İnanılmaz Yaşam Mucizesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

https://www.facebook.com/photo.php?v=10200211618707021

yeni paylaşım ispanyollardan geldi.

Allahın varlığına kanıt getirmişler sanırım :)

teknoloji yaratıcıyı doğruluyor..

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

Dehşet ötesi bir animasyon olmuş

ALAK SURESİ

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Subtitle
    Subtitle's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

Ahaha sonuna da allah yaratmış yazmışlar =D Neyse ben bişi demiyorum video güzel o ayrı tabi, sorsan videodaki kuyruk ne iş desen hebele hübele diyerek gezerler, ha adamın allah anlayışı agnostizmden teizme geçişte duruyorsa ellerinden öperim o aynı mesele.

Kendi kendini mi yarattın hocam?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S0KR4T3S
    S0KR4T3S's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

Ahaha sonuna da allah yaratmış yazmışlar =D Neyse ben bişi demiyorum video güzel o ayrı tabi, sorsan videodaki kuyruk ne iş desen hebele hübele diyerek gezerler, ha adamın allah anlayışı agnostizmden teizme geçişte duruyorsa ellerinden öperim o aynı mesele.

kuyrukluda olsa onun ilk hali mikroorganizmada olsa ebesinin köyüne kadar da gitsen ilk zerre bir yerden gelecek, sırf işine gelmediği için insanın inkarı seçmesi ne kötü, en fazla 80-90 yıllık yaşamı kabullenip burada yaptıklarını kar saymakta öyle. ateist dünyanın en zenginide olsan, en güçlüsü, en akıllısıda supermeni olsan öldükten sonra yok olacaksa bunlar zaten hiç olmamış gibi ama körler göremez.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    attack hocam gibi konuşsanız sabaha kadar dinlicem yemin ederim adam ne güzel anlatiyo, anlat hocam

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Yine sureler havalarda uçuyor. Aga ikna etmek için bu kadar kasmayın, inanmayan bir insanı ikna çabasının şirk olduğunu düşünüyorum. Allah sizin inandığınız mucizeler ile bizi ikna edememiş, görünürde allahın yapamadığını siz yapmaya çalışıyorsunuz.

GusFring tarafından 29/Nis/14 23:08 tarihinde düzenlenmiştir

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

Herşeyi Allah yarattı diyip araştırmayıp herşeye inanmaktansa, inanmayıp araştırıp öğrenmek daha mantıklı geliyor.Önceki postlara sadece göz gezdirdim tam okumaya vaktim yetmedi, ama genelde aynı şeyleri söylüyorlar genelde ateistlere.İnanmayan insanı cehennemle tehtit ediyorlar. ( yukarıda oldu mu emin değilim ) Bu Türkçe bilmeyen turiste bağırarak Türkçe konuşunca anlatmaya çalışmak gibi birşey.

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

Tesadüfen o spermler rahimi buluyor tesadüfen kordonla besleniyorsun ve tesadüfen sen oluyorsun ve sonra tesadüfen gözlerin görüyor , dilin konuşuyor, yürüyorsun bunların hepsi tesadüf ve sonra ölüm kapını çaldığında tesadüfen insanlar seni mezara gömüyor.Yıl olmuş 2014 hala tesadüflere inanlar var bilimde bile tesadüflere yer yok artık.Ben bir bayanın  timsah , kaplan  , AT doğurduğuna şahit olmadım.2014 oldu evrimede bir kanıt yok :D bir tane evrimleşmiş bir şey görsem tamam..Adama soruyorum örnek ver evrime bilmem ne  kuşu diyor  peki diyorum hala kuş mu ? evet diyor o zaman evrimleşmemiş yürümesi lazım onun :)

sence bunları düşünen bir yaratıcı yok mu ? Tabiat ana dediğiniz şey bir tane insan doğurmuş mu bir sor yada bir başparmagımı oluşturmuş mu ?

Allah'a şükürler olsun bana kendini gösterdiği için :)

....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Erkek
    glaurung bunu yazdı

"allah" değil uçan spagetti, yani; tanrı. ayrıca son cümlenin "teizmden deizme geçişte duruyorsa..." diye devam etmesi gerekiyordu.

edit: soundtrack iyiymiş, ismini bilen, bulan pm atsın.

exception tarafından 29/Nis/14 23:43 tarihinde düzenlenmiştir

A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake. benim ben olduğuma inanmayan murat çömez'e selam olsun :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

bu olaya kısa bir zaman dilimi içinden bakan yada tek bir kişi üzerinden yorumlayan ateist,

binlerce yıllık zaman diliminden ve milyarlarca insan üzerinden bakan müslüman olur.

sorulara cevap istemek tabiki mantıklı. bulamayınca inkara gitmek değilde bulana kadar araştırmalısınız.

deve kuşu gibi kuma gömülerek gerçeklerden kaçınılmıyor maalesef. keşke herşey öyle olsa.

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 18110 Toplam Mesaj: 162