Gizli İlimler Kitabı
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------kitapyurdunda satılıyor fiyatıda diğer yerlere göre en uygun olanı %30 indirim varmış.
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=45717
-----------------------------bunun türkçe olanını arıyoruz. 1800 sayfa 2 cilt ...
yeşil kalın bir dış kabı var.
-
bişey siz ona inanmıyorsunuz diye yok olamaz.
ben öyle cine falan inanmam deyip de bu kitaptakileri uygulamaya kalkışırsanız kendinizi çoktan işin içine atmışsınız demektir.
merak etmeyin onlar size kendilerini göstererek inandırırlar
-
Şimdi bende meraklandım varsa elinde olan :) oturup tek tek bile taratırım
-
ya bir bulsam hemen paylaşacam. herkesin çok merak ettiği, bulamadığı aynı zamanda bulunca korkudan okuyamadığı bir kitap. çevremde çok örnekleri var. kitabı okumuş tanıdıklarım var. onlara soruyorum kitap kayboldu diyorlar vermekistemiyorlar sanırım ya da gerçekten kaybolmuş
-
sibyl bunu yazdı:
-----------------------------Sevgili kardeşim;
Bahsettiğin kitabı ben çok iyi biliyorum. Elimde aslı vardı. Bilgisizlik, bilinçsizlik yaptım kullanmaya kalkıştım. Olmasını çok istediğim bir şey vardı onun için konusunu uygun bulduğum dualardan birisini okumaya başladım. Sanırım 400 ün üzerinde okumam gerekiyordu. Neyse ki okumadan önce 7 tane ayetel kürsi okuyup kendimi koruma altına almayı akıl ettim. O gece çarpılacaktım beni okuduğum ayetel kürsiler kurtardı. Ben ki cinle, periyle, hayaletlerle arası iyi olmayan, birilerinin iddia ettiği gibi sık sık bunları gören birisi değilim ama o gece yaşadıklarımı hiç unutamam. Burada anlatsam uyduruyor der gülersiniz bile. Sadece sonunu söyliyeyim, okuduğum ayetel kürsi sayesinde yüzünü görmediğim siyah giysili birisi geldi beni içine düştüğüm durumdan çıkardı ve o kitapları derhal yakmamı söyleyip gitti. Yazarken bile hatırladım tüylerim diken diken oluyor.
Sonradan o kitabı istemeyerek de olsa elime alıp inceleyince daha önce dikkat etmediğim bir şekilde içindeki duaların hiçbirisinin hayırla yazılmadığını gördüm. yani rahmani bir kitap değil o. Sen vazgeç bu sevdadan. Aman aman uğraşma. O kitabı bulunduğun yere sokma. Çok istediğin bir şey varsa otur yüreğini arıt Allah'a yönel dua et. Sürekli ayetel kürsi oku. Dileğin hayırlıysa gerçekleşecektir seni temin ediyorum.
-----------------------------yapmayın derken millet dalga geçtiğimi sandı herhalde? alın buyrun bendemi bunları yazmalıydım sizzce? okumayın dedim okumayıon alah allah buna olan hiçbişey çok daha klötületri var.
-
ben traklam falan yapmadım benim yüzümden reklam yapıyo diye okursanız abi meshulü ben değilim hiç bağlamaz ben adam gibi uyardım gerisi sizin iradenize kalmış ki beniim bu uyaerılarıma karşı merak edip okuyorsanız okuduktan sonra ve uyguladıktan sonraki halinizi düşünmek istemem. ciddiyim.
-
Kitabın Bi kaç sayfasını önümüzdeki günlerde Resmini çekip koyarım foruma merak edenler için ama okumadan önce buzül un yazdığı maddeleri dikkat e alin.
-
korkmaktan ziyade bu kitaptakiler büyü heralde ve dolayısıyla uygulandığı takdirde yaptığınız en büyük hatalardan biri olabilir eğer dininize bağlıysanız..
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------
korkmaktan ziyade bu kitaptakiler büyü heralde ve dolayısıyla uygulandığı takdirde yaptığınız en büyük hatalardan biri olabilir eğer dininize bağlıysanız..
-----------------------------dinimize bağlı olması gerekmez:) ateist de olsa en büyük hatalardan birini yapmış olurlar
-
TNT de supernatural diye bi dizi varya hani adamların böle eski yaprakları dökülen büyü kitapları felan var, yaratıklarla felan ugraşyo herifler.... öyle bişe heralde... yani aklıma o gelyo... ilginçmiş...
yannız ben bu kitabı yazanı, nerden geldiini , tarihçesini felan da merak ettim yaw... bilen varmı ?