Kız Hamile :(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek
    Eğer o kızla evlenmessen, evleneceğin kişi inşallah o kızın başından geçen olayları geçirmiş olur diye bir dua edeyim :)

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hocam yedin birhalt git evlen aldırmak diyorsunuzda tavukmu aldırıyorsunuz yok 1 aygeçmeden canlıolmazmış felanmış filanmış hamile kaldığı anda artık aldıracağınşey herşeyden önce bir bireydir şimdi bana bilimsel açıklama yapmayınlütfen ayrıca prezarvatif diye bişivar dağdamı yaşıyon ha bide kız kaçyaşında 18in altındaysa evlenmek istesen bile boku yedin demektir

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaGaNoS
    ZaGaNoS's avatar
    Erkek

özel hastanelere gideceksin. kız eğer 18'inden büyükse problem yok, kanunen reşit olduğundan istediği gibi yaptırır. 500 - 600 liradan aşağı kurtulamazsın ama. 1000 liraya kadar da çıkar bu. 18'inden küçükse yapacak bişey yok. Ailesiyle konuşup evlenmek zorundasın. Ailesinin ya da başka birinin şikayeti olursa en az 2-3 yıl hapis yersin. içerde de tecavüzcü damgası yemiş olursun. sonu iyi değil yani.

insanlık olaraksa kız da iyi biriyse evlen bence ya yazıktır hayat sonuçta

şartlar ne olursa olsun, serinkanlı kalmak kadar bir insana bir diğeri karşısında üstünlük sağlayan bir şey daha yoktur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

(bkz: ..raklara yan basmak)

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mamii
    mamii's avatar
    Erkek

stillalive bunu yazdı:
    -----------------------------

(bkz: ..raklara yan basmak)

hzhauauahzhzh :D:D:D:D::D

ÖSS maratonu başlıyor. Dershane de başladı. Bir süre TBT"de yokum. Seneye kaldığım yerden devam =)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

ZaGaNoS bunu yazdı:

özel hastanelere gideceksin. kız eğer 18'inden büyükse problem yok, kanunen reşit olduğundan istediği gibi yaptırır. 500 - 600 liradan aşağı kurtulamazsın ama. 1000 liraya kadar da çıkar bu. 18'inden küçükse yapacak bişey yok. Ailesiyle konuşup evlenmek zorundasın. Ailesinin ya da başka birinin şikayeti olursa en az 2-3 yıl hapis yersin. içerde de tecavüzcü damgası yemiş olursun. sonu iyi değil yani.

insanlık olaraksa kız da iyi biriyse evlen bence ya yazıktır hayat sonuçta

hiçte bilem mikimde deil ordada seni mikerler işte :)

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abizittin
    Abizittin's avatar
    Erkek

mesele hamilelik ve cinsellik oldumu konunun hiti müthiş bir şekilde açılıyo

aslında reklam yapmak için iyi bi yontem.

bannerdaki ifadeyi kökten devrimci radikal sex grubu olarak değiştirmek lazım.burası bilişim sitesi

aynı cümleleri 50 kişinin söylemesi gereksiz değil mi yok hap kullan yok merdiven altı ne gereksiz muhabbetler bunlar.

ayrıca sen beline hakim olamıyorsan burda küfür edenlere söyleyecek lafın yok.

hatta bu ne kadar saçma bir konu kız arkadaşını sikiyosun utanmadan kız hamile diye buraya konu açıyosun.

senin erkekliğine tüküriyim ben.

umarız bu konuda şaka yaptım diye bitmez.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Birisini nasıl öldürürüm diye sorsan bi çok kişiden ilginç fikirler çıkabilirdi. 

1 aylık hamileliği nasıl anlamış ben orasını anlamadım. Sende beraber doktora git.  Ya da sen direk doktora kendini götür :)

En mantıklısı evlenmen.

Olmadı kıreyzının dediği ilaçtan al.

O da olmadı. Kızı al bi kenara niye "verdin" bana de. bi güzel döv. ama karnına kasıklarına çalış. (şaka lan)

Aldırsan da o kızla evlen.

Edit:

Sikilmiş amın davası olmaz 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yildo
    yildo's avatar
    Erkek
    Kurtaj için evli olunması gibi bir zorunluluk yok Evli iseler babanın izni gerekir sadeceBelki devlet hastanasinde bu vardır ancak ozel hastanelerde kesinlikle boyle bişey yok.Ayrıca konu cığrından cıkmaya basladı.Birileri buna dur desin.

İsyan et ey arkadaşım!Söz söyleyecek an değil
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

tramp1907 bunu yazdı:
    salla amk. nasılsa bir gün hamile kalcaktı istemiyosan yol ver gitsin kız milleti değilmi

Ne diyorsun sen aptalmısın nesin ya? Senin kız kardeşine aynısı yapılsa bu şekilde düşünmeye devam edecekmisin acaba? Biraz mantıklı düşün boş konuşma AK!

Hocam sana gelince mümkünse evlen. Yoksa ileride vicdan azabı cekebilirsin. Niye aldırdım diye.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
Toplam Hit: 46668 Toplam Mesaj: 233