Gizli İlimler Kitabı
-
Bende var bahsettiğin kitaptan. Piyasada bol miktarda var, ara bulursun.
-
Bu kitap çok tehlikeli diye biliyorum bence bulaşma hiç
-
hocam o itap ksura bakma bi bok ayaramaz. tek yaradığı şey seni ucu olmayan paranoyalara sokar ve düşünce ufkunu açar tabi bu ufkun sonu yoktur belli bi yerden sonra sıyırırsın. yani tyarar gibi görünende aslında zarar. bu arada kitapptaki büyülerden herhangi birisini yap yada yaptır o yaptığın şeyden sana hayır gelmez emin ol. benim düşün ağrıyodu 3 gece uyuyamadım kaç defa düşündüm şu kitapdaki diş ağrısını geçiren büyüyü yapayım diye ama yok. bence elini bile süürme kafayı sıyırabiliten yğüksek.(yok çok yapacam diyosan nefsinin kuvvetli olmasına dikkat et yoksa sonucun kötü olabilir) birde okuduğun şeylere çok inanma bazılarına gül geç yoksa devamını düşünme bile bence.
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------
http://rs554.rapidshare.com/files/19...nesi.part1.rar
http://rapidshare.com/files/19917143...nesi.part2.rar
-----------------------------hocam indiriyorum çok sağolasın
BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------
hocam o itap ksura bakma bi bok ayaramaz. tek yaradığı şey seni ucu olmayan paranoyalara sokar ve düşünce ufkunu açar tabi bu ufkun sonu yoktur belli bi yerden sonra sıyırırsın. yani tyarar gibi görünende aslında zarar. bu arada kitapptaki büyülerden herhangi birisini yap yada yaptır o yaptığın şeyden sana hayır gelmez emin ol. benim düşün ağrıyodu 3 gece uyuyamadım kaç defa düşündüm şu kitapdaki diş ağrısını geçiren büyüyü yapayım diye ama yok. bence elini bile süürme kafayı sıyırabiliten yğüksek.(yok çok yapacam diyosan nefsinin kuvvetli olmasına dikkat et yoksa sonucun kötü olabilir) birde okuduğun şeylere çok inanma bazılarına gül geç yoksa devamını düşünme bile bence.
-----------------------------hocam dediklerine katılıyorum. aynen gülüp geçecem ama içeriğin tam merak ettim ona bakacam
-
necronomicon ?
-
bilim adamı
yok çok yapacam diyosan nefsinin kuvvetli olmasına dikkat et yoksa sonucun kötü olabilir
demişsin yoksa ordaki rituellerden herhangi birini yaptın mı?
-
vaybe ne kitapmış ... bianiçin tırstım ama kesin okicam
...kaybediceem bişe yok nasılsa
... -
Marifetnameyi okumanı tavsiye ederim kesinlikle..
not : cinlerden veya diğerlerinden korkmana gerek yok ,insanoğlu nasıl yükümlüyse onlarda Allah'a karşı yükümlü, önyargılı gidersen,takıntı yaparsın boşa
-
dostlar sanırım buldum istediğim kitabı. Herkese tesekkurler...
-
Witcher bunu yazdı:
-----------------------------bilim adamı
yok çok yapacam diyosan nefsinin kuvvetli olmasına dikkat et yoksa sonucun kötü olabilir
demişsin yoksa ordaki rituellerden herhangi birini yaptın mı?
-----------------------------evetde ben bilen birisiyle yaptım tek yapmaya biraz yemedi desem yeridir. ve idarem kuvvetli olduğu için kabul etti ayrdım edecek kişi ama boşverin benden tavsiye boşverin =) ha kitabı alacak gülüp geçicem ne komik şeyler varmış için okutacaksan buyur indir derim ama uygulama.