Gizli İlimler Kitabı
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------bychaos bunu yazdı:
-----------------------------
La babam bildim bileli o kitabi okuyor küçüklügümden beri :S
-----------------------------iyi - kötü birşey oldumu peki?
-----------------------------ehliyetin olduğu halde ve o arabayı dikkatli kullandığın halde hiç kaza yaparmısın? anca biri gelir arkada oslar yada sana çarpar aynı şey =) kullanmasını biliyorsan sorun yok krşındakinide kullanmayı biliyorsan hiçbi sorun yok güvendesin ama bilmiyosan vay haline =)
-
kitabı okynalar inşallah bu gece rahatuyurssunuz (: bu bir karalama komplosudur tamamen korkup kitabı okumaktan vazgeçmeniz için dedim bunu :) yoksa gece iyidir hadi iyi geceler.
-
Ben okumadan korktum ya ne kitapmış be. Hala tırsıyorum
-
Bilimadamı üstükapalı insanları korkutmaya çalışıyosun buna bakıp bakıp egleniyosun sanırım sonra? umarım öyle degildir zira okudun ve uyguladın bildigin bişey varsa paylaş ne oldu uyguladında? okudunda ne oldu? kitap saçmalıktan ibaret demişsin sonra ordaki arapça şeyleri boş bi kağıda yazma demişsin demekki kitap saçmalıktan ibaret değil? gerçi ben okumadım ama en kısa zamanda alırım nası olsa ismini ögrendik :)
-
Saka mi bu ? Gorende nukleer silahlar uzerine arastirma yapiorsunuz fln sanir arkadaslar :)
-
BİLİMADAMI senden iyi reklamcı olur..okumayın sakat seyelr ayana milletin merak duygusunu acıyosun okuyun yararlı dualar var desen yorum yapan bile cıkmazdı :)
atalarımız boşuna dememiş insan ya meraktan yada bildiğimiz olaydan die ;)
-
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.
---------------------------------------------------------------------------------Bakara(*) Sûresinin 102 . Ayetinde Süleyman’ın hükümranlığı hakkında şeytanların (ve şeytan tıynetli insanların) uydurdukları yalanların ardına düştüler. Oysa Süleyman (büyü yaparak) küfre girmedi. Fakat şeytanlar, insanlara sihri ve (özellikle de) Babil’deki Hârût ve Mârût adlı iki meleğe ilham edilen (sihr)i öğretmek suretiyle küfre girdiler. Halbuki o iki melek, “Biz ancak imtihan için gönderilmiş birer meleğiz. (Sihri caiz görüp de) sakın küfre girme” demedikçe, kimseye (sihir) öğretmiyorlardı. Böylece (insanlar) onlardan kişi ile karısını birbirinden ayıracakları sihri öğreniyorlardı. Halbuki onlar, Allah’ın izni olmadıkça o sihirle hiç kimseye zarar veremezlerdi. (Onlar böyle yaparak) kendilerine zarar veren, fayda getirmeyen şeyleri öğreniyorlardı. Andolsun, onu satın alanın ahirette bir nasibi olmadığını biliyorlardı. Kendilerini karşılığında sattıkları şey ne kötüdür! Keşke bilselerdi.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
edit: Diyanet işleri başkanlığının mealinden alıntıdır... -
BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------bychaos bunu yazdı:
-----------------------------
La babam bildim bileli o kitabi okuyor küçüklügümden beri :S
-----------------------------iyi - kötü birşey oldumu peki?
-----------------------------ehliyetin olduğu halde ve o arabayı dikkatli kullandığın halde hiç kaza yaparmısın? anca biri gelir arkada oslar yada sana çarpar aynı şey =) kullanmasını biliyorsan sorun yok krşındakinide kullanmayı biliyorsan hiçbi sorun yok güvendesin ama bilmiyosan vay haline =)
-----------------------------Dostum ne iyi ne kötü yararı nı görmedim ama daha bu sabah babamın elinde gördüm kitabi ve o kitap kara kapli altın renginde bi yazıyla Gizli İlimler yazıyodu
Şimdi biraz ters kaçıçak ama ben o kitabi aldıgım da peder de kızmıştı bana.Kitabi arakliyip bakıcam sırf meraktan :D
-
Sevgili kardeşim;
Bahsettiğin kitabı ben çok iyi biliyorum. Elimde aslı vardı. Bilgisizlik, bilinçsizlik yaptım kullanmaya kalkıştım. Olmasını çok istediğim bir şey vardı onun için konusunu uygun bulduğum dualardan birisini okumaya başladım. Sanırım 400 ün üzerinde okumam gerekiyordu. Neyse ki okumadan önce 7 tane ayetel kürsi okuyup kendimi koruma altına almayı akıl ettim. O gece çarpılacaktım beni okuduğum ayetel kürsiler kurtardı. Ben ki cinle, periyle, hayaletlerle arası iyi olmayan, birilerinin iddia ettiği gibi sık sık bunları gören birisi değilim ama o gece yaşadıklarımı hiç unutamam. Burada anlatsam uyduruyor der gülersiniz bile. Sadece sonunu söyliyeyim, okuduğum ayetel kürsi sayesinde yüzünü görmediğim siyah giysili birisi geldi beni içine düştüğüm durumdan çıkardı ve o kitapları derhal yakmamı söyleyip gitti. Yazarken bile hatırladım tüylerim diken diken oluyor.
Sonradan o kitabı istemeyerek de olsa elime alıp inceleyince daha önce dikkat etmediğim bir şekilde içindeki duaların hiçbirisinin hayırla yazılmadığını gördüm. yani rahmani bir kitap değil o. Sen vazgeç bu sevdadan. Aman aman uğraşma. O kitabı bulunduğun yere sokma. Çok istediğin bir şey varsa otur yüreğini arıt Allah'a yönel dua et. Sürekli ayetel kürsi oku. Dileğin hayırlıysa gerçekleşecektir seni temin ediyorum.
-
Haci, bu kitabin orjinalini bulamazsin. Bulabildigin icinde bazi parcalari cikarilmis, masal kitabidir. Sana tavsiye ne oku nede yaklas hatta aklindan bile gecirme. Basini fena halde belaya girer.