İsrail Yardım Gemilerine Saldırdı! 2 Ölü
-
one munite efendi ne demiş yavrcum ecevit kıbrısa çıkarma yaparken amerike get off giremezsin demişti ama girmiştik israil i araplar yok edemedi ama biz türkler yok ederiz buna emin olun içindeki sesi dinle.
-
uluslararası sularda ülke bayraklı bir gemiye silahlı askerler ile baskın yapamazsınız, o zaman size sopayla da saldırırlar herşeyle saldırırlar çünkü israil zaten suç işlemiştir.
-
ummetci arap pıclerinden nefret ettiğim kadar yahudilerden nefret etmem ,bize ne a.q hamastan filistinden ibneler her gün sehit geliyor
-
Pislik kafirler bunu da yaptılar!
-
ben bu olayda israili haklı buluyorum
-
İsrail kendi coğrafyasında köşeye sıkışmış durumdadır.Bütün komşuları İsrail'in bir an ayağının sendelemesini bekliyor en ufak hatalarında tepesine çökecekler İsrail bunu bildiği için gerekirse bütün gemileri havaya uçurur genede o gemileri ordan sokmazdı.Köşeye sıkışmış hayvanın üstüne gidilirse sonu böyle olur.Bu gemiler daha gitmeden operasyonu yapılacağı söylendi ve yapıldı tabi bütün ülkeler bizim gibi pısırık değil sözlerinin arkasında duruyorlar ve dediklerini yapıyorlar.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
ben bu olayda israili haklı buluyorum
-----------------------------alper israilin neresini haklı buluyorsun merak ettim dogrusu ölenler türk arap yada rum değil türk
ölenlere allah rahmet eylesin hangi görüşten olursan ol türke yapılan zulmü haklı görüyorsan o zalimler kadar suçlusundur
israil uluslar arasılarda bur türk bandıralı gemiye saldırmış ve türk vatandaşlarını katletmiştir buna misilleme bizde ülkemizdeki yahudilerimi öldürelim yahudi şirketleri bombalayalım ozaman.
-
Sizdeki nasıl bir zeka seviyesidir anlayabilmiş değilim.İsrail açık açık gelmeyin çağrısına karşılık hadi yaptınız bir delikanlılık yola çıktınız.Ne sanıyordunuz o çağırıyı çocuk oyunumu.Siz herkesi Türkiye kadar siyaseti güçsüz ve acizmi sanıyorsunuz.One minute ile gaza gelen aciz toplumdan ancak bu kadar saf ve salakca bir yardım beklenebilirdi.
Sonuna kadar israilin arkasında olduğumu bilmenizi isterim.Uluslar arası ilişkilerde duygusallığa yer olmaz.İsrail gibi güçlü akıllı ve sadık bir dost yerine geride kalmış,cahil bir halk tercih ettik.
Adamın gece gündüz saldırdığı,savaş halinde olduğu HAMASA yardım götüreceksiniz,adamlarda tabi kardeşim buyrun gelinmi diyecekti.
Araplar için ağladınız yeter.
Ne araplara nede o gemideki türbanlı kadınlara çember sakallı hizbullah komandosu tipli çember sakallılara acımıyorum.Ve hatta öldükleri için seviniyorum.Umarım daha çok insan ölür o gemiden.
Filistin benim devlet meselem değildir.
Müslümanlıkta umrumda değil.
Çapulcu arap filistin halkı içinde israili karşımıza alıp savaşmayı düşünen "one minute" zekasına esefle kınıyorum.Kendinize gelin gençler.
-
adamlar gelmeyin vururuz diyor sen adamın ülkesine gemilerle gidiyorsun içinde ne olduğu belli değil öyle giriyorsun ülkeye
aynı şekil Tr ye de gelseler bizimkilerde ateş açsa haklı yani herkes kafasına göre ben gidiyorum deyip gemiye atlayıp istediği ülkeye gidemez
benim kadar nefret eden yoktur israilden ama ben askeri yönden bakıyorum
-
Volaris bunu yazdı:
-----------------------------
Sizdeki nasıl bir zeka seviyesidir anlayabilmiş değilim.İsrail açık açık gelmeyin çağrısına karşılık hadi yaptınız bir delikanlılık yola çıktınız.Ne sanıyordunuz o çağırıyı çocuk oyunumu.Siz herkesi Türkiye kadar siyaseti güçsüz ve acizmi sanıyorsunuz.One minute ile gaza gelen aciz toplumdan ancak bu kadar saf ve salakca bir yardım beklenebilirdi.
Sonuna kadar israilin arkasında olduğumu bilmenizi isterim.Uluslar arası ilişkilerde duygusallığa yer olmaz.İsrail gibi güçlü akıllı ve sadık bir dost yerine geride kalmış,cahil bir halk tercih ettik.
Adamın gece gündüz saldırdığı,savaş halinde olduğu HAMASA yardım götüreceksiniz,adamlarda tabi kardeşim buyrun gelinmi diyecekti.
Araplar için ağladınız yeter.
Ne araplara nede o gemideki türbanlı kadınlara çember sakallı hizbullah komandosu tipli çember sakallılara acımıyorum.Ve hatta öldükleri için seviniyorum.Umarım daha çok insan ölür o gemiden.
Filistin benim devlet meselem değildir.
Müslümanlıkta umrumda değil.
Çapulcu arap filistin halkı içinde israili karşımıza alıp savaşmayı düşünen "one minute" zekasına esefle kınıyorum.Kendinize gelin gençler.
-----------------------------Burada senin siyasi idolojin değil önemli olan o gemideki insanlar silahlı değildi bu bir ikincisi saldırı uluslar arası sularda gerçekleşiyor bu 2 siyonistler haklı hiçbir yanı yok orada çoluk çocuk genç yaşlı katlediyorlar kimsenin sesi çıkmıyor bir yardım gidiyor adı üstünde insani yardim sen gemiye silahlı komandolarını gönderiyorsan olucagı bu 3 dünya savaşı patlıycak herkez saflarını seçiyor şimdiden bunlar savaş sesleri.