İstanbuldaki Derin Konulara Sarmıs Arkadaslar, Bulusalım?
-
NapsteR bunu yazdı:
-----------------------------
birde bütün mesajları okumadım konular neler olcak bi fikir verebilir misiniz?
-----------------------------abi freestyle. izin verirlerse ben bi 10 dk konusmak istiyorum ama en basta, sora yavas yavas kendiliginden ssekil alır ztn. ne konusacama gelince, din hakkında yanlıs bilinenler hakkında goruslerimi solemek istiyorum.. fikir vermiştir inş :D
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------niye heybeliye gelmiyorsunuzda 3 tane buluşalım başlığı açıyorsunuz anlamadım...
edit: henüz belli değil yazma. gelmeye çalışacağım.
belki heybeliye gelen herkes din vs tartısmak istemez... buraya adını yazan herkes bu konuda tartısma yapmak veya en azından dinlemek için yazdırıo
-
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------tamam başka sı gelmesin
kalabalık oluyo sonra sarmıyo zevksiz oluyo
daha fazla gelen olursa ben yohum :|
-----------------------------max 3-4 kişi daha yazdırır işte ama ztn yazanların da 4-5 tanesinin gelmeme durumu oluo ztn. guzel olur sen mrk etme
-
Ben de çok ama çok gelmek isterdim ama istanbul'da değilim, Bursa'dayım.
-
Prometheus bunu yazdı:
Ben de çok ama çok gelmek isterdim ama istanbul'da değilim, Bursa'dayım.
-----------------------------hoca 3 saat suruyo gelmek, saati tam olarak belirleyelim, atla gel gelebilirsen :)
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------yanına belki yazarsan sevinirim cod.
hertürlü bilgi paylaşımına karşılıklı tartışmaya açığımdır chaoser bilir :D
-----------------------------sen gelme pis baykuş :p
-
la ne beyin fırtınası yaaprdım ha :S
lakin nakit yok :S
-
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------la ne beyin fırtınası yaaprdım ha :S
lakin nakit yok :S
bugunden baslayıp hergun bi lira koysan bi kenara yeterli para rahat cıkar hocam. -
aslında evet olabilir :S
gelmeye çalışacam ama esatın dediği gibi içki miçki olmasın ben daha odyle tam konuşamadım o konuları :D
tabi bide bu işin piçlik tarafı var öle herkes objektif olacak yoksa tartışma olur :/
herkesin seviyesini bilmesi lazım bu lurallara herkes uyabilecekmi sence code?
-
kalan saglar bizimdir
-
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------aslında evet olabilir :s
gelmeye çalışacam ama esatın dediği gibi içki miçki olmasın ben daha odyle tam konuşamadım o konuları :D
tabi bide bu işin piçlik tarafı var öle herkes objektif olacak yoksa tartışma olur :/
herkesin seviyesini bilmesi lazım bu lurallara herkes uyabilecekmi sence code?
-----------------------------bekliyorum abi oncelikle.
şimdi, piçlik yapacak, seviyesiz takılacak adam sayısı 1 yada 2 olur bence cunku herkes bu koonuyu tartısmak için yazdırdı adını. o 1-2 kişide ztn onca adamın içinde dıslanmaktan cekinip rahat dururlar bence. içki olayına gelince onu ztn konustuk. once tartısılınacak sora içmek isteyenler toplanıp içmeye gidecek..