İstanbuldaki Derin Konulara Sarmıs Arkadaslar, Bulusalım?
-
güzledi güzeldi :D ama hayallerimdeki gibi olmadı pek tartısma konusunda :Disteyen olursa bi daha yapar bole derin konulara dalarız :| :D
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------
HeadBanger bunu yazdı:
bu arada :D ıo tuvaletin kapısının üzerindeki :D resme bittim :D
Resim değil vidyo :)
Fotoğraf çektiğini zannetmişsin ama makina vidyoya ayarlıydı :)
--------------------------
vidyo değil o , video olacak bilmeyenler için :|
laf yapma :| az daha dursaydın direkle akraba olcaktın :|
------------------------
hatunların olmadığı bi yerde ben duş bile almam , hatun yoqtu anladın dimi:|
-
CodeMaster bunu yazdı:
-----------------------------güzledi güzeldi :D ama hayallerimdeki gibi olmadı pek tartısma konusunda :Disteyen olursa bi daha yapar bole derin konulara dalarız :| :D
-----------------------------dalalım dalalım güzel oluyo :))
-
Demodor bunu yazdı:
-----------------------------CodeMaster bunu yazdı:
-----------------------------güzledi güzeldi :D ama hayallerimdeki gibi olmadı pek tartısma konusunda :Disteyen olursa bi daha yapar bole derin konulara dalarız :| :D
-----------------------------dalalım dalalım güzel oluyo :))
-----------------------------valla ilk sayfalara tekrar bi bakarsanız abi... en azından kan cıkmadıgını, cıkmayacagını kanıtlamıs olduk ;)
-
kan filan olmaz kardeşiz hepimiz.
-
Olsun Olsun bakalım bir kulun başka kullara Tanrının emrettiklerini söylmesini baz alarak yine bir kulun üretigi çıkmazlardan olusturulucak Tanrı anti-tezine karsı baska bir kul anti-tezin anti-tezini üretebilcek mi ?
-
Olsun Olsun bakalım bir kulun başka kullara Tanrının emrettiklerini söylmesini baz alarak yine bir kulun üretigi çıkmazlardan olusturulucak Tanrı anti-tezine karsı baska bir kul anti-tezin anti-tezini üretebilcek mi ?
--------------------------------
bir kul anti-tezin anti-tezini üretebilcek mi ? bu ne anlama geliyor anlamadım -
Yani birisi islamdan kafasına göre bir çıkmaz bulup bunu Tanrının omadıgı konusunda bir ant-tez belirtecek başka biri bu anti-teze karsılık başka bir anti-tez üreticek.Sonra mutlu mesut içip geyiginide yapıcak sigarasını içiçek omuz omuza girip hepimiz kardeşim sarkısnında söyliyecek olası bir version 2 'de
-
akoim derin bişiyler yapcaksak son gittimiz jokere gidelim :F mürido$lar "Nuri alço " içsin :F ondan sonra dili açılsın :D ki öle oldu alkolden sonra muhabbet döndü :/
-
Yani birisi islamdan kafasına göre bir çıkmaz bulup bunu Tanrının omadıgı konusunda bir ant-tez belirtecek başka biri bu anti-teze karsılık başka bir anti-tez üreticek.Sonra mutlu mesut içip geyiginide yapıcak sigarasını içiçek omuz omuza girip hepimiz kardeşim sarkısnında söyliyecek olası bir version 2 'de
---------------------
anlayan oldumu , kusura bakma ben yine anlamadım