Kız Hamile :(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek
    millet sitede bayan üyeler de var lütfen yazarken dikkatli olalım, kelimelerimizi özenle seçelim..

arkadaş bir dünya korunma yöntemi var..hapı var prezervatifi var spirali var; bunlar süs olsun diye mi ??.. söylediğin merdiven altı işletmelerine teslim etme kızı, bişeyden kurtulayım derken başına daha büyük bi bela alma ..

ayrıca 1 aylıkken hamile olduğu nasıl anlaşılır yahu ? bi terslik olmasın ?

http://kocaer.me
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TESKILAT
    TESKILAT's avatar
    Erkek
    Sen git kıza sahip çık..evlen yapmışsın artık halt..onun ailesine karşıda kendi ailene karşıda çık mertçe dur..erkeklik sadece kız **kerken  erkeklik değildir..

"benim evlatlarım kanatsız yeryüzü melekleridir"SHT
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thicksinch
    Thicksinch's avatar
    Erkek

ilk olarak iliskiden 1 ay sonra yapilan testler idrar dahil yuzde 90 in ustunde dogrudur hacilar.

ama emin olmak icin kan testiyle kesin sonuc aliniyor.

ikinci olarak iliskiden 1 ay sonra cerrahi mudahale disinda bisey ise yaramaz. iliskiden sonra ilk 72 saat icinde kullanilan hap vs ise yarar.

benim bildigim boyle. aldirmak veya evlenmek onlarin bilecegi is. olayin kahramani da arastirip ogrenmistir zaten.

simdi bu adama poq atanlarin yarin dotunun tutustugunda aklinda olsun diye yazdim... hayat bu...

Egil! Hicbirsey olmeden yeralti degil!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

vay be :| müridlerin uzmanlık  alanları belli olmuş , herkes  bir şeyler yazmış adam gibi yazan 3 5  post var

....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    saan 3 bin ytl ye patlıcak bu olay temiz çıkmak istiyosan (: çocuk aldırma + kızlık zarı ve özgürsün özgür özgürler:D

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    geberlan
    geberlan's avatar
    Erkek

kaç git abi buralardan yada at kendini toroslardan öldür  gozkme ortalıklarda pılını pırını topla ne bilem git bi yerlere kızada ben gidiorm de arkaana bakmadan git arkadaşalrıdna dediği gibi bunu yapmadan once düşünceqtn  :G .. kıza gelince aha forumda biris konu açmış hamamdan hamile kaldı die ole bişi uydursun hamama gittim :G ole b işiler oldu işte die fela filan .. :S yaw bilmiorm işte aq saçmaladım bende biliorm.. git evlen aq kızla nabcan başka babana açıkça soyle bunlar olabiliceq şeyler erkek deilmisin abi ama bu kadarda olmıcaktı ömecbur iste

vueeey ula hava patliiy ula gök delinuiii
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek
    demirel2 bunu yazdı:
    -----------------------------

abi nasıl evlencem ya hem kızın ailesi hem bizim kiler beni ziker,, kız hamile ya hastane raporlu a.k bende sıyırdım kafayı aldık başımıza belayı ziki tuttuk sokacak yer lazım...

-----------------------------
    bence tam tersi bağırlarına basmaları lazım ama...
    ben olsam önce kendi babama söylerdim

Ayrıca çok şekersin :)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    :D:D:D mauyhauhauhuahuhaha sana bakınca gençliiimi görüyorum genc :))) Tüm TbT bilio beni :W ama tek bi fark var ;) benim kız yemek yedikten sonra yanımda ossuruodu a.q bide bana sucu atıodu sen yapıon die :W asşlkdjasşlfjkasjl xD insallah seninkide öle değildir :W bu arada geçmiş olsun ;)

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek
    sen beni dinle git babana neyse durum anlat..

sana en iyi o yardımcı olur.. korkma ısırmaz.. ne yapacak bu durumdan sonra..

(yanlız.. tek bişey var. bakiremiydi? diye sorarsa bakireydi de.. dikkat etmedim fln diyip kıllandırma adamı.)

edit:evlenmek istemiyosanda.. evlenmek isemiyorum diye anlat. sen bilirsin..

Ayrıca çok şekersin :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    edit: sebeb?  bilinmiyor!

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
Toplam Hit: 46693 Toplam Mesaj: 233