Gizli İlimler Kitabı
-
Arkadaşlar kitabı bilmem okumadım indirdim ama içeriğine bakmak için. imanıma güvendiğim için acıkcası tırsmıyorum. daha öncede etrafımda cin ler tarafından musallat olunan bir kişi vardı hatta konusmusluğum da var. eğer okuyanların dediği gibi içeriğinde büyü,cin cağırma gibi şeyler varsa kendinizi fazla kaptırmamanızı ve denememenizi öneririm. çünkü gördüğüm şeyler gercekten cok kötüydü ve şu an tanıdığım kişi bu şeyden kurtulamıyor her yere gitmelerine rağmen. Sakın gercekleşmesini istediğiniz bir şeyi bu yollarla denemeyin. cinler geleceği bilemezler ben konustuğumda geçmişle ilgili şeyleri biliyolar fakat geleceği bilemiyolar. gerçi bir tanesi bir kişi için trafik kazasında ölcek fln dedi ama o kişi halen hayatta.
eğer pacanızı kaptırırsanız hayatınız boyunca çekersiniz. öyle birşey ki ne yaptığınızın farkında değilsiniz. bedeniniz duruyor fakat konusan siz değilsiniz, hareket eden siz değilsiniz. yani bilinçaltınız tamamen kayboluyor. yaptığınız hiçbirşey i bilmiyor, hatırlamıyorsunuz. ama ben imanım kuvvetli olduğu, dinime bağlı, bi insan olduğum için pek etkisinde kalmadım. ama eminimki imanı zayıf olan arkadaşlar için kötü olabilir.
-
benimde çevremde öyle insanlar var dedimya bi ablamıza destan gibi arapça yazılar yazdırmışlar...
bu işler ile ilgililenlerin yani çıkar sağlamak isteyenlerin bi çoğu bir süre sonra taklaya geliyor haberiniz olsun...eğer amaç bu varlıkları kullanarak birine zarar vermek ise o ve o varlığa söz geçiremezseniz döner dolaşır size zarar verir...bunların dışında kötülük üzerine icrat yapan varlıkların dışında iyilik yapan gayb aleminin varlıkları da mevcuttur bunlar hakkında bir çok bilgi edindin hatta kimileri halk dilinde ermiş denilen şahışlarda bunların arasına katılmışlardır ve bu dünyada bazı görevleri yerine getirirler....tabi bunlar kendi kendimize kazanacağımız yetenekler değil bi bakıma baban oğula geçen özelliklerdir ama yeteneği veren gayb aleminin askerleridir...
bana öyle şeyler anlattılarki bu mevzular ile ilgili burada yazsam gözünüzde bile canlandıramazsınız çok büyük hayal gücü isteyen mevzular bunlar zaten hayal gücüne ihtiyaç duymayanlar bu tarz şeylere inanmazlar ama inkar edilmemeli...
en güzel ne derseniz benim gibi yapın cinler ile muhattab olmayın istediğiniz kadar 0 düşünce sağlasanızda bir gününüz diğer bir gününüze uymaz neden derseniz olurya insanlık hali başınıza bir iş gelir moraliniz bozuktur vs. kendinizi kontrol edemezsiniz ozaman size büyük zararlar verirler...
bu işlere meraklı arkadaşlara tavsiye kendilerini biyoenerji alanında çalışmalar yapmaları yönünde ilk başlarda sıkıcı heycan verici şeyler elde edemeyebilirsiniz ama ilerleyen aşamalarda cisimlere etki ve ya duru görü tarzında şeyler yaşadığınızda ve uyguladığınızda sanırım sardıkça saracaktır...ama burada da dikkat etmeniz gerken bir mevzu var bu tarz işler ile uğraşırken sakın ha realden kopmayın fazla sorgulayıcı olmayın başarı elde edemezsiniz fazlada kendinizi kaptırmayın düşünce yapınız olaylara bakış açınız ve sosyal yaşamınız uçuruma doğru sürüklenir ve geri dönülememesi büyük bir çöküntü yaşarsınız....iyi çalışmalar....
-
konuyu hortlattım 22 k hit olmuş :) en yüksek hit kimin di acaba ya :)
-
Peh... Yok tavanın isini suratına sürecekmişsin de, yumurtanın akını camdan aşağı dökecekmişsin...
Palavra. Aksini iddia eden ispat eder. Yoksa inanmam kusura bakmayın.
-
Lan okurken yorumları yer yer tırtsım.Bu işler Supernatural'e benzemez :)
-
insanlar bunları genellikle küçükken çevrelerindeki cahil kesimden duyuyorlar ve öyle bir inanıyorlar ki kendi çevrelerinedekilere de anlatılan şeyleri yaşamış gibi anlatıyorlar,sırf onlarda inansın,onlarda kendi kafasında yarattığıı gizemli korkuyu yaşasın diye. küçükken inanırdık böyle şeylere.
ek olarak ;
orta okuldayken , okulda öğlenci olduğum için eve giderken karanlık olurdu, o sıralar da takmıştım çevremde anlatılan cin çağırmalar vs.lere.eve giderken karanlık bir yol vardı. o karanlık ve ıssız aradan geçene kadar euzü besmele çekerdim hiç durmadan.belki 100-150 tane. çocuk aklıma okadar girmişler işte. birgün bıktım habire eüzü besmele çekmekten yorulduğumu hissettim. senin ananın a*ını si*erim cin diye bağırdım, eğer yapabiliyorsan bana bişey yaparsın, bu lafı yedikten sonrada bişey yapmazsan senin gö*ünü si*im diye bağırdım. bi bok olmadı. demek ki neymiş ? bilimden şaşmaymış. ( ortaokul da yaşandı çocuksu gelebilir belki diye tekrar hatırlatim dedim.) yine olsa yine söverim hepsine.
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------
Peh... Yok tavanın isini suratına sürecekmişsin de, yumurtanın akını camdan aşağı dökecekmişsin...
Palavra. Aksini iddia eden ispat eder. Yoksa inanmam kusura bakmayın.
-----------------------------Dostum öncelikle belirteyim, ben kesinlikle müslüman değilim, ancak şunu belirteyim ki büyü denilen kavram gerçektir. Cinler aracılığıyla yapılır ve tarihte ya da günümüzde yaşayan tüm toplumlarda bu yeteneklere sahip insanlar olmuştur. Genellikle bu bilgiler, babadan oğula ya da öğrenciye geçer.
Örneğin eski Türk dini olan şamanizm de her şamanın kabiliyetine göre 4-6 cini bulunur ve şamanların ana görevlerinden birisi de hastalıkları iyileştirmektir. Bu konuda gelişmiş olan aborjinler(avurstralya yerlileri) kırılan bir kemiği dahi bir iki saat içinde iyileştirebilmektedir.
Yani söylemek istediğim şu, eğer yanlış olsaydı, roma imparatorluğundan afrika kabilelerine kadar tüm topluluklarda aynı şeyler söylenip durmazdı, ortada bir gerçeklik olduğu kesindir.
Örneğin cinlerin çok hızlı oldugu ve istediği şekle girdiği gibi kavramlar farklı isimlerle yeryüzündeki tüm inanışlarda vardır. Tabi bu kitapta herşey için, şu ayeti şukadar oku, bu ayeti şuraya yaz gibi şeyler söylenmiş. Ancak müslüman olmayan bir cin sen bunları yaptın diye sana hizmet etmez. müslüman cin de hristiyan ya da başka inanışlarda yapılan büyülere hizmet etmez.
Cinlere hükmetmenin tam olarak neye dayandığı kesin bir kavram değil, ancak benim görüşüm şu. Bir insan toplumunda bir inanış bir din oluşduğu zaman, bu dini oluşturan kişi büyük ihtimalle cinlere hükmedebilen doğuştan yetenekli birisidir, daha sonra bir çok cini kendisine inandırır ve insanlarla birlikte birsürü cin müridi olur.
Daha sonra o dinin büyükleri tarafından örneğin bir müridin bir hastalığının geçmesi için git yumurta kır şunları oku gibi boş şeyler söylenir, sonra bu işle ilgilenmesi için mürit cinlerden faydalanılır. Daha sonra aradan uzun zaman geçtiğinde, insanlar bu yumurta kırma, birşeyler okuma işlemlerini ibadet gibi yaptıkça, zamanında bunlar yapıldığında bazı cinlere isteğin yerine getirildiği emredildiğinden diğer cinlerde bunu dini bir görev görür ve insanın istediği şeyi yapar.
Böylece yaklaşık 80 yıl yaşayan insanlara rağmen cinler 2000 yıla kadar yaşadığı için, bu büyüler sonraki insan nesillerinde de kullanılır ve şamanlıkda olduğu gibi babadan oğula geçebileceği gibi, tibet felsefesindeki gibi öğrenci de yetiştirilebilir.
Tabi bu sadece kurmaca da olabilir, yani her kültürde kendi büyüleri olduğu için ve genelde aynı tür insanların sorununu çözmek için büyüler olduğu için bu varsayım bana mantıklı geliyor.
Bir de avrupadaki cadılar var, bunlar birçok kötü büyü kullanabilir.
Buraya kadar işin mistik tarafından bahsettim şimdide bilimsel bakalım.
psikanaliz konusunda bilgili olanlar bilirlerki hastalıkların birçoğu iyi bir psikoloji ve iyileşeceğine kesin inanç ile iyileşebilir ya da iyileşmesi hızlana bilir. Muhtemelen büyücülerin yaptırdığı garip şeylerden sonra insan kesin iyileşeceğini düşündüğünden ve morali çok yükseldiğinden iyileşmesi muazzam hızlanabilir.
Ayrıca tüm kültürlerde aynı tür büyülerin olması, kültür etkileşimi ya da ortak bir yer-kültür den gelmekle açıklanabilir. Ayrıca hipnoz ve bilinçaltı konularında bilgili olanlar, hipnoz ile ıspanaktan nefret eden bir insana iki kilo çiğ ıspanak yedirtilebildiği gibi, kalp ritminin kan şekerinin arttırılması azaltılması gibi şeylerin yapılabileceğini bilir. Ayrıca acıyı hissetmeme gibi şeyler hipnoz ile rahatlıkla sağlanır.
Hipnozun temeli bilinç altına telkin vermektir, eğer birşeye çok inanırsanız yada sürekli tekrarlarsanız, hipnozla aynı etkiyi yaratabilir ve bilinç altına yerleşebilir.
Yani dişi ağrıyan bir insanı hipnoz ederek diş ağrısını kesebildiğiniz gibi (tanıdığım bir dişçi hipnozu kullanıyordu :), kişiyi katti suretle inandırarak da kesebilirsiniz (bkz tibet felsefesi).
Bu durumda diş ağrısını kesen dua gibi ayet tekrarlama tarzı şeylerin bilinç altı ve inançla ilgili olduğu bilimsel olarak açıklanabilir.
(edit: iki farklı şeyi savunuyor gibi oldum ama, sonuçta tüm ihtimalleri düşünmek laızm. Yine de büyünün gerçek olduğuna inandığımı belirteyim:)
-
Genemi hortladı bu konu yaw :S
-
DmrKen bunu yazdı:
-----------------------------
Dostum öncelikle belirteyim, ben kesinlikle müslüman değilim, ancak şunu belirteyim ki büyü denilen kavram gerçektir. Cinler aracılığıyla yapılır ve tarihte ya da günümüzde yaşayan tüm toplumlarda bu yeteneklere sahip insanlar olmuştur. Genellikle bu bilgiler, babadan oğula ya da öğrenciye geçer.
Örneğin eski Türk dini olan şamanizm de her şamanın kabiliyetine göre 4-6 cini bulunur ve şamanların ana görevlerinden birisi de hastalıkları iyileştirmektir. Bu konuda gelişmiş olan aborjinler(avurstralya yerlileri) kırılan bir kemiği dahi bir iki saat içinde iyileştirebilmektedir.
Yani söylemek istediğim şu, eğer yanlış olsaydı, roma imparatorluğundan afrika kabilelerine kadar tüm topluluklarda aynı şeyler söylenip durmazdı, ortada bir gerçeklik olduğu kesindir.
Örneğin cinlerin çok hızlı oldugu ve istediği şekle girdiği gibi kavramlar farklı isimlerle yeryüzündeki tüm inanışlarda vardır. Tabi bu kitapta herşey için, şu ayeti şukadar oku, bu ayeti şuraya yaz gibi şeyler söylenmiş. Ancak müslüman olmayan bir cin sen bunları yaptın diye sana hizmet etmez. müslüman cin de hristiyan ya da başka inanışlarda yapılan büyülere hizmet etmez.
Cinlere hükmetmenin tam olarak neye dayandığı kesin bir kavram değil, ancak benim görüşüm şu. Bir insan toplumunda bir inanış bir din oluşduğu zaman, bu dini oluşturan kişi büyük ihtimalle cinlere hükmedebilen doğuştan yetenekli birisidir, daha sonra bir çok cini kendisine inandırır ve insanlarla birlikte birsürü cin müridi olur.
Daha sonra o dinin büyükleri tarafından örneğin bir müridin bir hastalığının geçmesi için git yumurta kır şunları oku gibi boş şeyler söylenir, sonra bu işle ilgilenmesi için mürit cinlerden faydalanılır. Daha sonra aradan uzun zaman geçtiğinde, insanlar bu yumurta kırma, birşeyler okuma işlemlerini ibadet gibi yaptıkça, zamanında bunlar yapıldığında bazı cinlere isteğin yerine getirildiği emredildiğinden diğer cinlerde bunu dini bir görev görür ve insanın istediği şeyi yapar.
Böylece yaklaşık 80 yıl yaşayan insanlara rağmen cinler 2000 yıla kadar yaşadığı için, bu büyüler sonraki insan nesillerinde de kullanılır ve şamanlıkda olduğu gibi babadan oğula geçebileceği gibi, tibet felsefesindeki gibi öğrenci de yetiştirilebilir.
Tabi bu sadece kurmaca da olabilir, yani her kültürde kendi büyüleri olduğu için ve genelde aynı tür insanların sorununu çözmek için büyüler olduğu için bu varsayım bana mantıklı geliyor.
Bir de avrupadaki cadılar var, bunlar birçok kötü büyü kullanabilir.
Buraya kadar işin mistik tarafından bahsettim şimdide bilimsel bakalım.
psikanaliz konusunda bilgili olanlar bilirlerki hastalıkların birçoğu iyi bir psikoloji ve iyileşeceğine kesin inanç ile iyileşebilir ya da iyileşmesi hızlana bilir. Muhtemelen büyücülerin yaptırdığı garip şeylerden sonra insan kesin iyileşeceğini düşündüğünden ve morali çok yükseldiğinden iyileşmesi muazzam hızlanabilir.
Ayrıca tüm kültürlerde aynı tür büyülerin olması, kültür etkileşimi ya da ortak bir yer-kültür den gelmekle açıklanabilir. Ayrıca hipnoz ve bilinçaltı konularında bilgili olanlar, hipnoz ile ıspanaktan nefret eden bir insana iki kilo çiğ ıspanak yedirtilebildiği gibi, kalp ritminin kan şekerinin arttırılması azaltılması gibi şeylerin yapılabileceğini bilir. Ayrıca acıyı hissetmeme gibi şeyler hipnoz ile rahatlıkla sağlanır.
Hipnozun temeli bilinç altına telkin vermektir, eğer birşeye çok inanırsanız yada sürekli tekrarlarsanız, hipnozla aynı etkiyi yaratabilir ve bilinç altına yerleşebilir.
Yani dişi ağrıyan bir insanı hipnoz ederek diş ağrısını kesebildiğiniz gibi (tanıdığım bir dişçi hipnozu kullanıyordu :), kişiyi katti suretle inandırarak da kesebilirsiniz (bkz tibet felsefesi).
Bu durumda diş ağrısını kesen dua gibi ayet tekrarlama tarzı şeylerin bilinç altı ve inançla ilgili olduğu bilimsel olarak açıklanabilir.
(edit: iki farklı şeyi savunuyor gibi oldum ama, sonuçta tüm ihtimalleri düşünmek laızm. Yine de büyünün gerçek olduğuna inandığımı belirteyim:)
-----------------------------Hocam gayet güzel yazmışsın tebrik ediyorum.
-
çok gizliyse neden kitabı basılmış ki , eğer kitabı basılmışsa halen gizli değildir boşuna alıp / indirip okumaya çalışmayın bence