Kız Hamile :(
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=79629&sayfa=1#817788
bu mürid gazı vermiş bu çocuğa tutabilene aşk olsun.
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------
saint_of_rock bunu yazdı:
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------kimsenin aklına gelmedi ama
KIZI ÖLDÜR :D
-----------------------------haklısın hocam kökten çözüm :D
bir kafeye gidin.. kız tuvalate gitsin makyazdır ihtiyaçtır falan filan uzaklaştır... içeceğinin içinde onu öldürebilcek zehrlicek bişi koy... ölebilir o zaman :D kızı direk öldürebilcek birşey koy içsin ölsün... sorumlu kafe sahibi olur :D sevmiyorsan rahat yapabbilceğin bişi... şöle düşün o nu sen öldürmezsen iki ailede seni zikcek :D
çok güzel espri yapıyo bunlar ya...
-----------------------------hocam hem cebinden para çıkmaz hemde bu kadar düşnmez :D kesin çözüm... :D ama kamerası olamyan bi yere gitsinler:D
-
Konuda çok fazla mesaj olduğundan olayı takip edemiyorum demirel kardeşim sen olayın akibetini bana pm ile yollarsan sevinirim şerefsizim heyecan yaptım ne olacak diye sen aldırdık yada doğdu erkek oldu vb. gibi gelişmeleri bana pm ile yollarsan sevinirim..
Yapabileceğin en basit şey ise; Hastahaneye gideceksin bir doktor ile görüşeceksin durumu anlatıcaksın doktor seni özel kliniğine götürecek orda çocuğu alıcak normalda 5 ise 10 vericeksin ama %100 çözüm olacak ve sağlıklı bu arada kız çocuğu aldırdığında tekrardan çocuğu olmama gibi bir durumu var bilgin olsun ve şeklide bozuluyor ondada bilgin olsun..
-
La şaka maka adam hiç cevap atmıyorda nooldu acaba?
Mefta oldu galiba :S
-
hocam kız sana güvenmişte yapmış bu işi yarı yolda bırakamazsın evlenme desen 1 aydan sonra kızın karnı büyümeden hallolmaz bu iş... Kasaplarda 2-3 bin lira istiyosa ve garanti vermiyorsa. Evlenecen. Ama onda da anamız babamız bizi ziker diyosun biz ne yapalım bu konuda şimdi ? Çok kötü sıkışmışsın çokmazın yok. Çocuk doğacak sende çocuğunun karısına bakmak zorundasın veya senaryo hazırla kacır kızı evlenecez de illede sonra ailleriniz tmm dediğinde kacırdığım yerde işi garantiye aldım de nası olsa evleneceksiniz bişi demezler 3-5 tafra atarlar homurdanırlar düğünden önce niye yaptınız diye susarlar...
-
hocam bi şey daha düşündüm.. 10 gün içinde yıldırım nikahı kıyın bitsin düğüne felan gerek yok..
Al kızı bas yıldırımı aileler size küscek başka yolu yok veya sizi affedecek. Çocuk doğduktan sonra geçin karşılarına özür dileyin genelde bole oldumu yumuşuyolar ortada doğmuş bi çocuk varsa
DİPNOT: NİKAHTAN BAŞKA ALTERNATİFİN YOK !
-
Hoca ben sana bişi diyim mi.
Bence geyik yapıyorsun. Yok hamile kaldı. Ailesi öldürür, yok ne yapacam, tekerlek patladı, şöför atladı Yan yattı çamura battı yemezler.
Eğer doğruysa söylediğin bittir git ne halin varsa gör. Kız güvenmiş seninle ilişkiye girmiş. (O da ayrı bi mallık). Ortada bir can var. Aldırayım hesabı yapıyorsun. Önce bu tarafta azabını çekersin bunun, sonra diğer tarafta. Yerinde olsam cesur olurdum. Önce ailemin karşısına çıkar olayı soğukkanlı anlatırım. Sonra kızın ailesinin karşısına (ailecek) çıkar vaziyeti anlatırım. Eğer ailen seni reddederse git tek başına kızın ailesi ile konuş. Yok ailesi kızın canına kasteder, olayı namus boyutuna getirirse (ki getirirlerse haklılar) alır kızı kaçarım. Artık şehirdışında bi akraban mı var arkadaşın mı var neyin varsa oraya gidersin. Olmadı devletin mutlaka yardım eden bi kurumu vardır. -
onalti parantez içindekiler çok iyi :) sonrasında bu adamdan koca bu kadından da karı olmaz :)
-
Pek inanılacak gibi değil ama niye yaptınız demiyorum hayat sizin zaten olmuşla ölmüşe çare yok böyle bir şey varsa sen tek yapmadın sen bu kadar tırmalarken kız nerde bu çocuğu aldırmakta istesen doğmasınıda istesen sorumluluğu kızla paylaşmak zorundasın senin tırmaladığın kadarda o tırmalasın hem çocuğu yapmayı biliyosunuzda çaresine gelincemi tıkanıp kalıyosunuz
-
"Cia" Bir zamanlar tüm olumsuzluklara rağmen evlenmeyi planlayan bir çocuk vardı. Ta ki senin imzayı görene kadar;)