İstanbuldaki Derin Konulara Sarmıs Arkadaslar, Bulusalım?
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
tamam biz yolda gelirken demlene demlene geliris :Ç sizin yannızda içmeiz :F
-----------------------------a.k topu topu bi alkol abi oksijen değil ki bi saat bekleyemeyesin.. ben de seviorum içmeyi ama ciddi bi ortam oluşturmaya çalışıoruz bi kere de içmeyiverelim nolacak?
1 saat sora da istediğiniz gibi için a.ku :|
-
CodeMaster bunu yazdı:
-----------------------------Chingis bunu yazdı:
Madem fazla kişi istemiyorsunuz , kendi aranızda bir buluşma düzenleyin (MSN'den kararlaştırarak) , forumda konu açarak buluşma yapalım deyip de , "fazla kişi olmasın" demek de nasıl bir zihniyettir , çok ilginç .
-----------------------------hoca fikir bende cıktı ve direkt buraya yazdım. tutupta yazmadan once, yok enis cok kişi istememz ben o yuznde foruma yazmayım, yazmadan once ona sorayım fln mı dememi bekliyodun kendi kendime?benim için az kişi cok kişi farketmiyo. adam cok kişi olmassa iyi olur dedi, o onun kendi dilegi..
----------------------------
Hocam ben zaten onu diyorum , sen yanlış anlamışsın beni ;)
Yani amacınız cidden beyin fırtınasıysa , konuyla ilgilenenler gelsin , geyik de yapılır da esas amaç beyin fırtınası olmalı , bunu belirttim .
Sorun yok yani ortada ;)
-
Din konuşarak ne elde etmeye calısıyorsunuz, inanan inanır inanmayan inanmaz. misyonerlige mi basladınız, sen beni dinden cıkar ben seni dindar yapim hadi beyin fırtınası... Siyasi konularda konusmak icin gelirdim, lakin su sıralar benim acımdan beyin fırtınası yapmak icin pek uygun degil(dimi lan Chingis), gelirsem muhtemelen aksam haberlerine cıkarız. ben şu zor donemi atlatayımda, bol bol beyin fırtınası yaparız.
-
DkN bunu yazdı:
Din konuşarak ne elde etmeye calısıyorsunuz, inanan inanır inanmayan inanmaz. misyonerlige mi basladınız, sen beni dinden cıkar ben seni dindar yapim hadi beyin fırtınası... Siyasi konularda konusmak icin gelirdim, lakin su sıralar benim acımdan beyin fırtınası yapmak icin pek uygun degil(dimi lan Chingis), gelirsem muhtemelen aksam haberlerine cıkarız. ben şu zor donemi atlatayımda, bol bol beyin fırtınası yaparız.
-----------------------------Mwahahahaha :D
Arkadaşları tehlikeye atma hacı , aman diyim :D
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------Görüyorum ki TBT Derin Konular bölümüne kafası basmayan arkadaşlar var.
Bu bölüm din bölümü değildir, çok daha fazlasını kapsar. UFOları, reenkarnasyonu burada tartışabilirsin mesela.
Derin konular budur. Başlıkta da dine sarmış kişiler demiyo, derin konulara sarmış kişiler diyo.
-
okuma özrün mü var, ilk mesajı okusana. Dinden başka birşeyden bahsetmiş mi?
-
Din hakkaten çok kapsamlı olmaz , bir sonuca varılamaz . Siyaset çok daha uygun olur .
-
abi kimseye zorla din konustturmuyoz isteyen siyaset konussun :D ben dedim ki din konusmak istiyorum varmı baska isteyen, ahanda varmıs :D
-
Chingis bunu yazdı:
CodeMaster bunu yazdı:
Madem fazla kişi istemiyorsunuz , kendi aranızda bir buluşma düzenleyin (MSN'den kararlaştırarak) , forumda konu açarak buluşma yapalım deyip de , "fazla kişi olmasın" demek de nasıl bir zihniyettir , çok ilginç .
-----------------------------hoca fikir bende cıktı ve direkt buraya yazdım. tutupta yazmadan once, yok enis cok kişi istememz ben o yuznde foruma yazmayım, yazmadan once ona sorayım fln mı dememi bekliyodun kendi kendime?benim için az kişi cok kişi farketmiyo. adam cok kişi olmassa iyi olur dedi, o onun kendi dilegi..
Yani amacınız cidden beyin fırtınasıysa , konuyla ilgilenenler gelsin , geyik de yapılır da esas amaç beyin fırtınası olmalı , bunu belirttim .
Sorun yok yani ortada ;)
-----------------------------abi uyku denen seyi unutmus durumdayım sacmaladıysam kusura bakma :|
-
CodeMaster bunu yazdı:
CodeMaster bunu yazdı:
Sorun yok yani ortada ;)
-----------------------------abi uyku denen seyi unutmus durumdayım sacmaladıysam kusura bakma :|
-----------------------------Yok estağfurullah hocam .
konuyla alakasız bir soru : Mozilla 3.0 yükledim , alıntı yapıyorum , "-----------------"nin altına yazmak için enter'a bastığım zaman üsttekini aynen aşağı kopyalıyor , bir bilen varsa pm atsın , teşekkürler .