Gizli İlimler Kitabı
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------
dostlar sanırım buldum istediğim kitabı. Herkese tesekkurler...
-----------------------------kitapda yazan şeyleri özellikle arapça harfler ve şekilleri bi kağıda iş olsun diye yazmazsan sevinirim. sadece gül ve dkkatini çeken bi başlık olursa oku ve unut.
-
BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------kitapda yazan şeyleri özellikle arapça harfler ve şekilleri bi kağıda iş olsun diye yazmazsan sevinirim. sadece gül ve dkkatini çeken bi başlık olursa oku ve unut.
-----------------------------off çok korkuyorum :|
-
BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------oky hocam tavsiye için sağolasın. çok teşekkürler
-
La babam bildim bileli o kitabi okuyor küçüklügümden beri :S
-
bychaos bunu yazdı:
La babam bildim bileli o kitabi okuyor küçüklügümden beri :S
-----------------------------iyi - kötü birşey oldumu peki?
-
gece gece altıma *ıçıracanız beni laa
neyse devam edin ben severim böyle muhabbetleri : )))
-
ne kitapmış bea :)
Şaka bi yana yorumları okuduktan sonra hem merak edip hemde tırsmamak elde değil :)
-
adamın başına ne gelirse... :/
-
abi dediğim gibi okumayın çok meraklı biriyseniz alın başlıklara bakın geçin kafanıza takmayın idare yeteneğiniz güçlüyse bişi olmaz. bu kitapdan meslek edinömiş insanlar var ama o meslekle yaptığı hiçbişeyden hatyır gelmz bunuda biliyorlar. o kitapda cin çağırırsanız mesela bazı avanaklar direk sayısal lotonun sonucunu istiyo böyle temennilerde cinler size ya cevap vermezler yada sizi aldatıp yanlış bilgiler verirler bence uğraşmayın komik yani.
-
oda arkadaşım okuyodu
bu tür tonla kitabı verdı , çok okuyodu çok bu tür muhabbet yapıyodu , odadakilerin huzurunu kaçırıyodu , konuştuk ki 50 defa sölediğimiz halde 51cide okumamaya başladı kitapları evine götürdü oda da huzur geri geldi ,
tavsiyem, okumayınız okutturmayınız
herkesin konuşmaktan hoşlandıgı şeyler değil bunlar