalın bu konuda pratik herkesin yiyebileceği bi halt değil sonra yanınızdakine sorarsınız anaaa pembe balina görüyom lan gökyüzünde uçuyor vs. vs. :) yani ne tırsın nede hafife alın.
3-) amacınız adrenalinse akşam okuyun :) özellikle 1-5 arasında okuyun hatta yanlız okuyun ev karanlık olsun :)
4-) kitabı okuyarak ne yapmayı planlıyorsunuz bilmiyorum ama bu tür şeylerde ilk başlanacak değil son başlanacak bir kitaptır bu gaza gelipde hemen okumayın zira siz kitabı açıp 3-5 sayfa okumaya başlayınca ruhsal varlıkları zaten davet etmiş oluyorsunuz :) sonra yok karabasandı yok congalazdı sabaha kadar yusuf yusuf olmayın birde abone olurlarsa tamamdır :)
5-) kitabı okuyupda korkanların çoğu kendi kendini korkutuyor aslında, fazla korkmayın öcü çıkmaz içinden a.q :D birde bakıyorum şöyle kitabın içeriğini bilende yazıyor bilmeyende hatta herkes uzman olmuş bu konularda hayırlısı diyelim :) okuyun okuyun çevreniz genişler ama gaza gelip kendinizi korkutmayın siz kendinizi korkutmazsanız kimse sizi korkutamaz korku filmine bile bakamıyorsanız hiç okumayın okuyanlar okumayanlara anlatsın :D
6-) benim tavsiyem hiç bulaşmayın.
-
kralsam bunu yazdı:
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.
Bakara(*) Sûresinin 102 . Ayetinde Süleyman’ın hükümranlığı hakkında şeytanların (ve şeytan tıynetli insanların) uydurdukları yalanların ardına düştüler. Oysa Süleyman (büyü yaparak) küfre girmedi. Fakat şeytanlar, insanlara sihri ve (özellikle de) Babil’deki Hârût ve Mârût adlı iki meleğe ilham edilen (sihr)i öğretmek suretiyle küfre girdiler. Halbuki o iki melek, “Biz ancak imtihan için gönderilmiş birer meleğiz. (Sihri caiz görüp de) sakın küfre girme” demedikçe, kimseye (sihir) öğretmiyorlardı. Böylece (insanlar) onlardan kişi ile karısını birbirinden ayıracakları sihri öğreniyorlardı. Halbuki onlar, Allah’ın izni olmadıkça o sihirle hiç kimseye zarar veremezlerdi. (Onlar böyle yaparak) kendilerine zarar veren, fayda getirmeyen şeyleri öğreniyorlardı. Andolsun, onu satın alanın ahirette bir nasibi olmadığını biliyorlardı. Kendilerini karşılığında sattıkları şey ne kötüdür! Keşke bilselerdi.edit: Diyanet işleri başkanlığının mealinden alıntıdır...
-----------------------------birde buzulun dediklerine dikkat etmek gerek... sadece okumak icin elinde linki olan pm'leyebilr mi?
-
sanırım 2 . sayfada linki var. indirdim. ama 215 sayfa birşey anlamazsın fazla bişe. orjinali 1800 sayfa.. önemli yerlerin 1 i bile yok...
-
abovv
ilk başta indirmiştim
sonra milletin ağzı yanmış dedim
siliyordum ki bilgisayar kapandı
tekrar açtım
bu sefer tahribata girdim,sitenin her tarafı siyah
töbe yaa :D
ayetel kürsi okuyorum vallaha tırstım bende :D
-
önemliden kasıt nedir hocam
-
thrbtcell bunu yazdı:
-----------------------------kralsam bunu yazdı:
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.
Bakara(*) Sûresinin 102 . Ayetinde Süleyman’ın hükümranlığı hakkında şeytanların (ve şeytan tıynetli insanların) uydurdukları yalanların ardına düştüler. Oysa Süleyman (büyü yaparak) küfre girmedi. Fakat şeytanlar, insanlara sihri ve (özellikle de) Babil’deki Hârût ve Mârût adlı iki meleğe ilham edilen (sihr)i öğretmek suretiyle küfre girdiler. Halbuki o iki melek, “Biz ancak imtihan için gönderilmiş birer meleğiz. (Sihri caiz görüp de) sakın küfre girme” demedikçe, kimseye (sihir) öğretmiyorlardı. Böylece (insanlar) onlardan kişi ile karısını birbirinden ayıracakları sihri öğreniyorlardı. Halbuki onlar, Allah’ın izni olmadıkça o sihirle hiç kimseye zarar veremezlerdi. (Onlar böyle yaparak) kendilerine zarar veren, fayda getirmeyen şeyleri öğreniyorlardı. Andolsun, onu satın alanın ahirette bir nasibi olmadığını biliyorlardı. Kendilerini karşılığında sattıkları şey ne kötüdür! Keşke bilselerdi.edit: Diyanet işleri başkanlığının mealinden alıntıdır...
-----------------------------birde buzulun dediklerine dikkat etmek gerek... sadece okumak icin elinde linki olan pm'leyebilr mi?
-----------------------------Babil’deki Hârût ve Mârût adlı iki meleğe ilham edilen (sihr)i öğretmek suretiyle küfre girdiler
la bu harut ile marut babildemiymiş :|
-
anam harbi merakım şaştı.bu işlere daha önce NE YAZIKKİ bulaşmış biri olarak bi taraflarım kaşındı ve bende istiyorum o kitabı :D:D harbi yokmu elinde olan yaf ?
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
anam harbi merakım şaştı.bu işlere daha önce NE YAZIKKİ bulaşmış biri olarak bi taraflarım kaşındı ve bende istiyorum o kitabı :D:D harbi yokmu elinde olan yaf ?
-----------------------------eğer bulursan burada paylaş oky mi. untuma 200-300 sayf aolanlar bir işe yaramaz. 1800 sayfadan 300 sayfası önemsiz o da nette dolaşıyor...
-
komple bi grup oluşturalım parasıylan alıp sayfa sayfa paylaşıp tarayıp birleştirerek vatana millete yahut sadece kendimize faydalı olalım nası fikir
-
kitapyurdunda satılıyor fiyatıda diğer yerlere göre en uygun olanı %30 indirim varmış.
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=45717