folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İsrail Yardım Gemilerine Saldırdı! 2 Ölü

İsrail Yardım Gemilerine Saldırdı! 2 Ölü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

YaRaMaZ bunu yazdı:
    -----------------------------

xzxz bunu yazdı:

eger fakir ac sokaktaki insanlara yardim etmek hiyaroglu hiyarliliksa sen benim gordugum en hiyaroglu hiyarsin hoca 

ulan hıyar kendi memleketindeki açları doyurdun, yaraları sardında gavur memleketlere yardım etmek uğruna insanları ölüme gönderiyon , git geber madem filistin için de hepinizden komple kurtulalım 

@seadog : arkadaşım bu herifler orada ne arıyordu ? cebinde TC kimliği olması dünyadaki tüm savaşlara istediği taraf lehine müdahale edebileceği anlamına mı geliyor. yahudi şerefsizi bile insaflı davranıp , gelirseniz geberirsiniz diye uyardı buna rağmen bu organizasyonun devamında ısrar eden sorumsuz vicdansız gözünü din kisvesiyle nefret bürümüş bir takım şeriatçı takımı bile bile bunca insanı iblisin kucağına attı , bunu göremiyormusun ? 

herşeyin bir şeyi vardır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

seadog bunu yazdı:

Arkadaşlar siz olayın ciddiyetinde değilsiniz herhalde İsrail hiç bir gerekçe olmadan Türkiyeye saldırdı ve cabinde TC nufus cuzdanı olan insanları öldürdü.

Türkiye kötü durumdaki bir devletin vatandaşlarına yardım etmek istedi ve başka bir devlet tarafından da buna engel olundu. Mesele bu mesele arap yahudi meselesi değil

Gazze İsrail topragı değil, gazzede yaşayanlar israil vatandaşı değil. İsraile ne ki kalkıp böyle bir uygulamada bulunuyor. Bu apaçık bir savaş sebebidir.

Ha gelmiş istanbulu bombalamış hada bunu yapmış

http://www.tahribat.com/Forum-Israil-Yardim-Gemilerine-Saldirdi-2-Olu-112195/9/#1248305

cevabı burda bunu yazacak biri çıkar diye yazmıştım :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

seadog bunu yazdı:

Arkadaşlar siz olayın ciddiyetinde değilsiniz herhalde İsrail hiç bir gerekçe olmadan Türkiyeye saldırdı ve cabinde TC nufus cuzdanı olan insanları öldürdü.

Türkiye kötü durumdaki bir devletin vatandaşlarına yardım etmek istedi ve başka bir devlet tarafından da buna engel olundu. Mesele bu mesele arap yahudi meselesi değil

Gazze İsrail topragı değil, gazzede yaşayanlar israil vatandaşı değil. İsraile ne ki kalkıp böyle bir uygulamada bulunuyor. Bu apaçık bir savaş sebebidir.

Not: ayrıca görüntüleri izlediyseniz adamlar beyaz bayrak açıyorlar isaile karşı ki saldırmasınlar komandolar yinede dalıyorlar

hacı olay ciddi olmasına ciddi ama bu olayda askerlerimizin başına çuval geçmesi gibi hiç üzerinde durulmadan kapanacak.Askerlerin kafasına çuval geçirmek savaş sebebi değil miydi ?

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

YaRaMaZ bunu yazdı:

xzxz bunu yazdı:

eger fakir ac sokaktaki insanlara yardim etmek hiyaroglu hiyarliliksa sen benim gordugum en hiyaroglu hiyarsin hoca 

ulan hıyar kendi memleketindeki açları doyurdun, yaraları sardında gavur memleketlere yardım etmek uğruna insanları ölüme gönderiyon , git geber madem filistin için de hepinizden komple kurtulalım 

Merak etme dostum bu memlekette hiç kimse senin kadar aç degil.

Allah gozunu doyursun 

the one and only yaramaz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

YaRaMaZ bunu yazdı:

Allah gozunu doyursun 

ne alakası var lan iyice mallaşmışın sen git bi yüzünü yıka

herşeyin bir şeyi vardır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

sokoban bunu yazdı:

seadog bunu yazdı:

Not: ayrıca görüntüleri izlediyseniz adamlar beyaz bayrak açıyorlar isaile karşı ki saldırmasınlar komandolar yinede dalıyorlar

hacı olay ciddi olmasına ciddi ama bu olayda askerlerimizin başına çuval geçmesi gibi hiç üzerinde durulmadan kapanacak.Askerlerin kafasına çuval geçirmek savaş sebebi değil miydi ?

O olayda savaş sebebiydi bunun gibi hayır sebeb değildi demiyorum ki.

Benim ülkemin yüceliğine ters olarak yapılan her fiiliyat savaş sebebidir.

@ALper: İşte bir ülkenin büyüklüğü o sandalle açılan admını bile korumasından geliyor.

Büyük ülke sadece kendini kurtarmış değil, dünya düzenine yön veren ülkedir.

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

beyaz bayrak falan işin farklı yönü hoca.

ASkerimize yapılan onca şeye rağmen, amerikaya, pkknın ardında olan ve bu kanıtlanan ülkelere saldıramadık.Türkiyenin gururu hiçe sayılıyor.Askerinin haysiyetini korumakta zorlanıyor.buna rağmen birşey olmadı ???

10 terörist öldürmüşüz, sevindik.Aman ne başarı.2 gündür kaç tane şehit verdik ? 7 mi ? Bu mu şanlı Türk ordusu ? 1 piç al, 1 şehit ver.Nerdeyse başa baş git.Bu mudur ? Saçmalık.

Fransız sunucuda sanırım eurovisionda bile Türklere birşey demiş.Hatta yunanlılar, bırak insanlarımızı, bize ait olan şeyleri çaldı.Ne yapabildik ?? İsraille konsolosluk krizi oldu ne yapabildik ??

Bizim politikamız sessiz kalmak.Şimdi savaş açacağımıza, yukarıdaki gibi aplat hareketlerde nota versek o zaman ne olacağını görürdünüz.

Zamanında bize gelen jandarma hocası anlatıyordu, gürcistana, ırağa falan tankların yönünü çevirmişiz.O zaman istediklerimizi yaptırmışız.Yoksa girecektik diyor.Türkiye savaşta iyi, masabaşında berbattır.Çünkü savaşta ordu, masabaşında sivil siyasiler vardır.

yunanlılar rakıyı mı aldı, pat direkt nota ver, uçağımızımı düşürdü ? hemen doğrult tankları topları.Savaş çıkacaksa onlarca yıldan beri baş düşmanımız olanlara karşı çıksın.Ermenistan, ırak, yunanistan vs..

israille senin işin ne?? Filistinli kardeşlerimiz miş.Bu güne kadar ne yaptılar bizim için ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

YaRaMaZ bunu yazdı:

Allah gozunu doyursun 

nesin sen türk kimligi ta$iyan israil vatandasimisin ulkene dön o zaman dostum 

the one and only yaramaz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

israilliler için giden adamlar , din kardeşi diye gidiyor.Lan asırlık azerbeycanlı kardeşlerinin sorununu çözmüyorsun.Filistinlilerin sana yaptığı zerre kadar bir yardım var mı ? Yaptığı birşey varmı ? Kardeşlerimiz neden? Çünkü müslüman..

Tamam hadi gidip aldırış etmeden ölelim.ülkeyide hiçe sayalım.Ne saçmalıyorsunuz ya...

Başlıca düşmanların: yunanlılar, ermeniler, ırak, amerika, avrupa..
    Başlıca dostların: eğer sende sahip çıkarsan diğer 12 Türk devleti.

Başka birşey yok.Kendinizi kandırmayın.Ben şimdi papua yenigine için yardım toplasam, beni gerillalar öldürse bu kadar zikinize takacak mısınız ? Asla.İş israil ya hadi ekonomiyi, geleceği düşünmeden saldıralım.Sidik yarıştıralım.

Süper be... 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

YaRaMaZ bunu yazdı:

xzxz bunu yazdı:

YaRaMaZ bunu yazdı:

Allah gozunu doyursun 

nesin sen türk kimligi ta$iyan israil vatandasimisin ulkene dön o zaman dostum 

Aynı mantıkla sende türk kimliği taşıyan bir filistinlisin sende ülkene dön hacı :) birilerini kovalayacağına önce ülkendeki sorunlara eğil.

.
Toplam Hit: 22018 Toplam Mesaj: 147