folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İsrail Yardım Gemilerine Saldırdı! 2 Ölü

İsrail Yardım Gemilerine Saldırdı! 2 Ölü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Volaris bunu yazdı:
    -----------------------------

Sizdeki nasıl bir zeka seviyesidir anlayabilmiş değilim.İsrail açık açık gelmeyin çağrısına karşılık hadi yaptınız bir delikanlılık yola çıktınız.Ne sanıyordunuz o çağırıyı çocuk oyunumu.Siz herkesi Türkiye kadar siyaseti güçsüz ve acizmi sanıyorsunuz.One minute ile gaza gelen aciz toplumdan ancak bu kadar saf ve salakca bir yardım beklenebilirdi.

Sonuna kadar israilin arkasında olduğumu bilmenizi isterim.Uluslar arası ilişkilerde duygusallığa yer olmaz.İsrail gibi güçlü akıllı ve sadık bir dost yerine geride kalmış,cahil bir halk tercih ettik.

Adamın gece gündüz saldırdığı,savaş halinde olduğu HAMASA yardım götüreceksiniz,adamlarda tabi kardeşim buyrun gelinmi diyecekti.

Araplar için ağladınız yeter.

Ne araplara nede o gemideki türbanlı kadınlara çember sakallı hizbullah komandosu tipli çember sakallılara acımıyorum.Ve hatta öldükleri için seviniyorum.Umarım daha çok insan ölür o gemiden.

Filistin benim devlet meselem değildir.
    Müslümanlıkta umrumda değil.
    Çapulcu arap filistin halkı içinde israili karşımıza alıp savaşmayı düşünen "one minute" zekasına esefle kınıyorum.

Kendinize gelin gençler.

İçimizdeki israilliler içinde bi alkış alalım o halde.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

eğer biz filistinin durumunda olsaydık, filistin kalkıpta bize müslüman kardeşlerimiz diyerek yardıma gelmezdi bunu hepimiz biliyoruz.

adamlar girme vururuz diyorlar sen istikamet gazze diye cevap veriyorsun. intihar lan bu ne şehidinden bahsediyorsun.

sabah saat 10dan beri kafamı siktiler burda 2 cümle söylüyo tekbir tekbir beyinsiz embesil sanki cihada giriyolar mq.

o kadar şehit veriliyor bin kişi toplanamadı ama bu olayda israil haklı olduğu halde 10bin kişi yürüyecekmiş.

duygusal düşünmemek gerek. onlarda devlet adamı var bizdeki gibi korkak kabadayı yok. girersen vururlar tabi.

vurmalarına üzüldüm diyemem volarise sonuna kadar katılıyorum ama türk bayrağı taşıyan bir gemiye saldırılması üzdü.

sonuç: onları oraya gönderenlerin...

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

SAVAŞ çıkıcak kehanetinde bulunuyorum savaş çıkıcak beyler buna emin olun israil türkiyeyi karşına almayı götü kesiyorsa sonuçlarına katlanmayıda götü kesecektir sonuçları onlar için acı olucak ama

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

Yahu israil in nesi haklı uluslararası kara suları bunlar sivil bir gemiye müdahele etmesi hukuk ihlalidir yaptırım gerektirir hasta mısınız nesiniz ? Nolmuş bu millete yahu , sivil bir gemiye saldırıp 19 kişiyi öldürüyor adamlar hemde uluslararası karasularında. Resmen korsanlıktır terörsitliktir.

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

israil nükleeri kafamıza çakmasa bari

buharlaşırız şerefsizim.. :S

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

EcHoLL bunu yazdı:

SAVAŞ çıkıcak kehanetinde bulunuyorum savaş çıkıcak beyler buna emin olun israil türkiyeyi karşına almayı götü kesiyorsa sonuçlarına katlanmayıda götü kesecektir sonuçları onlar için acı olucak ama

hadi len :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ben konuya biraz Fransız kaldım, dün akşam biri konu açmıştı Yardım Gemilerini İzleyin diye oradan üstün kürü haberim olmuştu.

Bugün baktım tvler gemiye saldırı diye haber geçiyorlar. Ne zaman oldu bu gelişmeler, bu gemilerin gitmesine ne zaman karar verildi, ne amaçlanmış gönderilerek,Türkler haricinde yabancılar da var deniyor, bir de yok İsrail göndermeyin vururuz demiş bir sürü olay olmuş hepsi bir günde mi oldu bunların???

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

Matchup bunu yazdı:

SysTeMeRRoR bunu yazdı:

israilin anasini becermeli !

savas ciksada yok olsa su ibneler

3. dünya savaşı için zemin hazırlanıyor . İlk ikisini ve öncesindeki 10 15 yılı inceleyin şuan ki durumun aynısı sözkonusu sadece tarafların ismi farklı.

Şehitleri umursamadılar israil i protesto ediyorlar diyenler yanılıyorsunuz. Mossad ajanlarının pkk ya eğitim verdiğini bilmeyen mi kaldı.

Türkiye nin olaya müdahele etmesi gerekse en etkili müdahale edeceği yer iskenderun du oraya da füze attılar hemde israil in saldırısndan 5 saat önce. Şehitlerinde ölen sivillerinde kanı bu terörist devlet tarafından akıtıldı. Ortadoğunun suyu kaynadı çok kan akacak.

helal hocam tam ustune bastin. ben hep soyluyorum. israil pkk yi besliyo ve kolluyor diye.  bu acikca son 2 olayda ortaya cikti. iskenderundaki olay zayiflatilmak icin yapildi. gucu kesmeye calisiyorlar.

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NonStop
    NonStop's avatar
    Erkek

Kendi düşen ağlamaz.Boru gibi söyledi adamlar daha fazla ilerlerseniz operasyon düzenleriz diye.

Ne götüne güvenerek gidiyorsun oraya.Onu oraya gönderen zihniyetin taaaaaaaaa...

darker than black...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    majestiquo
    majestiquo's avatar
    Erkek

Bir Gün Gelecek Öldürmediğim Her Yahudi İçin Bana Sitem Edeceksiniz - Adolf Hitler

Toplam Hit: 22029 Toplam Mesaj: 147