folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kürt Açılımına Karşı Çıkan Kaç Kişiyiz ?

Kürt Açılımına Karşı Çıkan Kaç Kişiyiz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

HoLyCat bunu yazdı:
    -----------------------------

bayzin bunu yazdı:

HoLyCat bunu yazdı:

PCoDeR bunu yazdı:

ValentinoRossi bunu yazdı:

ben kürtçenin seçmeli dil olmasına, basında kürtçenin yer almasına ve hatta anayasada alt kimlik olarak belirtilmesine karşı değilim. Ancak pkk bitirilmeli ve apo asılmalı. kuzey ıraktaki, suriyedeki, avrupadaki pkk yöneticileri ortadan kaldırılmalı. yoksa haklar verilir ve ilerde tatsız olaylar tekrar yaşanırsa bence bunu koz olarak kullanabilirler. bakın tekrar dağa çıkarız, elimize silah alırız diyerek.

tamam hocam da kürtçe diye bir dil yok ki

nerden biliyorsun olmadıgını ? iyice arastırdınmı ?

edit: basit 1 google arastırma sonucu .. bakınız.. http://tr.wikipedia.org/wiki/Kürtler

Bunların uydurma olmadığını nerden biliyorsun ? Sen vikipediyi cok mu sağlam bir site sanıyonda böle yazıyorsun kanıt bulmus gibi.

sıkıştıgınız zaman ordan odev almasını biliyorsunuz ama.. isine gelmedimi dandik site dersin bide Vikipedia nın geçmişine bak kaçtane sacma bilgi vermiş .. boyle bir site . boş muhabbet yapmayın.. Her kürt pkk lı degildir.. bunu cücük beyninize sokun artık .. bu vatanı bolmeye calısan kim varsa alayına karsıyım ister kürt olsun isterse türk olsun .. isterse baska bir etnik koken olsun ... bakın biraz geçmişe babalarınıza sorun 1970 li yılları apo piçini kim çıkardı bu ona kimler destek cıktı ? kim besledi ilk zamanlar .. dogu perincek ten tutun bir cok sayılı Adamlar var.. bilip bilmeden burda yok bu açılım karsımısınız. yok o boyle yaptı soyle girdi orayı zikti buraya parmak attı . birkere açılım diye bisi olmadı  bulut gibi birseydi Geldi Geçti laf olsun torba dolsun. secim yaklaştı oylar gelsin hesabı. yine altını cizerek soyluyorum : bu vatanı bolmeye calısan kim varsa alayına karsıyım ister kürt olsun isterse türk olsun .. isterse baska bir etnik koken olsun ...

Görende vikipedia senin siten sanıcak.Sen orda yazılanları okuyorsan ben yazanlardandım.Bilmiyorsun bişey ötme.Simdi burda sölemek istemediğim seyler var.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

frknkc bunu yazdı:

Bide bu Akp düşmanlığı nerden geliyo adam türbanı serbest bırakmaya çalışır Dinci , Terörü bitirmeye çalışır Satıcı yaparsınız.

Ne kadar kabullenmesenizde Türkiye İSLAM ülkesi. 

Milli marşımızda bile bu belirtilmiş :

Rûhumun senden İlahî, şudur ancak emeli:
    Değmesin ma' bedimin göğsüne nâ-mahrem eli!
    Bu ezanlar-ki şehâdetleri dinin temeli-
    Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli.

BSG butonu istiyorum !!!!!!! terörü bitirmekmi teröre destekmi hoca bu git allah aşkına yaaa

yunusozturk.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:

HoLyCat bunu yazdı:

bayzin bunu yazdı:

HoLyCat bunu yazdı:

PCoDeR bunu yazdı:

ValentinoRossi bunu yazdı:

ben kürtçenin seçmeli dil olmasına, basında kürtçenin yer almasına ve hatta anayasada alt kimlik olarak belirtilmesine karşı değilim. Ancak pkk bitirilmeli ve apo asılmalı. kuzey ıraktaki, suriyedeki, avrupadaki pkk yöneticileri ortadan kaldırılmalı. yoksa haklar verilir ve ilerde tatsız olaylar tekrar yaşanırsa bence bunu koz olarak kullanabilirler. bakın tekrar dağa çıkarız, elimize silah alırız diyerek.

tamam hocam da kürtçe diye bir dil yok ki

nerden biliyorsun olmadıgını ? iyice arastırdınmı ?

edit: basit 1 google arastırma sonucu .. bakınız.. http://tr.wikipedia.org/wiki/Kürtler

Bunların uydurma olmadığını nerden biliyorsun ? Sen vikipediyi cok mu sağlam bir site sanıyonda böle yazıyorsun kanıt bulmus gibi.

sıkıştıgınız zaman ordan odev almasını biliyorsunuz ama.. isine gelmedimi dandik site dersin bide Vikipedia nın geçmişine bak kaçtane sacma bilgi vermiş .. boyle bir site . boş muhabbet yapmayın.. Her kürt pkk lı degildir.. bunu cücük beyninize sokun < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> artık .. bu vatanı bolmeye calısan kim varsa alayına karsıyım ister kürt olsun isterse türk olsun .. isterse baska bir etnik koken olsun ... bakın biraz geçmişe babalarınıza sorun 1970 li yılları apo piçini kim çıkardı bu ona kimler destek cıktı ? kim besledi ilk zamanlar .. dogu perincek ten tutun bir cok sayılı Adamlar var.. bilip bilmeden burda yok bu açılım karsımısınız. yok o boyle yaptı soyle girdi orayı zikti buraya parmak attı . birkere açılım diye bisi olmadı  bulut gibi birseydi Geldi Geçti laf olsun torba dolsun. secim yaklaştı oylar gelsin hesabı. yine altını cizerek soyluyorum : bu vatanı bolmeye calısan kim varsa alayına karsıyım ister kürt olsun isterse türk olsun .. isterse baska bir etnik koken olsun ...

Görende vikipedia senin siten sanıcak.Sen orda yazılanları okuyorsan ben yazanlardandım.Bilmiyorsun bişey ötme.Simdi burda sölemek istemediğim seyler var.

hadi kardesim git evine dersini çalış daha Ergenlikten cıkıcan askere gidicen gelicen belkide evlenicen cocuk sahibi olucan sonra boyle konulara kafanı yorarsın :)

bilmedigim birseyler paylaş ogreneyim dogru ise ellerinden operim.. ok 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

frknkc bunu yazdı:

vukuat bunu yazdı:

frknkc bunu yazdı:

Bide bu Akp düşmanlığı nerden geliyo adam türbanı serbest bırakmaya çalışır Dinci , Terörü bitirmeye çalışır Satıcı yaparsınız.

Ne kadar kabullenmesenizde Türkiye İSLAM ülkesi. 

Milli marşımızda bile bu belirtilmiş :

Rûhumun senden İlahî, şudur ancak emeli:
    Değmesin ma' bedimin göğsüne nâ-mahrem eli!
    Bu ezanlar-ki şehâdetleri dinin temeli-
    Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli.

BSG butonu istiyorum !!!!!!! terörü bitirmekmi teröre destekmi hoca bu git allah aşkına yaaa

Hocam yıllardır sizin dediğiniz yöntemleri yaptılar savaştılar öldürdüler sorun bitmedi. Bi bırakın adam bildiğini yapsın sonunu nerden biliyosunuz. Sorunun bitmesi için PKK ile anlaşma yapılması gerekiyosa  yapılsın sonuçta bedavaya dağdan inecek değiller. Yıllardar analar ağlıyo adam bunu bitermek için çalışıyo çabalıyo desteklemekten başka çare yok.

bu ülkede aç oldugu için ekmek çalan adam hapis yatıyor dagdan inen eşkiya serbest kalıyor ben bunu kabullenemem körü körünede buna baglananamam kürt oyunu kazanma peşinde olan rantcı hükümetin yeni politikası budur madem açılım dediler söz verdiler masaya oturdular bu çatışmalar daha ne hoca dagdan inen şehirde eylem yapıyor bu ne adamlar bastıra bastıra bizim dedigimizi yapın yoksa başınıza bela olurum diyor bir avuç itin tehdidine boyunmu egilsin yani.

yunusozturk.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyn47
    hsyn47's avatar
    Erkek

tahribat kendi sitesinde ayrımcılık yapsa belli bir üyeyi normal üyelik devam etse diger grup üyelerinde  belli konulara yazamasa ayrımcılık olsa ne olur bu sitede ?  haksızlk yapılan grup hakkı verilmeyen grup bu siteye düşman kesilir  veya zarar bu siteye zarar verecek şeyler yapar buda böyle arkdaslr DOĞU da hala elektrik su olmayan köyler bile var. e bide televizyonlarda lüx villalarda oturan insanları görüyorlar rahatı huzuru görüyorlar az olsa batıdaki iş imkanları fabrikaları görüyorlar e bide kendi bölgelerine bakıyorlar fabrika yok sanayi yok tarımdan başka yapacam iş imkanı yok ne yapsın bu adam tabiki birazda eğitimsiz olunca böyle dağa cıkarlar. Siz onlara gerekli imkanları verin İNSAN yerine koyun bakın ozaman böyle birşey oluyormu ?? bi alanyaya gidiyoruz antlyaya gidiyoruz heryerde ingilizce rusca yazılar var neden onlara karşı cıkmıyorsunuz da türklügünüzü kürt ce yazıya karsı kullanıyorsunuz

En Kötü Huyum Dediğimi Yaparım... Sizin kurdugunuz hayalleri yaşamakla Meşkulüm...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

bende karşıyım ama gidişat olarak çok iyi ilerliyo...

bu ibneler böyle sağı solu dağıtmaya devam ettikçe halk ın sabrı daha çok taşıçak...çok yakında biyerde patlak vericek ve tüm ülke olarak buna dur diyip tümünün kökünü kurutcaz inş. ;)

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

-doğuda bi adamın 20 tane çocuğu olursa orasının kalkınmasına imkan yoktur

-sen devletin gönderdiği öğretmeni öldür doktoru öldür sonra bar bar bağır nerde devlet nerde millet

-sen daha kimliğinde TC yazarken Türkçe konuşmayı bilme tabiki ikinci sınıf insan muamelesi görürsün

-kürt açılımınada karşıyım amerika oyunudur

-musulla kerkükün elimizden gitmesinde başrol oynadıkları içinde

-pkk ya destek verdikleri içinde kürtlerden nefret ederim

ben kürdüm ama pkk lı değilim diyenlere inanmıyorm inanmam çünkü köprüyü geçene kadar böyle şeyler söyleyecekler...

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

ambient bunu yazdı:

açılımla çözülecek iş degil bu, kundaktaki bebege kadar hepsinin kafasını keseceksin işte ozaman kürt sorunu çözülmüş olur

teröristten ne farkın kaldı kafa yapısı olarak?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

frknkc bunu yazdı:

yascakucuk bunu yazdı:

-doğuda bi adamın 20 tane çocuğu olursa orasının kalkınmasına imkan yoktur

-sen devletin gönderdiği öğretmeni öldür doktoru öldür sonra bar bar bağır nerde devlet nerde millet

-sen daha kimliğinde TC yazarken Türkçe konuşmayı bilme tabiki ikinci sınıf insan muamelesi görürsün

-kürt açılımınada karşıyım amerika oyunudur

-musulla kerkükün elimizden gitmesinde başrol oynadıkları içinde

-pkk ya destek verdikleri içinde kürtlerden nefret ederim

ben kürdüm ama pkk lı değilim diyenlere inanmıyorm inanmam çünkü köprüyü geçene kadar böyle şeyler söyleyecekler...

Hocam sen her kürte PKK'lı diyemezsin bende kürtüm ama en az senin senin kadar vatanım seviyorum. Bu AKP düşmanlığının sebebide heralde bu yüzden kürtlerle türklere eşit davrandığı için.

bu ülkede kürtlerke Türklere aynı davranmak kadar yanlış bişi yoktur çünkü bu vatan

din yıldır Türk milletine ait ve bundan sonrada böyle olacak ha kürtler adam gibi oturur efendisine biat ederse sorun olmaz

ama etmezde itlik yaparsa tarih tekerürden ibarettir...

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Kaç kişisiniz bilmiyorum ama bir kişi eksiksiniz

We can be more, we can be much more.
Toplam Hit: 17649 Toplam Mesaj: 115