Kürt Açılımına Karşı Çıkan Kaç Kişiyiz ?
-
-
Ben karşıyım.
Ve sunuda kesinlikle biliyorum Tayyip bu gidişde ülkeyi iç savaşa sürükliyecek Türk halkı kim var kim yoksa sokağa inecek işte o zaman gerçek tehlike olacak.
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------
Ben karşıyım.
Ve sunuda kesinlikle biliyorum Tayyip bu gidişde ülkeyi iç savaşa sürükliyecek Türk halkı kim var kim yoksa sokağa inecek işte o zaman gerçek tehlike olacak.
-----------------------------evet doğru diyorsun hocam.bu ülkeye atatürk gibi ayakları yere sağlam bir kişilik lazım.Şimdikiler abdye yaranmak için elinden gelenleri yapıyor.
-
bayzin bunu yazdı:
Ben karşıyım.
fazla soze gerek birakmamiisin..aynen katiliyorm -
Türkiyenin Başında Tayyip Gibiler Olduğu Sürece Anca Yerimizde Kalırız İç Savaş Çıkar,
Ülke B*ka Batar.
-
konuyu açan arkadaşa sormak istiyorum kürt açılımı nedir kısaca açıklarmısın ona göre Cevap vericemde .. tv lerde gazetelerde sitelerde Hep goruyorum Sadece açılım adı Geciyor Gerisi Geçmiyor ... bilgilendirirsen sevinirim ona göre karşı çıkıp çıkmıcagımı yazarım.
-
HoLyCat bunu yazdı:
konuyu açan arkadaşa sormak istiyorum kürt açılımı nedir kısaca açıklarmısın ona göre Cevap vericemde .. tv lerde gazetelerde sitelerde Hep goruyorum Sadece açılım adı Geciyor Gerisi Geçmiyor ... bilgilendirirsen sevinirim ona göre karşı çıkıp çıkmıcagımı yazarım.
Açılım ama içinde neler var... Neleri kapsıyor... Ona göre cvp verelim... -
şimdi sınırı çekilse ve o kürtler orda bırakılsa tc yardımı kesse kürt vatandaşlığı verilse sanıyor musunuz sorun çıkaran kürtler oraya gidicek ?
Köpek bile kendi tasına işemiyor bunlar ne yaptığını sanıyorlar anlamıyorum.. Yok kürdistan istiyorum falan diyenler aynı köpek gibiler.. bir arabanın arkasından havlarlar havlarlar koştururlar ama araba dursa ne yapıcaklarını bilemezler ..
-
anubisx bunu yazdı:
-----------------------------şimdi sınırı çekilse ve o kürtler orda bırakılsa tc yardımı kesse kürt vatandaşlığı verilse sanıyor musunuz sorun çıkaran kürtler oraya gidicek ?
Köpek bile kendi tasına işemiyor bunlar ne yaptığını sanıyorlar anlamıyorum.. Yok kürdistan istiyorum falan diyenler aynı köpek gibiler.. bir arabanın arkasından havlarlar havlarlar koştururlar ama araba dursa ne yapıcaklarını bilemezler ..
-----------------------------ne demek gitmeyecek?
ne demek ya? anlayamiyorum sizi? bayzinin gecen konuda yazdiklarindan sonrada cevap vermek istedim ama yazmadim.
arkadaslar siz ulkenize gireni, cikani kontrol edemiyorsaniz zaten o ulke sizin deil...
sen kimligi verir yollatirsin gider, bir daha donemez, icerde kalanida istedigin gibi kontrol eder haklarini saglarsin.
ama bunlari yapamayacagini dusunuyorsaniz bu ulkenin o zaman zaten durum vahim demekdir...
edit ve not: ben annan planini 80 kere okuyup oyumu verdim, kurt acilimi hakkinda elle tutulur 2 musvette kagidi bile yok, nasil fikir belirticez? o yuzden bu msji ne acilimi destekledigim nede kostekledigim anlaminda algilamayin. hicbir fikrim yok. bence kimseninde yok. insan bir kitapcik falan basar dagitir...
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------sadece aklıma gelenler.araştırma yapsaydın bilgi sahibi olabilirdin.
kürt açılımı türk-kürt kavgasının önüne geçmek için başlatılan bi süreç.açılımı destekleyenler örneğin doğudaki köy isimlerinin kürtçe olmasını istemekte.
yok neymiş efendim okullarda kürt dili diye tabir ettikleri dil öğretilecekmiş.Tabikide türk-kürt kardeştir.Ama bunu ne boyuta getirdiler anlayabiliyomusun
Hatırlıyomusun ahmet türk 2-3 ay önce demişti pkk'lılarla aynı masaya oturmam
diyip açılımı başlatan kişilikler.Peki kürt açılımını niye biz desteklemiyoruz da Kürtler destekliyor ? demekki kötü bişey ki türk milleti desteklemiyor.
-
sonu bakalım ne olcak