İnanılmaz Yaşam Mucizesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bir çok ateist aslında biliyor ama kendisine ya da çevresine saygısından dolayı geri adım atamıyor. bir ateist arkadaşım vardı, cehennemi gökyüzünde görsem yine inanmam diyordu :) o derece bağnaz bir mantığa bürünmüştü, ama bir cin olayı ona fena dokundu :)

çok ateist tanıtım gerçek hayatta ama %100 inkar edebilmiş biri denk gelmedi (sanal ortamda bunu anlayamazsınız), hepsinin kafasında büyük bir olasılık hesabı geçiyor aslında. zaten bu tarz adamlara bakarsanız her lafı bu kısma çekmeye çalışırlar. çünkü kendileri emin değiller, kendilerini rahatlatmak amacıyla üstün olduğunu ispatlama derdine girerler.. ama kime neyi ispatlıyorlar ki kendilerini kandırmaktan başka..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

bu olaya kısa bir zaman dilimi içinden bakan yada tek bir kişi üzerinden yorumlayan ateist,

binlerce yıllık zaman diliminden ve milyarlarca insan üzerinden bakan müslüman olur.

sorulara cevap istemek tabiki mantıklı. bulamayınca inkara gitmek değilde bulana kadar araştırmalısınız.

deve kuşu gibi kuma gömülerek gerçeklerden kaçınılmıyor maalesef. keşke herşey öyle olsa.

önemli olan azınlık veya çoğunluk üzerinden bakman değil, zamansal açıdan ele alman hiç değil; önemli olan kendin bakman, zamandan ve çoğunluğunu cahil robotların oluşturduğu insanlardan bağımsız bir şekilde.

A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake. benim ben olduğuma inanmayan murat çömez'e selam olsun :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

Çok güzel animasyon olmuş.

Boşverin başkalarının inançlarını tartışmayı, sizi ne ilgilendir ?

der die das
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    futurist bunu yazdı

bu olaya kısa bir zaman dilimi içinden bakan yada tek bir kişi üzerinden yorumlayan ateist,

binlerce yıllık zaman diliminden ve milyarlarca insan üzerinden bakan müslüman olur.

sorulara cevap istemek tabiki mantıklı. bulamayınca inkara gitmek değilde bulana kadar araştırmalısınız.

deve kuşu gibi kuma gömülerek gerçeklerden kaçınılmıyor maalesef. keşke herşey öyle olsa.

Biz 4.5 milyar yıldan bu yana inceliyoruz evreni ama herhalde yanlış geldik (: işinize gelene gerçek demeyin pls. teizm de ateizm de inanç tabanlı kavramlardır. birinde tanrının var olduğuna inanırsın, diğerinde var olmadığına inanırsın. ikisinden birini "biliyor" olsaydık, yani biri "gerçek" olsaydı, zaten bu tartışma yapılamazdı. bir şeyin var olmadığına dair inanç kanıta ihtiyaç duymadığından (yokluğun kanıtlanamaması/yanlışlanabilirlik/daha önce bahsettiğim şeyler), var olduğuna inananların kanıt göstermesi beklenir. Yaklaşık 2.5 milyon yıldır insan türleri var olduğuna ve hala ateistler olduğuna göre pek kanıt gelememiş anlaşılan, artık kasmayın nolur, olmuyor işte.

sigara değil, balık olan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

bir çok ateist aslında biliyor ama kendisine ya da çevresine saygısından dolayı geri adım atamıyor. bir ateist arkadaşım vardı, cehennemi gökyüzünde görsem yine inanmam diyordu :) o derece bağnaz bir mantığa bürünmüştü, ama bir cin olayı ona fena dokundu :)

çok ateist tanıtım gerçek hayatta ama %100 inkar edebilmiş biri denk gelmedi (sanal ortamda bunu anlayamazsınız), hepsinin kafasında büyük bir olasılık hesabı geçiyor aslında. zaten bu tarz adamlara bakarsanız her lafı bu kısma çekmeye çalışırlar. çünkü kendileri emin değiller, kendilerini rahatlatmak amacıyla üstün olduğunu ispatlama derdine girerler.. ama kime neyi ispatlıyorlar ki kendilerini kandırmaktan başka..

%100 inkar edebilmiş ne demekmiş? Asıl ben inanırsam bildiğimi inkar etmiş olurum. Sen Zeus'u inkar ediyomusun hacı?

Valla şöyle yorumları okuyunca içim daralıyo; abicim manyakmıyız biz cenneti artislik uğruna elimizin tersiyle iticez? Şu "inkarcı" kafasından çıkın lütfen.

nessaj tarafından 30/Nis/14 00:12 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

bir güç var işte arkadaşlar soru o gücün kaynağına inmeye çalıştığınız zaman ceza pointler leblebi gibi dökülüyor, gelişi güzel inanalım lütfen kaynağına inmek caiz deel.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

Ne çok laf yemişiz be, ben unutmuşum buraya yazdığımı aa bi de baktım ben. 

Öncelikle mucize, gerçekleşmesi doğal şartlarda mümkün olmayan şeylere denir ki, üremek en gerçekleşmesi en doğal olaydır ve açıklanabilir, bi kere konu başlığı yanlış.

Biri de kalkmış ayet paylaşmış, mesela paylaştıklarınan birini kopyaladım;

-Zararı yararından daha yakın olan kişiye yalvarır/davet eder. Ne kötü bir destekçidir o, ne kötü bir efendidir! (hacc 13)

Bak bak, ne alaka desen hebele hübele gezecek, konuyla alakası var mı? Yok; eh madem ayetle konuşacağız al sana ayet;

Tarık Suresi-5.6.7.ayetleri.

5-Onun için insan bir düşünsün neden yaratıldığını!

6-Bir atılgan sudan yaratıldı.

7-Ki, arka kemiği ile göğüs kemikleri arasından çıkar.

Göğüs kemiğinin neresi olduğunu bilemeyecek kadar düşkün değilsinizdir diye umuyorum, temel lise bilgisi, spermin nerede üretildiği, hoş kalbin düşünme organı sanıldığı bir öğretide bu tür saçmalıklar yabancı değil.  TAŞŞAKTA KEMİK BULUNMAZ İNANMAYAN AVUÇLASIN.

Ayrıca; Psikolog ilk zerreyi birinin yaratması gerekiyor demiş; eh seç hocam 10.000 tanrıdan birini bizde görelim hangisi ilk zerreyi yaratmış, bunlar böyledir, ilk zerre etraftaki mucize cart curt konuşurlar sonra da demekki islam doğru derler, aradaki binlerce dini kültürü yok sayarlar, hoş yadırgamıyorum, adam için din bir coğrafı olgu, brezilyada doğsa aynı fonksiyonu bu sefer kendine yorardı, bundan da zerre kuşku duymaz, adı gibi emin olurdu. Zaten ahmaklar kendinden eminken, akıllılar hep şüphecidir sözü boşuna söylenmemiş.

Media da anlamadığı konulara tesadüf tesadüf tesadüf demiş, ya arkadaşım penisten meni saatte 25km/saat hızla fışkırıyor, gideceği yol 10cm, neresi tesadüf nasıl bir kafa yapısına sahipsin, mantıksal olarak açıklanamayan bir yer mi var ki bunlara bu kadar büyük anlamlar yüklüyorsunuz, ikinci dünya savaşında askeri üs olarak kullanılığ sonra terk edilen adaya 50 sene sonra gittiklerine, yerli halkın sazlardan uçak yapıp onlara taptığını görmüşler, oysa uçak dediğin basit fizik kanunlarıyla çalışan bir makine, yemin ediyorum bak o yerli halkın beyin kültür ıq seviyesinden bir adım ileri gitmiş adamlar değilsiniz.

Futurist'in bakış açısına yorum dahi yapmıyorum, neden sonuç ilişkisi bile yok, bu böyleyse bu böyledir demiş ne bir örnek ne bir yaratıcılık bu kadar yazmam bile zaman israfı.

glaurung tarafından 30/Nis/14 00:18 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Çok iyi yaaaaa ...

İmza YOK !!!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Kanser hücresinin yayılışının animasyonunu yapsalar da bu kişilerin kafasına kazınmış mükemmellik olgusu değişmicektir. sadece görmek istediklerini görürler =)

Evet komplike bir oluşum süreci vardır ama bunu tanrı yarattı demek 2+3 işlemini  8in küp kökü + 33x/11x şeklinde çözmek gibi bişeydir. yani çözmek değil denkleme bi bilinmeyen daha eklemektir. İyice incelediğinizde o değişken zaten kendi kendini götürecektir. Mesela onu kim yarattı? o yaratılmıyorsa neden diğer herşey de yaratılmamış olmasın? gibi sorular sorarak nasıl sadeleştiğini görebilirsiniz.

Kuranda geçen damlacıktan embriyo falan gibi şeyleri insanlar zaten normal gözlemle bi yere kadar gözlemleyebilirler. Yani bu bilginin gökten inmesine gerek yok. Topraktan gelme kısmı sadece gözleme dayanmaz zaten o da ne kanıtlanır ne de yalanlanır bir iddadır.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Evrim diyip insanın asabını bozuyosunuz. Böyle bir şey evrimle gerçekleşemez.

http://w2.rotahaber.com/newpics//fotogaleri/orj/5119_5521_13122012_1.jpg

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 18045 Toplam Mesaj: 162