folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gizli İlimler Kitabı

Gizli İlimler Kitabı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

Newottoman bunu yazdı:
    -----------------------------

hatırlıyorum da birzamanlar kitabın adı gizlice ceketime atılmıştı da bu işlere başlamıştık..o kadar gizliydi yani..şimdi herkes uzman olmuş..

gizli falan değil hocam baksana adamlar kitap haline getirmiş satıyor bile bu kitaplar zaten yıllardır var parası olan ve ne istediğini bilen herkesin okuyabileceği kitaplar ha okuyupda ne anlarlar o ayrı mesele işin gizliliği burda yatıyor.

en gizli kitaplar islam araştırmacılarının kendi el yazmaları ile yazdıkları ve 1 adet bulunan kitaplardır.Mesela benim elimde şans eseri sadece 1000 tane üretilip dağıtılmış bir kitap var ve şuan kimsede bulmak mümkün değil bize böyle kitaplar lazım aslında.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    kitabın pdf'ine trojan gömüp adam okurken cd açıp falan kapatsan süper eğlenceli olur kanımca :D

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

konuştuunuz konulara bakın aq

tövbe tövbeeee

benden uzak Allah' a yakın olun hocam...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek

Dededen kalma üç-beş eşya karıştırırken kitap parçaları bulmuştum, kapaksız, yazar ismi belli değil. Bendeki kitabın içinde Esmaül Hüsna'nın okunuş adetleri ve faydaları, zarar yöntemleri (!) hakkında bilgiler vardı.2001 Yılında Beyazıt Sahaflar Çarşısında gezerken kitaplara bakarken bu kalın kitabı gördüm baktım bendeki kitaptan...Büyük bir heyecenla satın aldım.Hatta kitabı Moskova'ya bile götürdüm can sıkıntısından okurum diye...Kitabın içinde bir yazı vardır hala aklımda: Bir bıçak bıçak ustası tarafından yapılır.Sen onu güzel şekilde kullan ama o bıçağı adam öldürmede kullanırsan suçlu olan bıçağı yapan değil adam öldürendir (yazar çok iyi şekilde sıyrılmıııışşş).

Bence nefse hakimiyet ve iyi niyet gerekir.Aksi halde adamın başına çok işler açılır.

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GaZoZCu
    GaZoZCu's avatar
    Erkek
    hocam bence bu konudan uzak durun biz bi akşam bu kitap hakkında muhabbet ederken arkadaş brini gördüğünü söledi artık ne kadar doğru bilmem ama bence bulaşmamak lazım içinde ii bişe yazmadığı belli
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek
    yokmu bu kitabın tamamını bulan bi arkadaş

BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek

jizz_jix bunu yazdı:
    okumadan psikolojim bozuldu. :)

harbi ya iyi demişsin hocam adamın okumadan veya görmeden psikolojisi bozuluyor

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilower
    ilower's avatar
    Erkek
    KingOfTheAngel bunu yazdı:
    yokmu bu kitabın tamamını bulan bi arkadaş
    bu kıtap bende var hocam okumustum piskolojım bgozulmustu bı gece uyandıgımda heryerı kırmıstım camlar vıtrınlerı aman dıkkaat tavsıyem bu kıtabıbı okumayın.. almanayın bakmayında

Akıllı yatırımcı gerçekçidir. Kötümserlerden alır, iyimserlere satar.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek

Hocam Kitabın Adı: Necronomicon

Geçen sene kanal d de Fenomen adlı programda birinci olan Berk ERATAY adında kişi bu kitabı kullanıyordu. ve Mükemmel gösteriler yapmıştı izleyenler bilir. Facebook ta grubuda var

Adsense Gelirli Siteler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek
    http://www.akilli.tv/video/120409/Berk-Eratay-ruhlarla-konusma.aspx

bak bu video da ruhlarla konuşma sahnesi. çok mükemmel bi gösteri

Adsense Gelirli Siteler
Toplam Hit: 64818 Toplam Mesaj: 166