İstanbuldaki Derin Konulara Sarmıs Arkadaslar, Bulusalım?
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
muha enisle benide yaz :F gidek modada içek akoim hem demleniriz hemde konu$alım :B
-----------------------------içme işini tartısmadan sora yapacaksanız sorun yok.. eniscimin aklında cok soru var, gelsinde yanıtlayalım inş...
-
ee nerde olucak bu buluşma ? kavga falan olur bi kaç kişi yanlışıkla ölürse gömmek kolay olur bizim burası müsait burda yapılsın.Her yer,bina yapılmak üzere açılmış temellerle dolu atarız içine.Sadece tartışma konuşma falan olmasın içki olsun nargile olsun...
-
BAAL bunu yazdı:
ee nerde olucak bu buluşma ? kavga falan olur bi kaç kişi yanlışıkla ölürse gömmek kolay olur bizim burası müsait burda yapılsın.Her yer,bina yapılmak üzere açılmış temellerle dolu atarız içine.Sadece tartışma konuşma falan olmasın içki olsun nargile olsun...
-----------------------------kadıkoyde abi. içme, nargile vs, konusmadan sora olsun. olsun tabi, birbirimizi yemeye gitmiyoruz, kardeşiz biz, bilgi aktaracaz birbirimize. gelio msuun yani?
-
kafanız ayıkken yapmaıyn o işi, için duba gibi olun sonra yapın böle elini kaldıramayacak haliniz kalmasın :|
yoksa biri çeker emaneti s.ker belanızı :|
mesela ben buradan çok kişiye diş biliyom , bigün ansızın geletilitem yüksek :C
1 numara : reflex :C
-
Güzel organizasyon , bilgi aktarımı , beyin fırtınası , tebrik ediyorum düşünen arkadaşı .
-
Chingis bunu yazdı:
Güzel organizasyon , bilgi aktarımı , beyin fırtınası , tebrik ediyorum düşünen arkadaşı .
-----------------------------eyw hocam sagol, ist daysan bekleri.
edit:pardon degilmişsin :D
-
kadıköy çok uzak ya.Gelebilirim diyenlerin çoguda yanlış hatırlamıyorsam avrupa yakasında oturuyor onların arasında en uzakta ben oturuyorum.Sırf gidiş gelişim 5 saat sürer hemde pazar günü o trafikte siz gelin orta bir yol bulun kadıköy çok uzak.
-
BAAL bunu yazdı:
kadıköy çok uzak ya.Gelebilirim diyenlerin çoguda yanlış hatırlamıyorsam avrupa yakasında oturuyor onların arasında en uzakta ben oturuyorum.Sırf gidiş gelişim 5 saat sürer hemde pazar günü o trafikte siz gelin orta bir yol bulun kadıköy çok uzak.
-----------------------------tamam gelecek sayısı belli olsun, taksime ceviririz abi, uyar dimi?
-
bu gibi konularda bulutbey adlı müridi olmadığı her yere gelirim şahsen baal kandaşım sende gel tanışamadık bir senle
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------konuşmak konuşmak konuşmak... sonuç? bi sonuca varamayacağınıza göre niye b.ş yere konuşacaksınız?
amk bir kere düzgün bir yorum yap kafamı kesicem amk herşey boş işmi senin için :)