folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İsrail Yardım Gemilerine Saldırdı! 2 Ölü

İsrail Yardım Gemilerine Saldırdı! 2 Ölü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

trampfd bunu yazdı:
    -----------------------------

Diğer konuyada yazdım, tvlerde dönen tüm görüntülerde gördüğüm kadarıyla israil askerleri gemiye helikopterle inerken bizimkiler direk odunlarla saldırdılar, elinde silah olan askere saldırmak intihar etmektir şehit olmak değil.

Askerlerin gemiyi aramasına izin verseler böyle birşey olmayacaktı diye tahmin ediyorum.

bakalım tayyip ne açıklama yapacak, şuan şilideymiş, gözlükle röportaj veriyo. jetlag olasın tayyip.

elim bsg butonu arıyor bazen.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

Hybris bunu yazdı:

trampfd bunu yazdı:

Diğer konuyada yazdım, tvlerde dönen tüm görüntülerde gördüğüm kadarıyla israil askerleri gemiye helikopterle inerken bizimkiler direk odunlarla saldırdılar, elinde silah olan askere saldırmak intihar etmektir şehit olmak değil.

Askerlerin gemiyi aramasına izin verseler böyle birşey olmayacaktı diye tahmin ediyorum.

bakalım tayyip ne açıklama yapacak, şuan şilideymiş, gözlükle röportaj veriyo. jetlag olasın tayyip.

elim bsg butonu arıyor bazen.

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:

irwa bunu yazdı:

tayyiip sende sawaşa gircek g*t war mı bilmem de bizde kadınlı erkekli olduğu kesin...

bu sawaşa çağrıdır başka nedir 

sen bari yapma , turkiye savaslarda dahi pasif oldugu zamanlar hep kaybetmistir !

neyimize guvenip giricez.

israile saldirmak icin suriye bize kara sahasini, hava sahasini , deniz alanini kullanmamiza izin vericekmi acaba ? keza irak ta ayni.

yapmayin yahu , mantikli dusunun. adamlar yunan gemisine ellememisler, turk gemisine saldirdilar. belliki birileri birseyin telasinda . buna uymayin ...

turkiye kiminle savasti ?

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

trampfd bunu yazdı:

fenerist07 bunu yazdı:

marjinal olmaya çalışma.

silahsız yardım gemisine helikopterlerle hücum botlarla çıkarma yapıyorsun, 3 tane yunan 3 tane türk gemisi varken yunan gemilerine dokunmuyorsun. Aynı günde türkiyede çok nadir terör olayı olan hatayda terör olayı oluyor, üstelik limanın olduğu iskenderunda, uluslararası sularda hiçbir devletin bir diğer devlet gemisine müdahele etme hakkı yoktur, sen hala cici israil modundasın. utanmasan suç bizimkilerde diyeceksin ki demişsin zaten.

herifler resmen gözdağı veriyor, bizimki gibi one minute'lerle şovlarla değil diğer silahla bombayla imaj veriyor, tesadüf değil o geminin türk gemisi olması, ve o gemiden ölü çıkması.

şimdi göreceğiz tayyibi.

görüntüleri izle hoca, dediğin gibi hücum botla helikopterle gemiye gelen eli silahlı askerlere daha helikopterin ipindeyken odunla allah allah nidalarıyla saldırdılar, bu tanka taş atan çocuğun yaptığından farksız birşey, mantığıma ters geldi, o kadar gelmeyin diye uyarı yapıldı, gittiniz madem gemiyi aramalarına izin verin.

israili sikiyim nesini savuncam onların? tüm dünyanın gözünün önünde sivile ateş açabilecek kadar terörist ruhlu pezevenkler, bunu bilmeyen mi var

Usta adamlar daha gemiye çıkmadan ateş açtılar kaç kişiyi vurdular  Sen olsan ne yaparsın bide çiçek versinler bari bizimkiler amaç aramak olsa gerçek mermi ile ateş açmanın mantığı varmı. O sopayla dalana fena hasta oldum birindede sandalye varı indiremedi kafasına çokta iyi yaptı. Yeer alttan aldığımız bu itlere!

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

BRK35 bunu yazdı:

Son 2-3 günde 17 aslanımız kendi toprağında şehit düşmüş bazıları hala gazzenin derdinde. Hem de dün yitirdiklerimizin bedenleri daha soğumadan... Bizim derdimiz İsrail çünkü. Arkasını abdnin desteklediği bir ülkeyi bombalayalım rahatlayalım. 

Tutturmuşlar bir "müslüman kardeşlerimiz" safsatası gidiyorlar. Ne sevgiymiş arkadaş pess. Peki benim ölen askerim ne? Gevur mu ateist mi? Tüm iç sorunlarımızı hallettik, herşeyi çözdük, bir tek israile hesap sormamız kaldı. Nede olsa orduma kurşun sıkan köpekler yahudi değil dimi? Yahudi olsa düşerdin peşine.

Bu günlerde aklı sıra bazı kesimler gündemi saptırıp kaybedilen oyları yukarı çekme çabasında. Bundan sonra ne mi olur? Esas oğlan çıkar meydana, israile yine yarım yamalak ingilizcesiyle ve mahalle ağzıyla ayar verir. Şakşakçı koyunları "vay beeee helaal, fatihsin, kılsın yünsün " diyerek omuzlara alırlar. Gerçeklerin üstü yine örtülür.

Son olarak gemide öldürülen kişilerin şehit statüsüne yakıştırılmasını dahi hazmedemiyorum. Adamın 65 km menzil sınırı ihtarına uyma, silahlı adamlara sopayla saldır geber. Resmen intihar. Ben mi dedim gerilla gibi gönüllü olarak git gazzeye. 

Gazzenin derdinde olmak ülkemizin şehitlerini önemsememek anlamına mı geliyor arkadaş? Ülkemin şehidi herşeyden önemlidir ama bunun yanında Gazze olayınada tepki gösteriyoruz ne var bunda?

hocam filistin olaylarına tepki göstermeyi savunurken hiç müslümanlıktan bahsetmedim, bahsetmemde çünkü benim açımdan olay müslümanlık, din kardeşliği vs değil..

kimse ülkemizin verdiği şehitlerde gavur felan demedi, garip triplere girmenin lüzumu yok..

Orada ölenlere şehit denmesine gelince, şehit diyenler islami kesim zaten.

65km olayına gelince adam kafasına göre sınrı koyabiliyor bu nası iş? o 65 zamanla olur 80-90-100 o zamanda o kurala mı uyulcak?

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

BRK35 bunu yazdı:

Son 2-3 günde 17 aslanımız kendi toprağında şehit düşmüş bazıları hala gazzenin derdinde. Hem de dün yitirdiklerimizin bedenleri daha soğumadan... Bizim derdimiz İsrail çünkü. Arkasını abdnin desteklediği bir ülkeyi bombalayalım rahatlayalım. 

Tutturmuşlar bir "müslüman kardeşlerimiz" safsatası gidiyorlar. Ne sevgiymiş arkadaş pess. Peki benim ölen askerim ne? Gevur mu ateist mi? Tüm iç sorunlarımızı hallettik, herşeyi çözdük, bir tek israile hesap sormamız kaldı. Nede olsa orduma kurşun sıkan köpekler yahudi değil dimi? Yahudi olsa düşerdin peşine.

Bu günlerde aklı sıra bazı kesimler gündemi saptırıp kaybedilen oyları yukarı çekme çabasında. Bundan sonra ne mi olur? Esas oğlan çıkar meydana, israile yine yarım yamalak ingilizcesiyle ve mahalle ağzıyla ayar verir. Şakşakçı koyunları "vay beeee helaal, fatihsin, kılsın yünsün " diyerek omuzlara alırlar. Gerçeklerin üstü yine örtülür.

Son olarak gemide öldürülen kişilerin şehit statüsüne yakıştırılmasını dahi hazmedemiyorum. Adamın 65 km menzil sınırı ihtarına uyma, silahlı adamlara sopayla saldır geber. Resmen intihar. Ben mi dedim gerilla gibi gönüllü olarak git gazzeye. 

bkz: bir insan bir postta en fazla ne kadar sacmalayabilir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Pisibaliqi bunu yazdı:

Usta adamlar daha gemiye çıkmadan ateş açtılar kaç kişiyi vurdular  Sen olsan ne yaparsın bide çiçek versinler bari bizimkiler amaç aramak olsa gerçek mermi ile ateş açmanın mantığı varmı. O sopayla dalana fena hasta oldum birindede sandalye varı indiremedi kafasına çokta iyi yaptı. Yeer alttan aldığımız bu itlere!

direk ateş açıldığını bilmiyordum, dün geceden beri uyumadım haberleri izliyorum ama öyle birşey de duymadım hiç, haberlerde gördüğüm kadarıyla helikopterden inenlere bizimkiler vurdular direk, bende ona göre yorum yaptım, eğer böyle sürtüşme olmasa belki ölü yaralı olmazdı diye düşündüm ve yorum yazdım.

ayrıca sadece mantıklı olmaya çalışarak yaptığım yoruma bsg diyenlere bende topluca bsg diyorum, bilip bilmeden ötmeyin.

Ehl-i Byte
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

uskmyo bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

AbdullahAzad bunu yazdı:

gemide hangi bayrak varsa gemi o ulkenın kara topragı sayılır. israil şuan Türk topraklarını işgal etmiştir. bilmem farkındamısınız ?

oldu pasa, eroin yuklu turk gemisi italyada yakalandi diye , turk devletinin sayilsin.

mantik super  :)

kardeş çok araştırmacı biliyordum seni ama malesef yanılıyorsun  gemi hangi ülkenin bayrağını taşıyorsa o ülkenin  toprak parcası sayılır .israil türk topraklarına girdi bunun bedelini ödemeli

yahu kim demekte bunu ? :)

ne yani tum turk bayrakli tirlarda mi ayni kefede ?

yapmayin turk bandirali gemiler istedikleri gibi aranabilirler. buyukelci hizmeti gormezler . yapmayin biraz mantik ...

mesela 2 sene once misir bandirali , bayrakli gemiyi aramistik. icinden silahlar cikmisti. yani bize misirin savas acmasi gerekti o zaman ?

boyle ornekler coktur ...

hoca sen laftan anlamazsın off..

sanirim gemi olayi farkliymis , cunku saldiri uluslar arasi acik sularda yapildi . bu benim dikkatimden kacti .

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

maximuss bunu yazdı:

AbdullahAzad bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

uskmyo bunu yazdı:

maximuss bunu yazdı:

AbdullahAzad bunu yazdı:

gemide hangi bayrak varsa gemi o ulkenın kara topragı sayılır. israil şuan Türk topraklarını işgal etmiştir. bilmem farkındamısınız ?

oldu pasa, eroin yuklu turk gemisi italyada yakalandi diye , turk devletinin sayilsin.

mantik super  :)

kardeş çok araştırmacı biliyordum seni ama malesef yanılıyorsun  gemi hangi ülkenin bayrağını taşıyorsa o ülkenin  toprak parcası sayılır .israil türk topraklarına girdi bunun bedelini ödemeli

yahu kim demekte bunu ? :)

ne yani tum turk bayrakli tirlarda mi ayni kefede ?

yapmayin turk bandirali gemiler istedikleri gibi aranabilirler. buyukelci hizmeti gormezler . yapmayin biraz mantik ...

mesela 2 sene once misir bandirali , bayrakli gemiyi aramistik. icinden silahlar cikmisti. yani bize misirin savas acmasi gerekti o zaman ?

boyle ornekler coktur ...

hoca sen laftan anlamazsın off..

sanirim gemi olayi farkliymis , cunku saldiri uluslar arasi acik sularda yapildi . bu benim dikkatimden kacti .

önemli değil hoca :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

hocam işte adamlar uluslararası sahada girmişler gemiye, bunu yapmak açıkça suçtur..  gece 12 den beri izliyorum hocam gözünden kaçabilitesi olan başka şeyler varsa yardımcı olabilirim :) sabahın köründe olur öyle şeyler uyumak varken haber izliyoz sonuçta  :)

edit : ölü sayısı 3'e çıkmış sanırım..

.
Toplam Hit: 20512 Toplam Mesaj: 147