folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gizli İlimler Kitabı

Gizli İlimler Kitabı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

Madcrazy bunu yazdı:
    -----------------------------

MinervaL bunu yazdı:
    o kitabı okuyan herkez öldü çok fazla şey biliyorsun delikanlı :|

bizim amca oğluda okuduydu :|

göte gelmiştir o şimdiye :|

Konumu silenlere inat kürdüm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

MinervaL bunu yazdı:

Madcrazy bunu yazdı:

MinervaL bunu yazdı:

O Kitabıın Huddam ı Tarafıındanmı Öldürüldüler. :) 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

ShockMan bunu yazdı:

MinervaL bunu yazdı:

Madcrazy bunu yazdı:

MinervaL bunu yazdı:

O Kitabıın Huddam ı Tarafıındanmı Öldürüldüler. :) 

yok kitapçı parasınımı ne alamamış ondan vurmuşlar herşeyi öbür tarafa yormayın :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

MinervaL bunu yazdı:

yok  ya bişe olmuyorkaptırmayın kendinizi

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    böyle bir konu 15 sayfa hit almış yav :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    evet ben de tahmin etmiyordum ama baya ldı hiç. ne yapalım milltin bazı şeyleri bilmeye öğrenmeye ihtiyacı var. ve herkes d mreak ediyormuş yani :)

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abdullahozcan
    abdullahozcan's avatar
    Erkek
    ben okuyalı 20 yıl oldu hiç birşey olmadı şehir efsanesi gençler bende satıyom yokmu alan

Çoğu insan ömrünün en güzel yıllarını, bir apartman dairesinin odasında, televizyon seyrederek geçirir. Çoğu insan yirmi yaşında ölür ve seksen yaşında da gömülür
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

ben koymayı sevdiğim için bu konuyada koyacam kusra kalmayın...

a.q delinin biri kuyuya bi tas atmış bütün akıllılar akın etmiş...ne iştir yahu yok kitabı okuyan ölüyo taklaya geliyo yok zıplıyo yok uçuyo...

o kitaptan bende de var kaç defa okudum çoğu çok eski ve yapılması zor ritüelleri barındıran kitaplardan dır...öyle dünkü bebelerin yapacağı işler değil bunlar...benim elimde bu kitaplar gibi bi düzünesi var....hatta bizzat cinlerin bi kadına yazdırdığı yazıtlar dahi var elimde....bunların dışında bir sürü tılsım ve ritüel var kimsede olmayanlardan...eee sonuç ne derseniz kendi kendimi tatmin ediyorum başka bişeyin olduğu yok bende ilk başlarda çok merak ile başladım...çok iyi hatırlıyorum amelyattan çıktıktan sonra (belimize 20 tane platin takmışlar) saat 12 sularında bir anda uykumda beni bir anda ayağa diktiler.o geceden sonra 1 ay boyunca aynı odada kaldığımız bütün hastalar bunların arasında binbası da var dı bana hep acayip bir gözle baktılar... ogece hepsi tırstı :D

bunların dışında bizimkiler öyle pek dinci tipler değiller bizim evde mevlitten mevlite kuran okunur...bu işlere basladığım sıralar ufak tefek şeyler yasadım ama hastanedeki kadar yakınlastıklarını hissetmedim...bi gece eve korunma amaçlı olarak "CİN MEKTUBU" asayım dedim yatak takla atıyordu :D

bi gecede hz. süleymanın tılsımlarından bir kısmını okudum yatmadan önce kendimi hamamda buldum maddesel olarak değil sadece işitsel olarak şırıl su sesi ve anlayamadığım dilde vıcır vıcır sesler :d

bu işleri bırakın manyetizma,duru görü, tarzı şeylere çalışın düşünce gücünüze hükmedin ki onlar size hükmedemesinler....

birde bu işler kitaplarda okuyarak olacak şeyler değil...biraz maneviyat ve tecrübe isteyen konular...kendini geliştirenler hiç ritüel uygulamadan da cin çağırabilir...

ben çok denedim uyurla uyanıklık arasında bana hükmetmeye çalışıyorlar ama diğer zamanlar bi halt edemiyorlar...0 düşünceye kitlenip düşüncenizi ona kitlerseniz oda kitlenir ve emrinize girer...

birde şu hazır yeri gelmişken hüddaM olaylarına gireyim bakın arkadaşlar bu işler ile uğraşanlar kendi isteklerini elde edebilmek amacıyla kendilerine bir cini köle ederler bu da nasıl olur size musallat olan bir cini etkisiz hale getirip onu yakma ile tehtit edip emrine girmesnin sağlamaktır...yanlız bu kısımda çok tehlikelidir...

onlarında kademe kademe güçlüleri var biz insanlar ile uğraşanlar minik çaplı olanlar ayak takımı cinler...millet ile taşak geçerler...diğerlerine ulaşmak imkansızdır desem yeri var...sadece onlar isterse..

bir arkadaş sormuş onlarında dişileri varmı diye aga var olmaz olurmu yanlız erkekler için en tehlikelileri cinlerin dişi olanları aşık olurlarsa ve kıskançlık triplerine girerelerse çükü tuttun demektir....bunun için abicim her sabah mutfaktaki tavanın isini yüzüne sürerek yola çıkacaksın :D 

ormanlık pangallık ıssız ve karanlık yerlere işerken destur çekmeden işmeyin.ilkten ışık çakar 2. ye bilmem ne çarpar :D  

korunmak için cenabet gezmeyin abdest alın odanızda kuranıkerim bulundurun ve biyo enerjinizi arttırmanın yollarını araştırın ayrıca felak ve nas sureleri çok işininiz görecektir....bir tane de yakma duası edinin çok zorda kalırsanız diye....

en iyisimi fazla kurcalamayın abicim bu işleri her kesin yiyeceği nane değil bu işler bu işin bir ilmi öğretileri vs. yöntemleri var...bunu da herkes öğretmez  zaten bu işler ile uğraşan ve bırakacak olan bir hocanın size el vermesi gerek ölesini arada bul :D sekter edin biz uğraşıyoruzda ne oldu daha el değdiremedik :D ses görüntü yok anlıcanız :D 

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

ricin bunu yazdı:

ben koymayı sevdiğim için bu konuyada koyacam kusra kalmayın...

a.q delinin biri kuyuya bi tas atmış bütün akıllılar akın etmiş...ne iştir yahu yok kitabı okuyan ölüyo taklaya geliyo yok zıplıyo yok uçuyo...

o kitaptan bende de var kaç defa okudum çoğu çok eski ve yapılması zor ritüelleri barındıran kitaplardan dır...öyle dünkü bebelerin yapacağı işler değil bunlar...benim elimde bu kitaplar gibi bi düzünesi var....hatta bizzat cinlerin bi kadına yazdırdığı yazıtlar dahi var elimde....bunların dışında bir sürü tılsım ve ritüel var kimsede olmayanlardan...eee sonuç ne derseniz kendi kendimi tatmin ediyorum başka bişeyin olduğu yok bende ilk başlarda çok merak ile başladım...çok iyi hatırlıyorum amelyattan çıktıktan sonra (belimize 20 tane platin takmışlar) saat 12 sularında bir anda uykumda beni bir anda ayağa diktiler.o geceden sonra 1 ay boyunca aynı odada kaldığımız bütün hastalar bunların arasında binbası da var dı bana hep acayip bir gözle baktılar... ogece hepsi tırstı :D.......................................................................................

Muhteşem Bir Açıklama yapmışsın, Son Noktayı Koymuşsun denilebilir. Psiko Kinteik Gücünüz Kısmında Tamamen 10 Puan. Gerçektende Tüm Söylemlerine Katılıyorum.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ARIZALI
    ARIZALI's avatar
    Erkek

karakutu bunu yazdı:

...Ve herşey myblackworldweb'ın  kitabı ele geçirmesi ile başladı... ( dırı dırı dırıııııı, dırı, dırı, dırıııı)

( aman Allah'ım oda neee )

coming soon...

:) hahhahha bu da yeni bir "hiç bitmeyen hikaye" olabilir bence, admin'ler ne der acaba? :)

Toplam Hit: 64824 Toplam Mesaj: 166