Kız Hamile :(
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Satın aldım bi kere mecburiyetten :|
ismide lernova lenovamı öle bişidi 2 tane var içinde :|
-----------------------------
norlevo tablet he :)vala ilaç var düşük yapman için 1aylık bebe daha can almamıştır katil felan olayına girmeyelim
ama benden isim istersen vermem yani eczanede bile soruyorlar ilacı satmıyorum ben :|
-
Karıncayı Sikecen Belini İncitmeyecen :)))
-
Kreyzi bunu yazdı:
norlevo tablet he :)vala ilaç var düşük yapman için 1aylık bebe daha can almamıştır katil felan olayına girmeyelim
ama benden isim istersen vermem yani eczanede bile soruyorlar ilacı satmıyorum ben :|
-----------------------------veysel ayarlar ilaçları :)=
-
Evlen gitsin, uzatma.. Çok ama çok büyük bir hata yapmışsın, çocuğu aldırarak hatayı büyütme..
-
olaya bak a.q..
Bi yandan cocuk yapıp nasıl öldürsek die planlayan insanlar / diğer yanda 3.çocuğuda ölmüş ve hala içinde umut taşıyan seren serengil :S -
kanka kusura bakma ama yapraaa yemişsiniz siz ya mecbur merdiven altı kasaplara gideceksiniz yada ewleneceksiniz. o işi yaparken düşünseydin bunları.
Mecbur ewlenden dua etki kızın babası gil belalı bişey çıkmasın wururlar wallaa hiç affetmezler namus meselesi sonuçda..
-
hocam evlen gitsin iyapabileceğin bişey yok kaçır kızı stemeye falan gitmeyin vermezseler iyice kötü olur kaçırdım birlikte olduk falan diyin. Yaw korunmadan ilişkiye niye giriyonuz :/ bide kız bakiredir tamamen üstüne kalır durumun zor valla. En iyisi böyle yapıcaksın
-
T01G4 bunu yazdı:
hocam evlen gitsin iyapabileceğin bişey yok kaçır kızı stemeye falan gitmeyin vermezseler iyice kötü olur kaçırdım birlikte olduk falan diyin. Yaw korunmadan ilişkiye niye giriyonuz :/ bide kız bakiredir tamamen üstüne kalır durumun zor valla. En iyisi böyle yapıcaksın
-----------------------------dua etsinki bakire olsun yoksa daha kötü :D ikinci el bi kız kakalamış olcaklar.. :S
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------veysel ayarlar ilaçları :)=
malları ayarlarım parayı fırıncı ibonun oraya getirin :) -
30 dk önce 2.sayfada alperin mesajında bıraktığım sayfayı yenileyerek 5. sayfaya uçtum :| kimbilir bu mesaj o saygada kalacakmı :D
yaş 20 öncesi ise aldır 20 sonrası ise evlen.