Kız Hamile :(
-
bu konuda araştırmalarım mevcuttur, maksat bilgi :)))
şimdi çocuğu yapmadan önceye gelirsek, diğer arkadaşların haberi yoktur onlara söyliyeyim
kadının aylık regl dönemini 4 haftaya bölersek 1. ve 4. hafta hiç bir şekilde döllenme olmaz
bir diğeri ise erkek spermlerinin testislerde en az 20 saat durup,olgunlaşması gerekir, oluşma süresi 20 saatten az olan spermler hiç bir yumurtayı dölleyemez
bunlar bu işi yapmadan önce bilmen gerekenlerdi
şuan ne yapabileceğin konusunda bi fikrim yok fakat, bu bir cinayet olacaktır :/
-
hoca harbi malsın yani ulan ben ağzına kadar verdim hatta kız içine alcaktı ben geri çektim ulan biz zevk almasını bilmiyoz mu?
kendime güvensem sokardımda sonradan böyle uğraşması var işte :D
-
hocalar iş ciddi gırgıra alınacak durum değil..
-
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------hoca harbi malsın yani ulan ben ağzına kadar verdim hatta kız içine alcaktı ben geri çektim ulan biz zevk almasını bilmiyoz mu?
-----------------------------kendindemisin sen? bireysel maceraları anlatma yerine benziyor mu?
-
keşke senin yerinde ben olsaydım:D çok şahane taktik bende bulunurdu eskiden halada bulunuyor pm at çözelim:)
-
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------hoca harbi malsın yani ulan ben ağzına kadar verdim hatta kız içine alcaktı ben geri çektim ulan biz zevk almasını bilmiyoz mu?
-----------------------------
kahve masasımı lan burası ?
-
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------hadi fantazilerimizi anlatalım :/
Bu ne amq ya :/
-
kız nasıl hamile olduğunu anlamış? gecikmişmi yoksa testmi yapmş?
eğer gecikme suz konusu ise stres ve hamile kalma korkusundan olabilir
-
ilişkiye girerken kaput, ertesi gün hapı, doğum kontrol hapları aklınıza gelmedi şimdi çare arıyorsun. çocuk düşürmek için hap yok. çaresiz gideceksin merdiven altı kasaplara...
-
oha ben yazana kadar 5 cevap :W