İstanbuldaki Derin Konulara Sarmıs Arkadaslar, Bulusalım?
-
Cep telefonuma gelen,
''S.a ben gizemli ok canım'' mesajıyla,
''Ulan yine biri beni işletiyor herhalde'' gerçi abazan felanda değilim, beni tanıyan birisi böyle bir salaklık yapmaz derken, İlk satırlarım,
''A.s canım, ben de Serdar, pek gizemli sayılmam ama'' şeklinde devam ediyordu, mesajın sahibinin hiç de yabancı olmadığının farkına varmam ise biraz geç oldu :)
-
Gizemli sen kesin gel he tamam mı :F mutlaka gel :|
-
Gizemli sen kesin gel he tamam mı :F mutlaka gel :|
----------------
gelecem merak etmee janem :P -
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------25 kişi varda 17 kişiden fazla gelirse bütün tahribat beni ellesin :Ç
bu arada nerde buluşcaz taxim in neresi?
-----------------------------
bu soledigin seye pişman olacaksın gibi gelio hocam :D 17 kişiyi gecerse yandın :D -
CodeMaster bunu yazdı:
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------25 kişi varda 17 kişiden fazla gelirse bütün tahribat beni ellesin :Ç
bu arada nerde buluşcaz taxim in neresi?
bu soledigin seye pişman olacaksın gibi gelio hocam :D 17 kişiyi gecerse yandın :D
hopdetix :Dben onu derken 25 kişi vardı şimdi 28 kişi olmuş :Ç
-
tüm yazıları okuyamadım saat kaçt nerde buluşma var? ve neyle ilgili konusucaz.
-
dayı yıda yazın gelmesse küsecem ona ciddi ciddi.
-
17 yi gecemezseniz bi telefon uzaginizdayim.Soz sozdur... :D:D
-
bana daha çok geyik buluşması olacak gibi gelio ama neyse :D
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------bana daha çok geyik buluşması olacak gibi gelio ama neyse :D
-----------------------------kimse geyik fln yapamaz hocam, din tartısacaklar gelsin dedik yazdırdılar. geyik yapacak varsa gelmesin gitsin baska yerde yapsın geyigini..
heayt :D
coldvoice bunu yazdı:
-----------------------------tüm yazıları okuyamadım saat kaçt nerde buluşma var? ve neyle ilgili konusucaz.
-----------------------------hocam bi ilk sayfaya baksaydın be :| bu pazar gunu saat 1 de taksim de heykelin onunde