folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gizli İlimler Kitabı

Gizli İlimler Kitabı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek
    hay a.q

BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    brainiac
    brainiac's avatar
    Erkek
    GaZoZCu bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam bence bu konudan uzak durun biz bi akşam bu kitap hakkında muhabbet ederken arkadaş brini gördüğünü söledi artık ne kadar doğru bilmem ama bence bulaşmamak lazım içinde ii bişe yazmadığı belli
    o arkadaş ben oluyorum siyah giysili birini 2 3 defa gördüm birisi 5 m diğeri 20 m ilrimdeydi birden geçti gitti ne olduğunu anlamadım dözümden yaş geldi çok tırsmıştım :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatal_Trag3dy
    Fatal_Trag3dy's avatar
    Dişi

Tam içeriğini bilmiyorum gerçeği umrumda da değil aslında...

Ama geçen senelerde metafiziğe pek bir ilgi duymuşluğum vardı...

Hatta ilgili olanlar var mıdır bilmem,beyin gücü ile yapılan ekşınlara kadar atlamıştım...(psi-wheel vs.)

Pek sokulmamak lazım böyle şeylere,hobi olarak oku geç;psikopatlığa kadar yolu var =))

Hatta okumasan da bir şey kaybetmezsin...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek
    ikiside bi ciltte satıyom alan varsa 100 tl isteyen çogaldı

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek

arkadaşlar e-book bölümüne baktınızmı ... geçenlerde bu kitapla ilgili bi upload gördüm (konu: "E-Book Arşivi...." , 6. sayfanın sonu) ...yeni galiba... belki sizin bulduklarınızdan farklıdır...

valar morghulis ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

BuZuL bunu yazdı:

ha şunuda belirteyim kitaba bir hışımla girip ortadan okumak gibi bir salaklık yapmayın :D hamur gönder hümmet abiyy durumlarına girmeyiniz.

1-) kitabı baştan adam gibi okuyun gerekiyorsa kullanım kılavuzuna bakın yemiyorsa okumayın.

2-) ufff , cısss , sakın ! gibi sözlere aldırmayın okuyun bişey olmaz ama uygulamayın ,teoride kalın bu konuda pratik herkesin yiyebileceği bi halt değil sonra yanınızdakine sorarsınız anaaa pembe balina görüyom lan gökyüzünde uçuyor vs. vs. :) yani ne tırsın nede hafife alın.

3-) amacınız adrenalinse akşam okuyun :) özellikle 1-5 arasında okuyun hatta yanlız okuyun ev karanlık olsun :)

4-) kitabı okuyarak ne yapmayı planlıyorsunuz bilmiyorum ama bu tür şeylerde ilk başlanacak değil son başlanacak bir kitaptır bu gaza gelipde hemen okumayın zira siz kitabı açıp 3-5 sayfa okumaya başlayınca ruhsal varlıkları zaten davet etmiş oluyorsunuz :) sonra yok karabasandı yok congalazdı sabaha kadar yusuf yusuf olmayın birde abone olurlarsa tamamdır :)

5-) kitabı okuyupda korkanların çoğu kendi kendini korkutuyor aslında, fazla korkmayın öcü çıkmaz içinden a.q :D birde bakıyorum şöyle kitabın içeriğini bilende yazıyor bilmeyende hatta herkes uzman olmuş bu konularda hayırlısı diyelim :) okuyun okuyun çevreniz genişler ama gaza gelip kendinizi korkutmayın siz kendinizi korkutmazsanız kimse sizi korkutamaz korku filmine bile bakamıyorsanız hiç okumayın okuyanlar okumayanlara anlatsın :D

6-) benim tavsiyem hiç bulaşmayın.

Alla alla e Ben neden Bunu yeni Duyuyorum yahu, Yok Cinler le Temas Etmiş Kavga etmiş Birisiyim. Vallahi Buzulcan Sende Baya bişeyler Biliyomuşsun Konu hakkında, Tırsmam Gelseler dahide, Bu Kitap İlgi Çekici bir Kitap. Gerçekten Bişeyler Geliyomu yahu. Hayret bişey hemide bir kaç Sayfa okuduktan sonra Geliyolar öylemi.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

beyler kitabı bir tanıdığımda buldum sonunda...  Fotokoıpiye ve ya bende kalmasına izin vermiyor. evine gidip ara ara notlar alıyorum...

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    ne kitapmış a.q. peki hacı üç harflilerin verişkenleri varmı ) : ? dişi dişidir ehuhe.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    o kitabı okuyan herkez öldü çok fazla şey biliyorsun delikanlı :|

Konumu silenlere inat kürdüm
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

MinervaL bunu yazdı: