İstanbuldaki Derin Konulara Sarmıs Arkadaslar, Bulusalım?
-
adımı yazmışsınızda ben gelemiyecegim, izine ayrılıyorum pazar sabahı yola çıkmam lazım...
umarım güzel bi buluşma olur, saygılar (:
-
Lemuria dan iki tane var :| sen oraya dionysos u da ekle
-
biri beni karıslarsa gelebilirim..:(:(:((:
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------adımı yazmışsınızda ben gelemiyecegim, izine ayrılıyorum pazar sabahı yola çıkmam lazım...
umarım güzel bi buluşma olur, saygılar (:
-----------------------------Miami cıvıl cılvıldır şimdi, iyi tatiller :)
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------Lemuria dan iki tane var :| sen oraya dionysos u da ekle
-----------------------------isimler iki kez solenince... bakmadan ekliom :|ekledim..
-
CodeMaster bunu yazdı:
-----------------------------isimler iki kez solenince... bakmadan ekliom :|ekledim..
-----------------------------
Organizasyon işi profesyonel i$ öle hemen atlarsan olucağı bu :B kaldıki ben yarın sana gösterecem isimleri iki kere yazmayı direkleri vs :B -
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------CodeMaster bunu yazdı:
Organizasyon işi profesyonel i$ öle hemen atlarsan olucağı bu :B kaldıki ben yarın sana gösterecem isimleri iki kere yazmayı direkleri vs :B-----------------------------
dikket et de o direklere farklı kişiler maruz kalmasın :D
-
Arkadaşlar saat 1de bulustuktan sonra nereye gideceksiniz?
Ambulans ve Polis ekiplerini oraya yönlendirmek gerekli ondan şey ettim :P
Umarız faydalı bir şey olur, bir sonuca ulaşırsınız, herkese selamlar...
-
CodeMaster bunu yazdı:
-----------------------------wert bunu yazdı:
-----------------------------bana daha çok geyik buluşması olacak gibi gelio ama neyse :D
kimse geyik fln yapamaz hocam, din tartısacaklar gelsin dedik yazdırdılar. geyik yapacak varsa gelmesin gitsin baska yerde yapsın geyigini..
heayt :D
konu neden din hocam bence ülkemiz elden giderken ülkemizdeki cehalet artarken neden din konuşmamız biraz abez kaçmazmı (din düşmanı felan değilim yani demek istediğim dinimiz ALLAH a şükür olduğu yerde olduğu gibi duruyor) sadece din konuşulacaksa ozaman derin konular sarmış arkadaşlar başlığı hatalı değilmi :S
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------CodeMaster bunu yazdı:
-----------------------------wert bunu yazdı:
-----------------------------bana daha çok geyik buluşması olacak gibi gelio ama neyse :D
kimse geyik fln yapamaz hocam, din tartısacaklar gelsin dedik yazdırdılar. geyik yapacak varsa gelmesin gitsin baska yerde yapsın geyigini..
heayt :D
konu neden din hocam bence ülkemiz elden giderken ülkemizdeki cehalet artarken neden din konuşmamız biraz abez kaçmazmı (din düşmanı felan değilim yani demek istediğim dinimiz ALLAH a şükür olduğu yerde olduğu gibi duruyor) sadece din konuşulacaksa ozaman derin konular sarmış arkadaşlar başlığı hatalı değilmi :S
-----------------------------Hocam hele biz bu buluşalım herşeyi konuşucaz dinde konuşcaz siyasetde :B Geyik zamanı geyik de yapılcak tabikide