Kız Hamile :(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek
    abisi, git kızı kaçır, hem dini nikahı hem resmi nikahı yapın. sonrada kız ben bi yanlış yaptım ayaklarına yatıp ailesine dönsün vs çocukda arada kaynar

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    Dayı imkanın varsa başka ilde çalışırım die kız ayrılsın bulunduğu yerden en kötü ihtimalle çocuk doğar artık orasınada siz karar verin...

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

ah şu zamane dizileri yokmu zamane dizileri, gençleri batiya doğru itiyor resmen, önceden böylemiydi azizim kız ile erkek evlenmeden birbirini görmezdi bile

sözün özü bu işi ya nikah yada kan..

In every job there is a no
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek
    Çocuğun ismi Müstahak olsun. unisex isim..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    7000 geçmiş hiti bi kızada benmi çaksam acaba ? sora buraya yazarım :D

Merhabaaaaa
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KodlayanAdam
    KodlayanAdam's avatar
    Erkek
    demirel2 bunu yazdı:
    -----------------------------

abi baya bir zaman oldu formma gelmeyeli okul iş güç ve AŞK,,, bir sevgili bulduk ve bulmaz olsaydık dedirtti,,,

kız hamile abi yaklaşık bir aylıkmış, bundan nasıl kurtulacağım konusunda fikri olan abilerim vardır muhakkak, kız diyor kurtar ben diyorum tmm ama nasıl bilmiyorum, hastane imkansız nikah istiyor, merdivan altı kasapları da 2-3 bin lira istiyor ve kız ölürse beni bağlamaz garantisi yok diyor,, *öte gelmek deyimini ensemde hissediyorum v kurtulamıyorum... yokmu bunun bir koca karı (tarihibiryöntemi) eskliler bunu nasıl yapıyordu, yada işte şimdi hastanasiz bundan kurtulmak için kullanılan yöntemler neler,,,

saygıları sunarım kurtarın neolur

yaw saçmalamayın kardeşim bilmeden etmeden, ya da bilmeyenlere danışarak iş yapmayın. hastane için nihaha filan gerek yok 18 yaşını geçmiş bekar bayanlar kendi rızaıyla aldırabiliyor 10 haftayı geçmemiş olması gerek bir ay diyosun demekki geçmemiş. üstelik merdiven altı filan da değil resmi bi sürü özel muayenehane var fiyatlar da 400 - 750 arası değişiyordur. 2 - 3 milyara merdiven altı kasabı diye bişey duymadım hiç bir aylık çocuk için 10 haftaya kadar yasal eğer 10 haftayı geçmişse sorun olur o dediğin. neyse ya baya saçmalamışsın zaten

Hiç savaş görmemiş çocuklarla, hiç barış görüşmemiş çocuklar için adalet farklı anlamlar taşır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    kız bunu yemiş bence :D  hamile değil

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SmR
    SmR's avatar
    Erkek
    konu yeterince hit aldı mission completed xD

eski bir yalandı o aşk denilen masaldı..elimizde kaldı simdi bir ayrılık sarkısı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    saint_of_rock bunu yazdı:
    Madcrazy bunu yazdı:

kimsenin aklına gelmedi ama

KIZI ÖLDÜR :D

haklısın hocam kökten çözüm :D

bir kafeye gidin.. kız tuvalate gitsin makyazdır ihtiyaçtır falan filan uzaklaştır...   içeceğinin içinde onu öldürebilcek zehrlicek bişi koy...  ölebilir o zaman :D   kızı direk öldürebilcek birşey koy içsin ölsün... sorumlu kafe sahibi olur :D  sevmiyorsan rahat yapabbilceğin bişi... şöle düşün o nu sen öldürmezsen  iki ailede seni zikcek :D

çok güzel espri yapıyo bunlar ya...

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

Hocam evlen gitsin derdin bitsin

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
Toplam Hit: 44354 Toplam Mesaj: 233