Kız Hamile :(
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Abicim acilen bi jinekoloğa gidip aldıracaksın başka caresi yok o işin
ilaclar 72 saat içinde ilişkide sonra cocuk olmaması amacı ile kullanılıyor, karındaki cocuğu öldürmeye değil...
hatta kullanma klavuzunda ilk 12 saat içinde olursa %95 cocuk olmaz sonraki sürelerde gittikce azalan bir oranı var...
17,50 tl idi :)
Ama sen gidip aldıracan tez vakitte :|
-----------------------------
sen nerden biliyon hocam :D -
rapidhacker550 bunu yazdı:
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Abicim acilen bi jinekoloğa gidip aldıracaksın başka caresi yok o işin
ilaclar 72 saat içinde ilişkide sonra cocuk olmaması amacı ile kullanılıyor, karındaki cocuğu öldürmeye değil...
hatta kullanma klavuzunda ilk 12 saat içinde olursa %95 cocuk olmaz sonraki sürelerde gittikce azalan bir oranı var...
17,50 tl idi :)
Ama sen gidip aldıracan tez vakitte :|
sen nerden biliyon hocam :D
-----------------------------adam boşa admin olmamış :P Deneyim ve Beceri lazım :| admin olmak için :| bütün vasıflar var :| rene hocada :|
-
İkinizde evlenin, mutlu bir yuva kurun, çocukta bu yuvanın tohumu olsun. Ailenize bir şekilde anlatın olayı, ölüm yok sonunda. Çocuğu aldırdıktan sonra belki de vicdan azabı duyacaksın. Bir ömür bu azabı duymaktansa, herşeyi olağan şekilde hallederek bir ömür mutlu olun.
-
hoca benim anladığım kadarıyla sen evlisin galiba ondanmı bu kadar yusuf atıyon.
-
yaş baş kaç akm 20 nin üzerindeyseniz evlenin gitsin aq yok istemiorm diosan gerekli search şeysi burda
http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=%C3%A7ocuk+d%C3%BC%C5%9F%C3%BCrme+y%C3%B6ntemleri&meta=&aq=f&oq= -
Satın aldım bi kere mecburiyetten :|
ismide lernova lenovamı öle bişidi 2 tane var içinde :|
-
Cia bunu yazdı:
senin istedigin düpe düz bir cinayet...git kızla evlen o çocuk doğacak
-----------------------------Kesinlikle katılıyorum.. Ayrıca bırakın yardım etmeyin..
-
vah o kızın haline sana güvenmiş de vermiş şimdi kurtajdan bahsediyorsun gayri bu memlekette yaşanmaz a.q
-
hoca hastane yasal olarak nikah ister
sen özel polikiliniğe gideceksin önceden telefon ile ara konuş hoca bundan sonra prezervatif kullanmasınıda öğrenirsin artık :)=
ertesi gün hapları var ama onlarda garanti değil şuan için %99 oranla en garanti prezervatif
geçmiş olsun soğuk kanlı olacaksın korkmayacaksın
bu arada sen onamı boşaldın? yoksa geri çekme yönteminimi kullandın?
-
hatun'u extrem sport yapmaya götür...garanti bisiler olur.