folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İsrail Yardım Gemilerine Saldırdı! 2 Ölü

İsrail Yardım Gemilerine Saldırdı! 2 Ölü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

Volaris bunu yazdı:
    -----------------------------

Sizdeki nasıl bir zeka seviyesidir anlayabilmiş değilim.İsrail açık açık gelmeyin çağrısına karşılık hadi yaptınız bir delikanlılık yola çıktınız.Ne sanıyordunuz o çağırıyı çocuk oyunumu.Siz herkesi Türkiye kadar siyaseti güçsüz ve acizmi sanıyorsunuz.One minute ile gaza gelen aciz toplumdan ancak bu kadar saf ve salakca bir yardım beklenebilirdi.

Sonuna kadar israilin arkasında olduğumu bilmenizi isterim.Uluslar arası ilişkilerde duygusallığa yer olmaz.İsrail gibi güçlü akıllı ve sadık bir dost yerine geride kalmış,cahil bir halk tercih ettik.

Adamın gece gündüz saldırdığı,savaş halinde olduğu HAMASA yardım götüreceksiniz,adamlarda tabi kardeşim buyrun gelinmi diyecekti.

Araplar için ağladınız yeter.

Ne araplara nede o gemideki türbanlı kadınlara çember sakallı hizbullah komandosu tipli çember sakallılara acımıyorum.Ve hatta öldükleri için seviniyorum.Umarım daha çok insan ölür o gemiden.

Filistin benim devlet meselem değildir.
    Müslümanlıkta umrumda değil.
    Çapulcu arap filistin halkı içinde israili karşımıza alıp savaşmayı düşünen "one minute" zekasına esefle kınıyorum.

Kendinize gelin gençler.

harikasın.. mesaj yazıcaktım gerek kalmadı..

dün geceki 6 şehidimizi unutuverdik

All is well
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Volaris
    Volaris's avatar
    Erkek

Silahlı olup olmaman önemli değil.Adamların savaşta olduğu ülkeye yardım götüremezsin-izin vermez bundan doğal bir şey yok.
    Neden bunu anlamaktaa bu kadar güçlük çekiyorsun.Olaya müslüman-siyonist çerçevesinden bakmayınız.

Filistin senden yardım bile istemiyor.

Bu yardımı Laik Türkiye Cumhuriyeti yapmıyor bu yardımı ŞERİYATCI türk doğanları yapıyor.
    Bizim meselemiz bile sayılmaz.

Sen bunu anlamalısın önce.

Adam savaştığı ülkeye yardım götürmeni onaylamıyor.

Application.Run(new Volaris());
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bu olay Türkiyeyi bağlamaz ben tutup bir sal alayım gideyim yunanistana yunan askeri beni vursun sonra diyimki Türkiye niye arkamda değil

T.C devleti bu gemiyi göndermediyse hiç bir şekilde bağlamaz. onuda diyim başkada birşey demiyecem zaten anlatmak istediklerimi herkes anlamıştır

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnt
    cnt's avatar
    Erkek

iskenderundaki olayların arkasındada israil var.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Gazzeden bize ne ha ? Gazzeden bize ne ! İskenderunda askerlerimize saldırılıyor.Karadenizde orda burda eylem talimatı veriliyor biz hala Gazze'deki halkın derdine düşmüş gidiyoruz.Tamamen olayları ört pas etmek için yapıyorlar.Kuzey Irağa gidipte burda devlet kuramazsınız kurarsanızda cevabınızı alırsınız diyeceğimize,Zamanında Osmanlı askerlerinin ölmesini sağlayan hristiyan kıçı yalayan araplara yardım ediyoruz.Şuanda Kuzey Irak'ta resmen bize karşı bir tehtid kendi ellerimizle güçlendiriliyor.Peşmerge denilen salaklar ABD askerlerince eğtiliyor.Elektriği Türkiye veriyor.Türkiyedeki iş adamları Kuzey Irakta kurulucak devlet için altyapı ve diğer yapıların inşası için çalışıyor.Aksine terör bitmiyor terör güçlendiriliyor.Bu tehlike varken neden neden Gazzedeki adamlar ? İsrail'e kızıcağınıza dönüp bir Kuzey Iraktaki gelişmelere bakın.İsrail burda son derece haklıdır.İsrail'in bize karşı şuana kadar bir yamuğu görüldümü ? Aksine Amerika'dan bu devlet daha çok yamuk gördü.Bazı cahillerde bu olayla gaza getirilip gerçekleri görmeyelim diye konuları geçiştiriyolar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ne savaşı kardeşim ?? 11 askere amerika çuval giydirdi , savşa çıkartmadıkta, uyarmalarına rağmen oraya gidenler için mi savaş çıkartıcaz ??

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

cnt bunu yazdı:

iskenderundaki olayların arkasındada israil var.

aynen katılıyorum terör örgütleri bu ülkelerin kuklası terörü kullanıyorlar.

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

israilin gelen gemilere operasyon yapıcaz demesindeki amacı ülkemize izinsiz gireni indirirz mantığı yoktur.

resmen boy gösterme, götünüz yerse girin mesajı vardır.

giden gemiler yardım amaçlıdır. bunu onlarda çok iyi biliyolar. giden gemilerin yarısı  Türk gemileridir diğerleri yunan vs. neden sadece Türk gemilere saldırıyolar? çokmu mantıklı "aha gemi girelim şuna, aa Türklerinmiş" demek?

saçmalamayın israilin yaptığı suçtur. operasyon yapıcaz deselerde, uluslararası sularda kimseye saldıramazlar..

savaş sebebidir.

adamlar götünüz yiyosa gelin, operasyon yaparız dedi, geldik. operasyon yaptılar. konuşma sırası Türkiye'de.

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

ne savaşı kardeşim ?? 11 askere amerika çuval giydirdi , savşa çıkartmadıkta, uyarmalarına rağmen oraya gidenler için mi savaş çıkartıcaz ??

ağzına sağlık

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

utanç verici bir tabloyla daha karşı karşıyayız, bu millet nasıl millet vasfını unutmuş kendinden nasıl bu kadar nefret eder kendini yabancıdan gavurdan araptan sayar hale gelmiş ibret tablosu olarak gözler önünde . pkk terörünün yıktığı binlerce yuvayı, canını aldığı onbinlerce insanımızı unutup daha sabah vakti 6 şehit daha vermişken bir takım hıyaroğluhıyarlar filistin için ölüme gidecek nerdeyse( ki gittide), ulan filistinliler sevmiyor kendilerini sizin onları sevdiğiniz kadar demenin de bir manası yok 

filistin in ne kadar türk düşmanı olduğu ve o hamas & hizbullah denen eşkiya çetelerinin ellerine fırsat geçtiğinde Türklere ve Türkiyeye saldırmaktan çekinmeyeceklerini , geçmişte Türklere karşı yaptıkları ihanetleri de bir kenara bırakalım. Adamlar senden ne yardım istiyor ne olaya dahil olmanı bekliyor kendi kendine bu vatansız haysiyetsiz şeriatçı tayfanın gazına gelip insanları oraya buraya sürüklüyorsun 16 kişinin öldürülmesi az bile o gemiyi komple havaya uçurabilirdi hatta bütün gemileri uçururdu.  sen kendi karakolunu baldırıçıplak teröriste karşı savunamayan basiretsiz bir devlet iradesi kırılmış bir ordusun ancak seyredersin. artiz tayyip çok sert tepki vercekmişmiş , two minüt mü diyecek belki de three eminim israil altına etmeye başlamıştır artık . ayrıca yardıma gitmek için geberdiğin filistinin kktc ye karşı rumlarla saf tuttuğunu da "ibret" ile hatırlatırım. 

titre ve kendine gel Türk evladı, ne yahudi ne arap ne abd nede bu gavurların uşaklığına soyunmuş gavurdan daha gavur hayranı yerli uşakları dostun değildir. Tarih binlerce kez kanıtlamıştır ki Türkün Türkten başka dostu yoktur. Bu lüzumsuz filistinlileri ,kendilerinden çok savunmaktan vazgeçmediği sürece bu milletin daha çoook kanı akacak, şehit bile denmez rahmetlilerine anca niyazi ... 

herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 22019 Toplam Mesaj: 147