Kız Hamile :(
-
en iyisi evlenmek merdiven altı işler tehlikeli kız masada felan kalırsa :S
-
aynı hatun mu lan yoksa...
Bkz: http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=79629
-
sevgili arkdaslar gördüğüm kadarı ile kardeşimiz zor durumda ve yardım etmk isdteyen baya bi kişi olmuş. peki bu yazdıklarınızı okuyan saf zihinler acaba akıllarından geçirmeyecekler mi ''hmm bende yaparsam demekki bi çözüm yolu varmış '' gibisinden yani bi kişiye yardım edeceğiz diye bunu okuyan herkese akıl mı göstericez yani teşvik mi edecez yaparsan düzelir yolu var gibisinden.
-
eleman konuyu açıp kaçmış,kaç gündür başlık duruyo öle , bi el atın ya
-
acıyorum bu düştüğün duruma...zaten kıza apayrı bi acıyorum !!!! biz sana ne desek boş
-
kimsenin aklına gelmedi ama
KIZI ÖLDÜR :D
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------kimsenin aklına gelmedi ama
-----------------------------haklısın hocam kökten çözüm :D
bir kafeye gidin.. kız tuvalate gitsin makyazdır ihtiyaçtır falan filan uzaklaştır... içeceğinin içinde onu öldürebilcek zehrlicek bişi koy... ölebilir o zaman :D kızı direk öldürebilcek birşey koy içsin ölsün... sorumlu kafe sahibi olur :D sevmiyorsan rahat yapabbilceğin bişi... şöle düşün o nu sen öldürmezsen iki ailede seni zikcek :D
-
merdivam altı yerlerine gitme kıza kötü bişey olursa ömür boyu vicdan azabı çekersin.çoğu kişi evlen demiş ama öle ha diyincede evlenilmez iş güç var mı.zordur yani evlenmekte.işin gücün yerindeyse evlenebilirsin.şu doğum kontrol yöntemlerini öğrenemedik gitti arkadaş ya :))
-
saint_of_rock bunu yazdı:
-----------------------------
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------kimsenin aklına gelmedi ama
-----------------------------haklısın hocam kökten çözüm :D
bir kafeye gidin.. kız tuvalate gitsin makyazdır ihtiyaçtır falan filan uzaklaştır... içeceğinin içinde onu öldürebilcek zehrlicek bişi koy... ölebilir o zaman :D kızı direk öldürebilcek birşey koy içsin ölsün... sorumlu kafe sahibi olur :D sevmiyorsan rahat yapabbilceğin bişi... şöle düşün o nu sen öldürmezsen iki ailede seni zikcek :D
-----------------------------hocam seven sikilir siken sevilir prensinin ansını sikmiş bulunmaktasın tam tersi oldu
siken sikilir :D:D
sikecekler seni eyy :D:D
-
çocuk eğer senden değilse 9 ay 10 gün bekleyecen dna testi yaptıracan.
9 ay 10 gün içerisinde böyle bir psikolojinin altında kalmak zor iş