İstanbuldaki Derin Konulara Sarmıs Arkadaslar, Bulusalım?
-
CodeMaster bunu yazdı:
-----------------------------liste guncellendi..
abi tartısmayın sole kardes kardes gecinin :|
bu arada, saka bi yana da hergun normalde tasıyo bile olsanız oraya gelirken yanınızda cakı bıcak ustura keles bazuka fln getirmeyin.. yok ben ole şey yapmam kimseye zararım dokunmaz fln demeyin olay o degil zaten, ustunuzde gorulurse yanlıs anlasılır oraya gelecek her murid gozuyle...
bişey daha: oralarda toplantı salonu fln bilen var mı? toplantı salonu fln mı tutsak :| 26 kişi olduk bu kadar kişi bi yere yerleşmemiz biraz problem olacak gibi, var mı bi fikri olan?
-----------------------------
evet endişelendirici ben korkarım sahsen. -
lordvader89 bunu yazdı:
Lan ne toplantı salonu malak :)) Ganigani var oraya gideris canm :B yersofrası var çökeriz yeriz falan öten öten ahah
sora garson gelir "shut up" der amk.
Yok olm adamlarla kanka olduk mk :F hatta her gidişimizde adam kafasını kapıya vuran arkada$ gelmedimi die dayıyı soruo :D böle üstte bi yer vardi yersofrası oraya vea aşşadaki yerlerden birine otururz iştea :F -
ExcaliburTBT bunu yazdı:
Yok olm adamlarla kanka olduk mk :F hatta her gidişimizde adam kafasını kapıya vuran arkada$ gelmedimi die dayıyı soruo :D böle üstte bi yer vardi yersofrası oraya vea aşşadaki yerlerden birine otururz iştea :F
-----------------------------exko$ arkadasımızın msn de dedigine gore o soledigi yer bizim icin gayet uygun imiş, yer problemi kalmadı yani..
-
gelirim gelmesine de sadece din mi konuşulcak?
-
CodeMaster bunu yazdı:
-----------------------------ExcaliburTBT bunu yazdı:
Yok olm adamlarla kanka olduk mk :F hatta her gidişimizde adam kafasını kapıya vuran arkada$ gelmedimi die dayıyı soruo :D böle üstte bi yer vardi yersofrası oraya vea aşşadaki yerlerden birine otururz iştea :F
-----------------------------exko$ arkadasımızın msn de dedigine gore o soledigi yer bizim icin gayet uygun imiş, yer problemi kalmadı yani..
mekanda alkol varmı :/ :D -
Kebab salonu gencolar :B alkol ba$ka ortamlarda yapacaz :B
-
DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
gelirim gelmesine de sadece din mi konuşulcak?
-----------------------------hayır hocam, zaten yaklaşık 25 kişi falan var, gruplara ayrılıcaz, ben ve bikaç kişi daha var siyaset konuşacak sen de gelirsin bi masayı kaparız işte siyasetçiler olarak :)
bu arada çakı bıçak olayına gelince, evet arkadaşlar bence de yanınızda herhangi yamuk bişey olmasın, en hayırlısı bu gibi.. bi de beni doğrayacağını iddia edenler var, onlar getirebilir onlara serbest :)
-
25 kişi varda 17 kişiden fazla gelirse bütün tahribat beni ellesin :Ç
bu arada nerde buluşcaz taxim in neresi?
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------25 kişi varda 17 kişiden fazla gelirse bütün tahribat beni ellesin :Ç
bu arada nerde buluşcaz taxim in neresi?
hababam sınıfının buluştuğu yerde buluşalım?
orası taksimdi dimi?
-
Bulu$maya az kaldı konu hit değil :B gelen giden olur diye up :D