Kız Hamile :(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

vay amk ya :D sitede ki o kadar kişi uçkur merakında olan şimdi hacı hoca kesilmiş burada :D adamı bi sallandırmadıgınız kalmis :D

hocam el altından bi nikah yapsanız yıldırım nikahı aradaki farkı ödeyip yaptırın sonra çocuğu aldırın

en azından geç olmadan bunu yapabilrsinz 

www.yesilgrow.com - Growshop
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanal_Zeka
    Sanal_Zeka's avatar
    Erkek
    Gençliğinde kullanırsan bol keseden belini, sonra kullanmak zorunda kalırsın sik yerine elini... :))) 

Tbt"de Konu Konu Gezip Tüm Müritlerin İmzalarını Okuma Gibi Bi Alışkanlık Kazandım :))))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cepni
    cepni's avatar
    Erkek
    kula bela gelmez Hak yazmayınca, Hak bela yazmaz kul azmayınca!

Bizim oralarda VATAN SATSA BİR KİŞİ ANINDA BİTER İŞİ! / "Türkçe"m, ana dilim, ata sesim, ses bayrağım, Bu koskoca dünyada beni sen Türk edensin." / Benim bozkurt yurdumda çakalların işi ne!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    pesimistzombie bunu yazdı:
    -----------------------------

Cia bunu yazdı:
    senin istedigin düpe düz bir cinayet...git kızla evlen o çocuk doğacak 

senden korkmaya başladım hoca xD

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=79629&sayfa=1#845314

nasıl bir ön görüdür bu :| 

------

demirel2 yemişiniz bi halt erkek gibi sahipleneceksin kızı basacaksın nikahı. nikahı bastıktan sonra ister doğurun ister aldırın. Kız oyun oynuyor da olabilir git beraber hastaneye kontrol ettirt. Yapacağın hiç bişey yok çünkü yapmadan önce düşünülmesi gereken bir konu bu.

hocam konuşması bukadar kolayda sen basabilirmiydin küt diye nikahı ?

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meander
    meander's avatar
    Erkek
    önce bi kızı doktora götür gerçekten halime mi değilmi gör ayrıca bildiğim kadarıyla çocuk aldırtmak ister meşru ister gayrımeşru olsun çocuk aldırtmak yasaklandı çocuk sadece anne hayatını tehlikeye atacak durumlarda yada çocukta olabilecek kalıcı rahatsızlıklar sonucu alınmasına sağlık kuruku karar verir onuda

imza meander
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tramp1907
    tramp1907's avatar
    Erkek
    salla amk. nasılsa bir gün hamile kalcaktı istemiyosan yol ver gitsin kız milleti değilmi

İKİ TAŞ BİR KALE EDER, BİR DE TOP OLSA YETER! HAKEMİN OLMADIĞI YERDE SOKAK KURALLARI GEÇER.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    Akılsız başın cezası.

Ben bu insanları anlamıyorum.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

yağmurlukmu patladı noldu :S

kız bidaha versin düşer belki. ?

şaka bi yana durumun gerçekten kötüymüş. sizde adama demedik bırakmamışınız :)

hoca durumu acık acık özel bi doktora anlat el altından birşeyler at ama doktor iyi olsun. kızın hayatını tehlikeye atma.

Allah kolaylık versin ne diyelim.

Nerde o eski TBT...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    aklınızı başınıza devşirin bol keseden atmayın hoca kesilmekten degil sosyal bozulma var herkesin kız kardeşi kuzeni eşi dostu var bu rezil bi durum yapmış bi eşeklik ikinciyi yapmak için akıl istiyor yanlıştan yanlış dogar delikanlı ol kızı nikahına al alternatifi yok

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
Toplam Hit: 44362 Toplam Mesaj: 233