İstanbuldaki Derin Konulara Sarmıs Arkadaslar, Bulusalım?
-
çok isterdim hatta sormadan bile yazabilirdin code hocam lakin iş bulduk 2 hafta izin hiç yok heybelide yattı napalım kısmet değilmiş bidaha ki derin konulara inş.
-
hoca beni yaz belki de nasipse oradayım
-
tugra bunu yazdı:
-----------------------------çok isterdim hatta sormadan bile yazabilirdin code hocam lakin iş bulduk 2 hafta izin hiç yok heybelide yattı napalım kısmet değilmiş bidaha ki derin konulara inş.
-----------------------------saglık olsun hocam, guzel bi tartısma ortamı olsursa ikincisini ucuncusunude yaparız neden olmasın :) ona gelirsin sende
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------
hoca beni yaz belki de nasipse oradayım
-----------------------------yazdım hocam
-
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------fuzülü insanlar gelmesin akoim
-----------------------------Tamam Ben gelmiyom alındım :Pp
-
Madem fazla kişi istemiyorsunuz , kendi aranızda bir buluşma düzenleyin (MSN'den kararlaştırarak) , forumda konu açarak buluşma yapalım deyip de , "fazla kişi olmasın" demek de nasıl bir zihniyettir , çok ilginç .
-
olm bir gün gelebilitem yüksek dedim :D o gün gelcem demedim :D temmuz ortası gibi gelmeyi düşünüyorum ben :B
ayrıca odeyyusun akoim
-
CodeMaster bunu yazdı:
-----------------------------Prometheus bunu yazdı:
Ben de çok ama çok gelmek isterdim ama istanbul'da değilim, Bursa'dayım.
-----------------------------hoca 3 saat suruyo gelmek, saati tam olarak belirleyelim, atla gel gelebilirsen :)
-----------------------------öğrenciyim abi :)
-
enis içkiyi falan karıştırmayın.
adam akıllı beyin fırtınası estirilecek.
işin bokunu çıkartmayın, çıkartacaksanız da gelmeyin.
-
Chingis bunu yazdı:
Madem fazla kişi istemiyorsunuz , kendi aranızda bir buluşma düzenleyin (MSN'den kararlaştırarak) , forumda konu açarak buluşma yapalım deyip de , "fazla kişi olmasın" demek de nasıl bir zihniyettir , çok ilginç .
-----------------------------hoca fikir bende cıktı ve direkt buraya yazdım. tutupta yazmadan once, yok enis cok kişi istememz ben o yuznde foruma yazmayım, yazmadan once ona sorayım fln mı dememi bekliyodun kendi kendime?benim için az kişi cok kişi farketmiyo. adam cok kişi olmassa iyi olur dedi, o onun kendi dilegi..
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------enis içkiyi falan karıştırmayın.
adam akıllı beyin fırtınası estirilecek.
işin bokunu çıkartmayın, çıkartacaksanız da gelmeyin.
-----------------------------cold hocam gerekli cevabı vermiş enis. 1 saat bekleyin sora için ne içiosanız.
-
tamam biz yolda gelirken demlene demlene geliris :Ç sizin yannızda içmeiz :F