folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gizli İlimler Kitabı

Gizli İlimler Kitabı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

ha şunuda belirteyim kitaba bir hışımla girip ortadan okumak gibi bir salaklık yapmayın :D hamur gönder hümmet abiyy durumlarına girmeyiniz.

1-) kitabı baştan adam gibi okuyun gerekiyorsa kullanım kılavuzuna bakın yemiyorsa okumayın.

2-) ufff , cısss , sakın ! gibi sözlere aldırmayın okuyun bişey olmaz ama uygulamayın ,teoride kalın bu konuda pratik herkesin yiyebileceği bi halt değil sonra yanınızdakine sorarsınız anaaa pembe balina görüyom lan gökyüzünde uçuyor vs. vs. :) yani ne tırsın nede hafife alın.

3-) amacınız adrenalinse akşam okuyun :) özellikle 1-5 arasında okuyun hatta yanlız okuyun ev karanlık olsun :)

4-) kitabı okuyarak ne yapmayı planlıyorsunuz bilmiyorum ama bu tür şeylerde ilk başlanacak değil son başlanacak bir kitaptır bu gaza gelipde hemen okumayın zira siz kitabı açıp 3-5 sayfa okumaya başlayınca ruhsal varlıkları zaten davet etmiş oluyorsunuz :) sonra yok karabasandı yok congalazdı sabaha kadar yusuf yusuf olmayın birde abone olurlarsa tamamdır :)

5-) kitabı okuyupda korkanların çoğu kendi kendini korkutuyor aslında, fazla korkmayın öcü çıkmaz içinden a.q :D birde bakıyorum şöyle kitabın içeriğini bilende yazıyor bilmeyende hatta herkes uzman olmuş bu konularda hayırlısı diyelim :) okuyun okuyun çevreniz genişler ama gaza gelip kendinizi korkutmayın siz kendinizi korkutmazsanız kimse sizi korkutamaz korku filmine bile bakamıyorsanız hiç okumayın okuyanlar okumayanlara anlatsın :D

6-) benim tavsiyem hiç bulaşmayın.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

kralsam bunu yazdı:

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.
    Bakara(*) Sûresinin 102 . Ayetinde Süleyman’ın hükümranlığı hakkında şeytanların (ve şeytan tıynetli insanların) uydurdukları yalanların ardına düştüler. Oysa Süleyman (büyü yaparak) küfre girmedi. Fakat şeytanlar, insanlara sihri ve (özellikle de) Babil’deki Hârût ve Mârût adlı iki meleğe ilham edilen (sihr)i öğretmek suretiyle küfre girdiler. Halbuki o iki melek, “Biz ancak imtihan için gönderilmiş birer meleğiz. (Sihri caiz görüp de) sakın küfre girme” demedikçe, kimseye (sihir) öğretmiyorlardı. Böylece (insanlar) onlardan kişi ile karısını birbirinden ayıracakları sihri öğreniyorlardı. Halbuki onlar, Allah’ın izni olmadıkça o sihirle hiç kimseye zarar veremezlerdi. (Onlar böyle yaparak) kendilerine zarar veren, fayda getirmeyen şeyleri öğreniyorlardı. Andolsun, onu satın alanın ahirette bir nasibi olmadığını biliyorlardı. Kendilerini karşılığında sattıkları şey ne kötüdür! Keşke bilselerdi.

edit: Diyanet işleri başkanlığının mealinden alıntıdır...
    -----------------------------

birde buzulun dediklerine dikkat etmek gerek... sadece okumak icin elinde linki olan pm'leyebilr mi? 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    sanırım 2 . sayfada linki var. indirdim. ama 215 sayfa birşey anlamazsın fazla bişe. orjinali 1800 sayfa.. önemli yerlerin 1 i bile yok...

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

abovv

ilk başta indirmiştim

sonra milletin ağzı yanmış dedim 

siliyordum ki bilgisayar kapandı

tekrar açtım

bu sefer tahribata girdim,sitenin her tarafı siyah

töbe yaa :D

ayetel kürsi okuyorum vallaha tırstım bende :D

Koca hestiy aya bedenem ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek
    önemliden kasıt nedir hocam

tahribat.com a can feda
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    thrbtcell bunu yazdı:

kralsam bunu yazdı:

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.
    Bakara(*) Sûresinin 102 . Ayetinde Süleyman’ın hükümranlığı hakkında şeytanların (ve şeytan tıynetli insanların) uydurdukları yalanların ardına düştüler. Oysa Süleyman (büyü yaparak) küfre girmedi. Fakat şeytanlar, insanlara sihri ve (özellikle de) Babil’deki Hârût ve Mârût adlı iki meleğe ilham edilen (sihr)i öğretmek suretiyle küfre girdiler. Halbuki o iki melek, “Biz ancak imtihan için gönderilmiş birer meleğiz. (Sihri caiz görüp de) sakın küfre girme” demedikçe, kimseye (sihir) öğretmiyorlardı. Böylece (insanlar) onlardan kişi ile karısını birbirinden ayıracakları sihri öğreniyorlardı. Halbuki onlar, Allah’ın izni olmadıkça o sihirle hiç kimseye zarar veremezlerdi. (Onlar böyle yaparak) kendilerine zarar veren, fayda getirmeyen şeyleri öğreniyorlardı. Andolsun, onu satın alanın ahirette bir nasibi olmadığını biliyorlardı. Kendilerini karşılığında sattıkları şey ne kötüdür! Keşke bilselerdi.

edit: Diyanet işleri başkanlığının mealinden alıntıdır...

birde buzulun dediklerine dikkat etmek gerek... sadece okumak icin elinde linki olan pm'leyebilr mi? 

Babil’deki Hârût ve Mârût adlı iki meleğe ilham edilen (sihr)i öğretmek suretiyle küfre girdiler

la bu harut ile marut babildemiymiş :|

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    anam harbi merakım şaştı.bu işlere daha önce NE YAZIKKİ bulaşmış biri olarak bi taraflarım kaşındı ve bende istiyorum o kitabı :D:D harbi yokmu elinde olan yaf ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

iLLuMiNaTi bunu yazdı:
    anam harbi merakım şaştı.bu işlere daha önce NE YAZIKKİ bulaşmış biri olarak bi taraflarım kaşındı ve bende istiyorum o kitabı :D:D harbi yokmu elinde olan yaf ?

eğer bulursan burada paylaş oky mi. untuma 200-300 sayf aolanlar bir işe yaramaz. 1800 sayfadan 300 sayfası önemsiz o da nette dolaşıyor...

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

komple bi grup oluşturalım parasıylan alıp sayfa sayfa paylaşıp tarayıp birleştirerek vatana millete yahut sadece kendimize faydalı olalım nası fikir

tahribat.com a can feda
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

kitapyurdunda satılıyor fiyatıda diğer yerlere göre en uygun olanı %30 indirim varmış.

http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=45717

Toplam Hit: 63192 Toplam Mesaj: 166