Kız Hamile :(
-
Eğer o kızla evlenmessen, evleneceğin kişi inşallah o kızın başından geçen olayları geçirmiş olur diye bir dua edeyim :)
-
hocam yedin birhalt git evlen aldırmak diyorsunuzda tavukmu aldırıyorsunuz yok 1 aygeçmeden canlıolmazmış felanmış filanmış hamile kaldığı anda artık aldıracağınşey herşeyden önce bir bireydir şimdi bana bilimsel açıklama yapmayınlütfen ayrıca prezarvatif diye bişivar dağdamı yaşıyon ha bide kız kaçyaşında 18in altındaysa evlenmek istesen bile boku yedin demektir
-
özel hastanelere gideceksin. kız eğer 18'inden büyükse problem yok, kanunen reşit olduğundan istediği gibi yaptırır. 500 - 600 liradan aşağı kurtulamazsın ama. 1000 liraya kadar da çıkar bu. 18'inden küçükse yapacak bişey yok. Ailesiyle konuşup evlenmek zorundasın. Ailesinin ya da başka birinin şikayeti olursa en az 2-3 yıl hapis yersin. içerde de tecavüzcü damgası yemiş olursun. sonu iyi değil yani.
insanlık olaraksa kız da iyi biriyse evlen bence ya yazıktır hayat sonuçta
-
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------(bkz: ..raklara yan basmak)
-----------------------------hzhauauahzhzh :D:D:D:D::D
-
ZaGaNoS bunu yazdı:
-----------------------------özel hastanelere gideceksin. kız eğer 18'inden büyükse problem yok, kanunen reşit olduğundan istediği gibi yaptırır. 500 - 600 liradan aşağı kurtulamazsın ama. 1000 liraya kadar da çıkar bu. 18'inden küçükse yapacak bişey yok. Ailesiyle konuşup evlenmek zorundasın. Ailesinin ya da başka birinin şikayeti olursa en az 2-3 yıl hapis yersin. içerde de tecavüzcü damgası yemiş olursun. sonu iyi değil yani.
insanlık olaraksa kız da iyi biriyse evlen bence ya yazıktır hayat sonuçta
-----------------------------hiçte bilem mikimde deil ordada seni mikerler işte :)
-
mesele hamilelik ve cinsellik oldumu konunun hiti müthiş bir şekilde açılıyo
aslında reklam yapmak için iyi bi yontem.
bannerdaki ifadeyi kökten devrimci radikal sex grubu olarak değiştirmek lazım.burası bilişim sitesi
aynı cümleleri 50 kişinin söylemesi gereksiz değil mi yok hap kullan yok merdiven altı ne gereksiz muhabbetler bunlar.
ayrıca sen beline hakim olamıyorsan burda küfür edenlere söyleyecek lafın yok.
hatta bu ne kadar saçma bir konu kız arkadaşını sikiyosun utanmadan kız hamile diye buraya konu açıyosun.
senin erkekliğine tüküriyim ben.
umarız bu konuda şaka yaptım diye bitmez.
-
Birisini nasıl öldürürüm diye sorsan bi çok kişiden ilginç fikirler çıkabilirdi.
1 aylık hamileliği nasıl anlamış ben orasını anlamadım. Sende beraber doktora git. Ya da sen direk doktora kendini götür :)
En mantıklısı evlenmen.
Olmadı kıreyzının dediği ilaçtan al.
O da olmadı. Kızı al bi kenara niye "verdin" bana de. bi güzel döv. ama karnına kasıklarına çalış. (şaka lan)
Aldırsan da o kızla evlen.
Edit:
Sikilmiş amın davası olmaz
-
Kurtaj için evli olunması gibi bir zorunluluk yok Evli iseler babanın izni gerekir sadeceBelki devlet hastanasinde bu vardır ancak ozel hastanelerde kesinlikle boyle bişey yok.Ayrıca konu cığrından cıkmaya basladı.Birileri buna dur desin.
-
tramp1907 bunu yazdı:
-----------------------------
salla amk. nasılsa bir gün hamile kalcaktı istemiyosan yol ver gitsin kız milleti değilmi
-----------------------------Ne diyorsun sen aptalmısın nesin ya? Senin kız kardeşine aynısı yapılsa bu şekilde düşünmeye devam edecekmisin acaba? Biraz mantıklı düşün boş konuşma AK!
Hocam sana gelince mümkünse evlen. Yoksa ileride vicdan azabı cekebilirsin. Niye aldırdım diye.