İstanbuldaki Derin Konulara Sarmıs Arkadaslar, Bulusalım?
-
tmm bende gelirim bro :) tartışmayı severim :) yalnız kuran muran çiğnettirmem ! harbiden öyle bişi yaparsan kavga çıkar !
-
Dreamtn bunu yazdı:
-----------------------------
tmm bende gelirim bro :) tartışmayı severim :) yalnız kuran muran çiğnettirmem ! harbiden öyle bişi yaparsan kavga çıkar !
-----------------------------hoca bende muslumanım ve Kuranıma saygım buyuktur. diyorum ki hadi kanıtlasınlar da ole :D
-
valla boş boş konuşurlar dinime küfrederler kuranı çiğnerlerse kavga çıkar he derki kardeşim bu bu yok böyle böyle sohbet ederiz düşüncesini söyler bizde düşüncemizi söyleriz ama laf atarsa dinime ....
-
Arkadaşlar buluşup konusalım tartışalım diyorsunuz ama kimse bildiğinden donmeyecek yalnış oldugunu bile bile hemde çunkü orada dönerse kendisini ezik hissedecek ama dediginiz gibi en azından aklı başında adamlar giderse en azından tartışma nasıl yapılırmış onu gormuş olursunuz...
-
Kadean bunu yazdı:
Arkadaşlar buluşup konusalım tartışalım diyorsunuz ama kimse bildiğinden donmeyecek yalnış oldugunu bile bile hemde çunkü orada dönerse kendisini ezik hissedecek ama dediginiz gibi en azından aklı başında adamlar giderse en azından tartışma nasıl yapılırmış onu gormuş olursunuz...
-----------------------------yok abi ole bişi olmaz sen merak etme. neden ezik hissedecekmiş, yanlısından donmemek daha buyuk eziklik
Dreamtn bunu yazdı:
valla boş boş konuşurlar dinime küfrederler kuranı çiğnerlerse kavga çıkar he derki kardeşim bu bu yok böyle böyle sohbet ederiz düşüncesini söyler bizde düşüncemizi söyleriz ama laf atarsa dinime ....
-----------------------------kimse dinine küfretmez hoca merak etme
kotusirine bunu yazdı:
Bencede çok hayılrı bi iş yapıyorsun.. en azından konuşma sonucu akıllarda soru işareti kalmamış olur..-----------------------------
ole umuyoruz :D
-
hoca işte diyorum ya küfretmesinler saygısızlık etmesinler düşüncelerini fikirleri söylesenler benim inançsızada saygım var başka şeye inananada ama benim dinime saygısızlık yapana yok ondan diyorum ... anladın sen beni ;)
-
güzel bi fikir sunun için güzel insanlar ne düsünüyor ve neden bu sekilde düsünüyorlar ögrenmek için
bos bos seyler de yazmayin kimse birini "dogru yola" getirmek veya bisiler ispat etmeye çalistigi yok fikir alis-verisi olcak müridler kavga etmez amma korktunuz aq
size kolay gelsin ben çok uzaktayim :|
-
öle alkol falan içilen biyere gelmem söylim beyler bayanlar...
gideriz nargileciye...kimisi nargilesini içer kimisi çayını kolasını içer tartışılır...
gelmeye çalışıcam
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------öle alkol falan içilen biyere gelmem söylim beyler bayanlar...
gideriz nargileciye...kimisi nargilesini içer kimisi çayını kolasını içer tartışılır...
gelmeye çalışıcam
-----------------------------yok ztn esatcım, içmek isteyen varsa tartısmadan sora gider içer.. yazıyorum adını.
-
benimde gelebilitem var konusmasam bile dinlerim:)