folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İsrail Yardım Gemilerine Saldırdı! 2 Ölü

İsrail Yardım Gemilerine Saldırdı! 2 Ölü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

ayrıca müdahaleyi uluslararası karasularda yapmış herifler, istediği kadar başıan buyruk olsun illa resmiyetten bahsediceksek, bu da hukuk dışı bi olay..

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

-----------------------------

ev arkadasım hukuk fakültesi mezunu stajyer avukat, ona sordum ve uluslararası sularda bandrasını taşıyan gemi o ülkenin toprağı sayılır ve ona yapılan saldırı o ülkenin toprağına yaplımış saldırı kabul edilir dedi. zaten ntv spikeride aynısı dedi, senin verdiğin örnek saçma illegal bir durum varsa olaylar değişir burda legal şeylerden bahsediyoruz. Senin israilde israil askerleri tarafından öldürülmenle uyuşturucu kaçakcılıgından aranan birinin öldürülmesi arasındaki fark gibi. sapla samanı karıstırmayalım.

bu yeterli olur diye düşünüyorum..

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

+ yunan gemilerine değilde neden sadece Türk gemisine saldırıyorlar hoca ?

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onbasi_yamtar
    onbasi_yamtar's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:

AbdullahAzad bunu yazdı:

gemide hangi bayrak varsa gemi o ulkenın kara topragı sayılır. israil şuan Türk topraklarını işgal etmiştir. bilmem farkındamısınız ?

oldu pasa, eroin yuklu turk gemisi italyada yakalandi diye , turk devletinin sayilsin.

mantik super  :)

kardeş çok araştırmacı biliyordum seni ama malesef yanılıyorsun  gemi hangi ülkenin bayrağını taşıyorsa o ülkenin  toprak parcası sayılır .israil türk topraklarına girdi bunun bedelini ödemeli

Mey biter saki kalır, Her renk solar haki kalır. Diploma insanın cehlini alsada, Hamurunda varsa eşeklik; baki kalır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Bir devlet ne kadar orosbu çocuğuluğu yapabilir olsaydı başlık daha iyi olurdu.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

uskmyo bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

AbdullahAzad bunu yazdı:

gemide hangi bayrak varsa gemi o ulkenın kara topragı sayılır. israil şuan Türk topraklarını işgal etmiştir. bilmem farkındamısınız ?

oldu pasa, eroin yuklu turk gemisi italyada yakalandi diye , turk devletinin sayilsin.

kardeş çok araştırmacı biliyordum seni ama malesef yanılıyorsun  gemi hangi ülkenin bayrağını taşıyorsa o ülkenin  toprak parcası sayılır .israil türk topraklarına girdi bunun bedelini ödemeli

yahu kim demekte bunu ? :)

ne yani tum turk bayrakli tirlarda mi ayni kefede ?

yapmayin turk bandirali gemiler istedikleri gibi aranabilirler. buyukelci hizmeti gormezler . yapmayin biraz mantik ...

mesela 2 sene once misir bandirali , bayrakli gemiyi aramistik. icinden silahlar cikmisti. yani bize misirin savas acmasi gerekti o zaman ?

boyle ornekler coktur ...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:

uskmyo bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

AbdullahAzad bunu yazdı:

yahu kim demekte bunu ? :)

ne yani tum turk bayrakli tirlarda mi ayni kefede ?

yapmayin turk bandirali gemiler istedikleri gibi aranabilirler. buyukelci hizmeti gormezler . yapmayin biraz mantik ...

mesela 2 sene once misir bandirali , bayrakli gemiyi aramistik. icinden silahlar cikmisti. yani bize misirin savas acmasi gerekti o zaman ?

boyle ornekler coktur ...

hoca sen laftan anlamazsın off..

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

trampfd bunu yazdı:

Diğer konuyada yazdım, tvlerde dönen tüm görüntülerde gördüğüm kadarıyla israil askerleri gemiye helikopterle inerken bizimkiler direk odunlarla saldırdılar, elinde silah olan askere saldırmak intihar etmektir şehit olmak değil.

Askerlerin gemiyi aramasına izin verseler böyle birşey olmayacaktı diye tahmin ediyorum.

bakalım tayyip ne açıklama yapacak, şuan şilideymiş, gözlükle röportaj veriyo. jetlag olasın tayyip.

ya sabır...

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Son 2-3 günde 17 aslanımız kendi toprağında şehit düşmüş bazıları hala gazzenin derdinde. Hem de dün yitirdiklerimizin bedenleri daha soğumadan... Bizim derdimiz İsrail çünkü. Arkasını abdnin desteklediği bir ülkeyi bombalayalım rahatlayalım. 

Tutturmuşlar bir "müslüman kardeşlerimiz" safsatası gidiyorlar. Ne sevgiymiş arkadaş pess. Peki benim ölen askerim ne? Gevur mu ateist mi? Tüm iç sorunlarımızı hallettik, herşeyi çözdük, bir tek israile hesap sormamız kaldı. Nede olsa orduma kurşun sıkan köpekler yahudi değil dimi? Yahudi olsa düşerdin peşine.

Bu günlerde aklı sıra bazı kesimler gündemi saptırıp kaybedilen oyları yukarı çekme çabasında. Bundan sonra ne mi olur? Esas oğlan çıkar meydana, israile yine yarım yamalak ingilizcesiyle ve mahalle ağzıyla ayar verir. Şakşakçı koyunları "vay beeee helaal, fatihsin, kılsın yünsün " diyerek omuzlara alırlar. Gerçeklerin üstü yine örtülür.

Son olarak gemide öldürülen kişilerin şehit statüsüne yakıştırılmasını dahi hazmedemiyorum. Adamın 65 km menzil sınırı ihtarına uyma, silahlı adamlara sopayla saldır geber. Resmen intihar. Ben mi dedim gerilla gibi gönüllü olarak git gazzeye. 

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

1903 bunu yazdı:

ya sabır...

buyur ?

Ehl-i Byte
Toplam Hit: 22023 Toplam Mesaj: 147