Kız Hamile :(
-
SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Ahlak Erozonu deddikleri olayı yaşıorsun. Neden Büyüklerini Dinlemeden Siz Gençler Kafasına Estiği Gibi Hayat Sürmek isterki Anlayamıyorum. Durumu Ailene Aç Onlarda Karşı Aileye Açsın. Erkek Gibi Ortaya Çık, Bir İki Yumruğu Yemeyi Göze Alamıyorsan Ne Die Bu Haltı Yemeye Cesaret edebiliyorsun demezlermi Adama.
Bence Saklaman Olayı Büsbütün içinden Çıkılmaz Hale Getirir.
Örf Ve Adetlerimiz Toplumumuzu Koruyor, Şimdiki Gençlik Örf Ve Adetlere Geri Zihniet diyor. Al Sana İleri Zihniyet ve Getirdikleri, Medeni idiniz Sözde Ama Gelin Görünki Eskiler Doğru demiş Ateşle Barut Yan yana Durmaz.
Kesinlikle Çocuğu Aldırma Hususunda İleride Psikolojini Alt Üst Edecek Pozisonları Yaşayacaksın, Ortaya Alnı Dik Biri Olarak Çık, Kızada Leke Gelmesin. Kızlar Ziyaret gibidir, Çarpılırsın Ömründen Hayır Görmezsin Ağır Bir AHaksızlık Uygulamak Üzeresin, Toparlan Yürekli ol ve Meseleyi Ailenle Birlikte Çözüme Kavuştur, Kızıda Ezdirmeyesin, Koruman Altına al.
Bu Haltın Bedeli Ölmekse Gerekirse Ölmelisin. Ancak Alnı Dik ortaya Çıkman Düzeltir Olayların akışını, Sahiplenmezsen, Ailesi Kızıda Öldürür Senide, Tabi Bizim buralarda öyle Sizin Orada işler Nasıl İşler Bilmem.
-----------------------------
+1500, ne oldu bu topluma böyle, ahlak diye birşey kalmadı. Şimdi kızlarını okula yollamayanlara bazen hak veiyorum, hatta arabistan rejimini takdir bile ettiğim oluyo bu deyyuslar yüzünden. Beter olun!
-----------------------------Şimdi Arkadaş Deyyusluk Yapmıştır Doğrudur, Üstüne Fazla Gitmeyede Hakkımız yok, Neticede Gelmiş Bizden Yardım Talep Etmiş, Bu Durumun Uçarı Düşünen Diğer Gençlere Örnek Olmasını Diliyerek, Yardımcı Olmaya Gayret edecez.
Ancak Olumlu Sonuca Teşvik etmemiz Gerekir. Her Halikarda Kıza Sahip Çıkması Olayları Çözecektir. Bütün Mesele Yaptığı Ahlaksızlığa Karşın Utanma Duygularını Kahramanlık Duyguları ile Değiştirmesidir. Mutlak Surette Bir Kahraman Gibi Davranmak Zorundadır.
Ha Kızı Sevmiyorsa O Zaman Ben Bile Kızarım, Sevmediğin Kızı Neden Kirletiorsun be Adam. Toplum Düşmanı Sıfatı Yakıştırırım o zaman.
-
konu buraya kadar geldi ise sen ewlenmiyorsan kendi çocuğunu öldürmek için aileler beni mikerler diye korkuyorsan 5 dakikalık bir keyif için katil olup sittin senelik vicdan azabıyla yasıyacan ondan sonra ortalıkta ben erkeğim diye dolanacan yok öyle yavşaklık. ya delikanlı adam gibi yaptığın işin arkasında duracan yada 3 hayatı mah vedecen hepimizin kız kardeşi ablası var az delikanlı ol.
İŞTE HER ZİKİ OLANA ERKEK HER ==MI OLANA KADIN DENMEZ LAFININ EN ACIZ ÖRNEKLERİNDEN BİRİSİ DE SENSİN
-
beline hakim olsaydın
sanki çocuğu kız tek başına yapmış,sanki bu olayın tek sorumlusu oymuş gibi kızı merdiven altı kasaplarına götürüp hayatını tehlikeye atarsan ruhunu sikiyim senin başkada bişey demiyorum.
-
2-3 milyarlık birşey değil çocuk aldırmak.
750 ile 1000 arasında gayet sağlıklı ve güzel hastanelerde operasyonlar yapılabiliyor. Ayrıca evli, nikahlı olup olunmadığınada bakılmıyor.
Ayrıca biraz daha dikkatli olun böyle konularda.
Korunma yolları olarak ilaç %100 güvenli olmamakla birlikte Adet gününün 5. gününde kullanılan "Mesigna" diye bir iğne var. Onu kullanırsanız düzenli olarak içiniz rahat olabilir. -
Ey özenti gençlik! Titre ve kendine gel :) ...
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------AfterTheDay, (Ertesi gün) hapı olarak satılıyor.
16 TL ye temin edebilirsin.
12 saat içinde kullanılırsa (ilişkiden sonra 12 saat)
%95 hamileliği önlüyor.
1. hap ilişkiden sonra en kısa süre içinde içilmeli, 2. si ise 1. den 12 saat sonra içilmeli.
Ama bu sana yaramaz.
Kız 18+ ise hastanede halledebilirsin işini (Önce jinekolog muaynehanesine gitceksin)
Bir de hangi şehirdesin?
-----------------------------1 Aylık hamileyse Ertesi gün hapı kullanılmaz. Ayrıca bu haplar 15-20 lira arasında olduğu için her ilişki için bu kadar para vermek bütçeyi bayaa bir zorlayabilir.
Yukarıda belirttiğim gibi %100'de güvenli değil.
En güvenli yol yine yukarıda bahsettiğim 5-6 TL olan iğnedir.
-
Napcaksın
kız 18+ ise
tutcaksın kolundan ya devlet hastanesine yada özel kliniğe
15 dkk sonra iştem tamam
nikah mikah sormuyolar. bana güven
-
JerusaLem bunu yazdı:
-----------------------------1 Aylık hamileyse Ertesi gün hapı kullanılmaz. Ayrıca bu haplar 15-20 lira arasında olduğu için her ilişki için bu kadar para vermek bütçeyi bayaa bir zorlayabilir.
Yukarıda belirttiğim gibi %100'de güvenli değil.
En güvenli yol yine yukarıda bahsettiğim 5-6 TL olan iğnedir.
-----------------------------Zaten belirtmiştim ertesi gün hapının malesef olmuş olan bir hamileliğe yararı olmayacağını :)
-
Millet ne nutuk çekmiş yaw.Adam sizden ahlak dersi istememiş ki..
Hajı gideceksin jinekoloğa kontrol ettireceksin.Nedir ne değildir zamanını tam kestirmek için..Ayrıca kız arkadaşının yanında olmalısın destek manevi açıdan bahsediyorum..
1 aylık ise sorun yok hiç telaş yapmayın,2.5 aya kadar yasal sınır var..2-3 bin lira olmaması lazım..Çok dadha ucuza yapılabilir bu işler.Görmüşler seni toy ayak yapmışlar.Kafanı iyice toplayıp bir başkasına git ciddi ciddi konuş kaç para olur falan..Tekin olmayan dandik yerlere gitme.
ne kadar erken hallederseniz,hem o kadar kolay olur hem de maddi olarak ucuza halletmiş olursunuz..Sen arkadaşlarından vs para topla.İşi halledersin.
şimdi şartlar evlenmeye imkan vermiyorsa,kız arkadaşınla evlenme işini ilerleyen vadede ikinize de uygun bir vakitte halledersiniz.Takma çok kafana hepsi halledilir.
-
kız ne diyo peki? onuın fikri de önemli.. sonuçta annesi..