İstanbuldaki Derin Konulara Sarmıs Arkadaslar, Bulusalım?
-
ne yapıcaksınız olm pusu mu kuracaksınız :D
bizimde elimiz boş durmaz herhalde :D
-
saka fln bi yana, ole kendini tutamayacak, azından en ufak hakaret bile olsa kacıracak adam varsa hiç gelmesin bak, tekrar tekrar soluyorum!
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------morportakal bunu yazdı:
-----------------------------EmiRReiS bunu yazdı:
Morportakal da gelirse bende gelirim. Burdan portakal kardeşimize sesleniyorum, mutlaka gel, seni bekliyor olacam :)
-----------------------------kafamı kesip allahüekbermi çekeceksin emirreis?
yoksa otele koyup yakıcakmısın?
beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum vallahülazim
-----------------------------sen gel gülüm ben seni korurum.
-----------------------------seni kim koricak :| :D:D:D
-----------------------------BAAL 'ı ben korum zamanında onun iç birlikde siteye daldık ne olcak :D
- Taksimde cok tanıdık tinerji var 1 marbora light 'e iş tamam :D
-
bir baktım da gerçekten bilgili DKN var postlarından takip ettiğim kadarı ile; o da gelmiyor...
bir de değişik bir bakış BAAL var...
morportakal ın fikirlerini merak ederdim aslında anarşist bir genç olarak :P ama o da gelmiyor gibi...
yani diyeceğim şu ki bu buluşma, tartışma kimse için bir işe yaramaz...forumdaki gibi kayar gider...
bir de belirtiği gibi din muhabbeti olacaksa sallayın gitsin...
-
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------bir baktım da gerçekten bilgili DKN var postlarından takip ettiğim kadarı ile; o da gelmiyor...
bir de değişik bir bakış BAAL var...
morportakal ın fikirlerini merak ederdim aslında anarşist bir genç olarak :P ama o da gelmiyor gibi...
yani diyeceğim şu ki bu buluşma, tartışma kimse için bir işe yaramaz...forumdaki gibi kayar gider...
bir de belirtiği gibi din muhabbeti olacaksa sallayın gitsin...
-----------------------------Ben siyaset sevmem ama gelmemin sebebi ne onuda bilmiyom :D
Gelince fazla kalmıyacam zaten ordan yalovaya gecem :S
BAAL'ı tutarım kolundan getirrim o sever bu olaylerı :)
-BAAL
Biricik kankan Kısmet'ide alırız vakurda iken birlikde martılara simit neyin atarık aq :D
Mahsat birlikte olmak :D
-
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------EmiRReiS bunu yazdı:
Morportakal da gelirse bende gelirim. Burdan portakal kardeşimize sesleniyorum, mutlaka gel, seni bekliyor olacam :)
-----------------------------kafamı kesip allahüekbermi çekeceksin emirreis?
yoksa otele koyup yakıcakmısın?
beni bu kadar sevdiğini bilmiyordum vallahülazim
---------------------------Seni sevmeyen ölsün bitanem, gel ne olursan ol yine de gel :)
-
Odysseus bunu yazdı:
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------enis içkiyi falan karıştırmayın.
adam akıllı beyin fırtınası estirilecek.
işin bokunu çıkartmayın, çıkartacaksanız da gelmeyin.
din,siyaset olum bu konular için ben evden bile çıkmam,bu konular benim için tartışacak önemde değildirama içek muhabbet edek eğlenek diosanız gelem :B
-----------------------------senin için onemli olmayan bi konuda bu kadar cok topic acıosan onemli olan konularda sitenin içine edersin kim bilir..
YesTERFoX bunu yazdı:
-----------------------------yani diyeceğim şu ki bu buluşma, tartışma kimse için bir işe yaramaz...forumdaki gibi kayar gider...
neden abi,oraya adını yazdıran 19 kişi tartısmayı bilmio mu sence? yada bilgisiz adamlar mı?
liste guncellendi...
-
Belki gelebilirim.
-
kimse değinmişmi bilmiyorum ilk mesajda şöyle birşey var(sayfalarca yorum yapılmış hepsini okumadım)
---------------------------------------------------------
Allah ın varlıgını, Islamın veya dinlerin komple yalan oldugunu bi arkadas bana mantık cercevesinde acıklasın, orda herkesin içinde Kuranı çigniyim...
--------------------------------------------------------
burda ne anlamda kullanmışsın anlamadım ama bunu yaparsan baya bir olay çıkar gibi hafif provake havası seziyorum...
havada aşk kokusu var havada aşk kokusu var : )
bence mesajın o kısmını editle bir kışkırtma havası sezinliyor insan
sevgiylen...
-
sadece meraktan yer ve zaman belllimi bende katılmak isterim