folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gizli İlimler Kitabı

Gizli İlimler Kitabı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek
    daga korkun versiyonu bulan varsa paylassin:D filim olabilir dizi olaiblir gercek olabilir korkuncuga acigim:P

Bozamaz Aramızı Yarasa
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi

Bu kitabi ilk defa duyuyorum, okumayin dedikce millet daha da merak ediyor, benim merak ettigim kimler ve ne zaman yazmis ? yasak olan hersey aksine daha çekici oluyor iste örnegi O_O bir kere büyü yapmak isteyen Kur'anin üzerine oturup da yaparmis diye bir dakika düsünün sonra okumaya karar verin..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

arkadaşlar senelerce 3 harflilerden çektim.okuduğum dualar hiçbir fayda etmiyordu.
    yatakta gelmelerini bırakın ayaktayken bile tüm gücümü ve nefesimi bir anda kaybediyordum.
    (geçirdiğim bu olayların bana bir kazancı varsa o da içtenlikle kavuştuğum doğru yoldur.onun dışında tüm psikolojim halen alt üst.bunları ilk defa burada yazıyorum.dalga geçilmesini istemem.görmediğin bir şey tarafından korkutulmak..Allah düşmanımın başına vermesin.)

bir çok hacı hoca da derdime çağre bulamadım.Taa ki bir tanıdığımızın verdiği öğüt ve dua ya kadar.

şuan etrafında ki herşeyi en ince ayrıntısına kadar görebilecek kadar korkan arkadaşlar için şu dua yı okumasını rica ediyorum : ( okuduktan sonra rahatlayacağınıza eminim)

{
    Bismillahirahmanirrahim

Bismillahi tevekkeltü al allah.la havle vela kuvvete illa billayül aliyyül azim.Amin.

uyumadan önce ve dışarı vs.. çıkarken bu duayı okuyun.ben okuduğum şekilde yazdım ve yanlışsa affola.önemli olan içten gelen doğruluktur.Allah kabul etsin.

kitaba gelince okumayın.kişisel fikrimce ben sanmıyorum ki şuan içinizde ki burukluk boşuna "boşver" demiyor.şimdiye kadar ki kaç muhabbette bu burukluk oluştu?

hem Kuran-i Kerim den gizli bir ilim mi vardır?açın kitabımızı okuyun.büyü Allah'a eş koşmaktır ve günahı edebi cehennemdir.nefsinize yenik düşmeyin.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    Musket bunu yazdı:
    -----------------------------
    BuZuL bunu yazdı:
    tırı vırı hede hödö

En temel seviyeden başlayarak bu konuda ilgili kitapları bana göndermeni şiddetle rica ediyorum a$kım :D 

hacı seninde başını yakmak istemem ne kadar uzak durursan o kadar iyidir :D ha illa başlayacağım dersen sana çok manyak kaynaklar gönderirim kendi özel arşivimden :) daha neler neler var iş sadece gizli ilimlerle bitmiyor msn den sana bir kitap atayım onu oku tam senlik :)

Arkadaşlar şunu belirteyim aradığınız 6.his telepati telekinezi astral seyahat cinlerle irtibat  vs. vs. gibi şeylerse en kestirme yol islamiyeti adam gibi yaşamaktan geçer yanlız yaşamak yanlız :) uzun uzun rizayetler çok zorlu çalışmalar ister, bedeli çok büyüktür ödeyende belli bir güce geliyor.Zikir çalışmaları az yemek az konuşmak az uyumak gibi bir sürü zorlu işlevi var hadi lan bir kitap bulduk okuyalım diyerek sakın gizli ilimleri okumayın.hadi okudunuz bir bok yediniz uygulamayın , hadi uyguladınız bir halt daha yediniz Allah yardımdınız olsun :D  dalağı böbreği bilmeden cerrah olamazsınız kendinizi fazla kaptırmayın bu dualar bellirli bir şifreleme sistemi ve sırla yazılıyor içindeki bilgilerde öyle insanın okuma seviyesine göre anlaması farklıdır sizin anladığınızla işin pirinin anladığı farklıdır ! bir yerde açıkça şunu yap der ama bu belkide yapma anlamına geliyor olabilir bu bir eleme sistemi gibidir o yüzden fazla dalmayın çok kötü zarar görürsünüz belki farkında bile olmazsınız hatta belkide farkında bile değilsiniz çok sinsi planları olabiliyor bu tür varlıkların ve bu tür kitapların kitapla okuyucu birleşmesi lazım kitapla bunu beceremezseniz tokmak gibi kafanıza iner o kitap yani arapça bile bilmeden gidipte gizli ilimler okuyup uygulayan adama salak derim ben çünkü bile bile başına iş almış demektir :) işin kötü tarafı nasıl kurtulacağınıda bilmez.

en büyük ilim kitabı kuran-ı kerim okuyun okuyacaksanız ister ateist olun ister dindar hiçbirşey farketmez okuyun bişeylerin değiştiğini göreceksiniz ilk ordan başlayın bu işin en kestirme yolu şeriatı tam yaşamaktır tabi irandaki şeriattan bahsetmiyorum ben, bunun içinde kimseye bişey sormanıza gerek yoktur islam dini akıl dinidir kuran hadis vs. okuyup kendi yolunuzu bulabilirsiniz.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:

hacı seninde başını yakmak istemem ne kadar uzak durursan o kadar iyidir :D ha illa başlayacağım dersen sana çok manyak kaynaklar gönderirim kendi özel arşivimden :) daha neler neler var iş sadece gizli ilimlerle bitmiyor msn den sana bir kitap atayım onu oku tam senlik :)

hocam bana o kaynaklardan gönderirmisin. Msn me mail olarak olur rapide yükleyerek olur. eğer kitap halinde ise kargo ile de alabilirim.  

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek

@ tiesto

Hoca daha evvel verilenle aynı maalesef...

İpimle kuşağım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek
    arkadaşlar şimdi bu kitabın tamamı elinde olan varmı yokmu ?

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek
    yokmu ?? kimseden ses yok

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek

@ blmrt

Herkes harıl harıl arıyor ama yalandan ya.. Internette var birtane o da cacıkmış zaten öğrendiğim kadarı ile..

Sarraflara gidicem haftasonu bakalım artık. GG'de vardı esasen 8 cilt / 1200 sayfa 50 lira onu mu alsam?

İpimle kuşağım..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek
    bilader en son sayfa 8 dekini indirdim inceledim ama yok tamamı lazım yav 50 tl pahalı degil aslında almak lazım yav kitaba ayar oldum bügün tamamen kitap aklımdan çıkmadı yav ::)

Toplam Hit: 64830 Toplam Mesaj: 166