Kız Hamile :(
-
Tüm Tahribat seferber oldu olaya,helal valla,eski günlerdeki gibi :D
-
hocam nikah sorulmaz hangi ülkede yaşıyoruz a.q.
kız 18 yaşından büyükse gidersin hastaneye makul bi ücrete yaptırırsın.ha yok değilse bulacaksın özel bi polikinilik elaltından yaptırcaksın.sakat sakat şeyler düşünüpte kızın geleceğini tehlikeye atma.şuan ki standart dahilinde ki hastaneler vakumlu diye adlandırdıkları bir yöntem kullanıyor.şuan için geleceği tehlikeye atmayacak en güvenli yol o.
kıza da öyle kasap masap baskı yapma.adam ol, erkek ol.kız şuan bi bebek vs.. gördüğünde kim bilir nasıl oluyordur.
sana da, senin gibilere de yazık be !! yaptıysan bu boku arkasında dur anasını satiim.
aldıracaksanız da buna oturun sakin sakin birlikte adam akıllı yollar bularak karar verin.ilişkinizi onun bunun dilinde orospu ederek değil.
-
günümüzde kızlar bakireligin ne önemi var artık kızlık zarı diktiriliyor diyerek kendilerini aşmışlar!!!yarında hamileligin ne önemi var aldırırız diyecekler çünkü temeller atılmaya başlanmış herkes aldır aldır diyorda sonrasını düşünmüyor yarın evleneceksiniz kızınız olacak o devirde bunlar ayyuka çıkmış hitlerini yaşıyor olacak herkeste bi rahatlık olacak neden çünkü 2009da bunu(kürtaja sıcak bakarsan) yapmaya başlarsan 10 sene sonra kimin eli kimin şeyinde belli olmaz herkes bi rahat davranır döner dolaşır giren bize girer
-
hocam sen naptın yaw ne oldurmesı gıt evlen delı delı oLma
-
Kardeş adam gibi seçebileceğin 3 seçenek var;
1.) Evlenirsin, baba olursun :)
2.) Aldırırsın, Katil baba olursun.
3.) Sırra kadem basar izini kaybettirirsin, kaçak olursun.
Ben bu durumda olsam "Benden olduğu bellimi?" derim. DNA testi isterim, benden ise evlenirim.ki ben bu duruma düşmem :)
-
git bi özel hastaneye aldır. bişey istedikleri yok onay kağıdı imzalatıyolar sadece
-
çocuk doğdu hala konu sahibi yok ortada :D
-
beyler herkes seferber olmuş konuya helal olsun ama adam açmış konuyu gitmiş baksanıza 161 tane mesaj dan sadece 1 tanesi adamın garip yani biraz ama şunu söyleyeyim en iyi yol evlenmek :)
-
Valla hocam bence senin niyetin başka. Kızdan kurtulmak istiyorsun ama senin gibi degil aslında kız sana güvenmiş ne ümitlerle senle olmuş. Ama bu sözlerini kıza demişsen yanlış yapmış olursun Çünkü kız senlen ümürlük olmak için güvenmiş . Eger onla beraber olmasaydın konu deyişirdi şimdi senin kararın kızdan kurtulmak ama yanlış olan olmuş. Kızı istet gitsin herkes mutlu olsun.
-
sakın yeraltı yasal olmayan bişey yapma.. git evlen..o yasal olmayan şeylerden cıkmak zor olur.. sakın bak..yasal olan çarelere yönel.. evlenmek gibi.