İstanbuldaki Derin Konulara Sarmıs Arkadaslar, Bulusalım?
-
umarım kavgasız gürültüsüz bir bulusma oılur :|
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------umarım kavgasız gürültüsüz bir bulusma oılur :|
-----------------------------Kavga çıkmazda gürültü olur :|
-
PriesTBT bunu yazdı:
-----------------------------wert bunu yazdı:
-----------------------------CodeMaster bunu yazdı:
-----------------------------wert bunu yazdı:
-----------------------------bana daha çok geyik buluşması olacak gibi gelio ama neyse :D
-----------------------------
kimse geyik fln yapamaz hocam, din tartısacaklar gelsin dedik yazdırdılar. geyik yapacak varsa gelmesin gitsin baska yerde yapsın geyigini..
heayt :D
-----------------------------
konu neden din hocam bence ülkemiz elden giderken ülkemizdeki cehalet artarken neden din konuşmamız biraz abez kaçmazmı (din düşmanı felan değilim yani demek istediğim dinimiz ALLAH a şükür olduğu yerde olduğu gibi duruyor) sadece din konuşulacaksa ozaman derin konular sarmış arkadaşlar başlığı hatalı değilmi :S
-----------------------------Hocam hele biz bu buluşalım herşeyi konuşucaz dinde konuşcaz siyasetde :B Geyik zamanı geyik de yapılcak tabikide
-----------------------------dai ii güzel diyonda adamıın kuduğu cümleye bak
"kimse geyik fln yapamaz hocam, din tartısacaklar gelsin dedik yazdırdılar. geyik yapacak varsa gelmesin gitsin baska yerde yapsın geyigini.."
-
hacı ne kavgası ya siz ne diyosunuz orda kavga çıkaran adamı direk dövmek gerekir... zaten biri birine küfretmedigi , başkasının degerlerine saygılı olundugu sürece hiç bişey olmaz. burda bagırıp çagıran ahkam kesen adamlarda orda süt dökmüş kedi olur merak etme...
keşke gelebilseydim. bugun ayrılıyorum istten olsaydım kesin ordaydım . hem derin konu tartışırdık hemde exca yı döveceedim satmıştı beni bi gün taksimde saat 2 deki buluşmaya 5te gelinirmi a ku :D
neyse kolay gelsin beyler size. beyin fırtınası rulz :P -
kavga cıkacak bı ortam olsaydı gelmeyı dusunmezdım emın olun. yanı kardes kardes kanka kanka muhabbet eder tartısırız sonra dagılırız kımsenın kımseyle bir alıp veremedigi yok en azından herkezın bulusma mentalitesi böyle olsun.
-
Kim bana sponsor oljak :|
-
arkadaşı arayacağım gelirse uğrayacağız.
-
Manyak kalabalık la :|
-
harbi baya bir kalabalık oldu saat 10,45 de cıkcam :) eğer 1 de orda olamazsam 10 15 dk beklerseniz sevinirim mürid sığınma evinin oralarından geliyorum uzak kalıyor anlayış gösterirseniz sevinirim :)
-
ben az daha gelemiyodum az önce belli oldu :| annemin teyzesi vefat etmiş afyona gidebilitemiz vardı :S bugün gitmiycez ama büyük ihtimal. 13 te ordayım.