folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İstanbuldaki Derin Konulara Sarmıs Arkadaslar, Bulusalım?

İstanbuldaki Derin Konulara Sarmıs Arkadaslar, Bulusalım?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek
    tmm bende gelirim bro :) tartışmayı severim :) yalnız kuran muran çiğnettirmem ! harbiden öyle bişi yaparsan kavga çıkar !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek

Dreamtn bunu yazdı:
    -----------------------------
    tmm bende gelirim bro :) tartışmayı severim :) yalnız kuran muran çiğnettirmem ! harbiden öyle bişi yaparsan kavga çıkar !

hoca bende muslumanım ve Kuranıma saygım buyuktur. diyorum ki hadi kanıtlasınlar da ole :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek
    valla boş boş konuşurlar dinime küfrederler kuranı çiğnerlerse kavga çıkar he derki kardeşim bu bu yok böyle böyle sohbet ederiz düşüncesini söyler bizde düşüncemizi söyleriz ama laf atarsa dinime ....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paranoiattack
    Paranoiattack's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar buluşup konusalım tartışalım diyorsunuz ama kimse bildiğinden donmeyecek yalnış oldugunu bile bile hemde çunkü orada dönerse kendisini ezik hissedecek ama dediginiz gibi en azından aklı başında adamlar giderse en azından tartışma nasıl yapılırmış onu gormuş olursunuz...

dün için aglamiyorum zira siradan bir dünya var orada.. bir şekilde bunu bulacagim ve siradan bir dünyada yolumu bulmaya çalışırken yaşamayı ögrenecegim..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek

Kadean bunu yazdı:
    Arkadaşlar buluşup konusalım tartışalım diyorsunuz ama kimse bildiğinden donmeyecek yalnış oldugunu bile bile hemde çunkü orada dönerse kendisini ezik hissedecek ama dediginiz gibi en azından aklı başında adamlar giderse en azından tartışma nasıl yapılırmış onu gormuş olursunuz...

yok abi ole bişi olmaz sen merak etme. neden ezik hissedecekmiş, yanlısından donmemek daha buyuk eziklik

Dreamtn bunu yazdı:
    valla boş boş konuşurlar dinime küfrederler kuranı çiğnerlerse kavga çıkar he derki kardeşim bu bu yok böyle böyle sohbet ederiz düşüncesini söyler bizde düşüncemizi söyleriz ama laf atarsa dinime ....

kimse dinine küfretmez hoca merak etme

kotusirine bunu yazdı:
     Bencede çok hayılrı bi iş yapıyorsun.. en azından konuşma sonucu akıllarda soru işareti kalmamış olur..

ole umuyoruz :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dreamtn
    Dreamtn's avatar
    Erkek
    hoca işte diyorum ya küfretmesinler saygısızlık etmesinler düşüncelerini fikirleri söylesenler benim inançsızada saygım var başka şeye inananada ama benim dinime saygısızlık yapana yok ondan diyorum ... anladın sen beni ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi

güzel bi fikir sunun için güzel insanlar ne düsünüyor ve neden bu sekilde düsünüyorlar ögrenmek için

bos bos seyler de yazmayin kimse birini "dogru yola" getirmek veya bisiler ispat etmeye çalistigi yok fikir alis-verisi olcak müridler kavga etmez amma korktunuz aq

size kolay gelsin ben çok uzaktayim :|

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

öle alkol falan içilen biyere gelmem söylim beyler bayanlar...

gideriz nargileciye...kimisi nargilesini içer kimisi çayını kolasını içer tartışılır...

gelmeye çalışıcam

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek

lordvader89 bunu yazdı:

öle alkol falan içilen biyere gelmem söylim beyler bayanlar...

gideriz nargileciye...kimisi nargilesini içer kimisi çayını kolasını içer tartışılır...

gelmeye çalışıcam

yok ztn esatcım, içmek isteyen varsa tartısmadan sora gider içer.. yazıyorum adını.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naps
    Naps's avatar
    Erkek
    benimde gelebilitem var konusmasam bile dinlerim:)

Hayat Ölüme Giden Yolda Bir Düştür...
Toplam Hit: 31906 Toplam Mesaj: 257