folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kürt Açılımına Karşı Çıkan Kaç Kişiyiz ?

Kürt Açılımına Karşı Çıkan Kaç Kişiyiz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

1. Si : Analar Kurt doğurmaz Türk Doğurur. İnsanız biz Hayvan değil...

2. Si: Kürt Açılımını duyduğum anda karşı çıkmazdım anarşitlik olurdu bu. Fakat Bir Teröristi Davul Zurnayla karşılamaya Dilimizi bölmeye kimsenin hakkı yok ve eğer Terörün bitmesi için Kürltere ayrıcalık, teröriste ayrıcalık tanıncaksa Karşıyım. Silahlanıp öldürürz it sürülerini... 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Paradox21
    Paradox21's avatar
    Erkek

Karşıyım hemde şiddetle

SiYaH SaÇ aK DeFtErLe GeLdİN aK SaÇ SiYaH DeFteRLe gİDiosun........
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

kürt açılımına karşı değilim fakat pkk açılımına karşıyım ve şuan kürt açılımı adı altında yapılan şeyde pkk açılımıdır...

olay kürt açılımı falan değil kürtlerin çoğu Türklerden iyi bir hayat sürmekte zaten...

bu açılım pkk açılımı o yüzden aklı başında olan her Türk evladı karşı çıkmalıdır diye düşünüyorum adını demokratik açılım veya kürt açılımı koyarak milletin bilnçaltıyla oynamaya çalışıyorlar ama millet yemez bunu...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

ambient bunu yazdı:
    -----------------------------

açılımla çözülecek iş degil bu, kundaktaki bebege kadar hepsinin kafasını keseceksin işte ozaman kürt sorunu çözülmüş olur

Bunu yaparsan pkk dan ne farkın kalır?

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

torpedo_XL bunu yazdı:

ambient bunu yazdı:

açılımla çözülecek iş degil bu, kundaktaki bebege kadar hepsinin kafasını keseceksin işte ozaman kürt sorunu çözülmüş olur

Bunu yaparsan pkk dan ne farkın kalır?

aynen hocam o şekilde zaten çoktan çözülürdü biz ki yapmadığımız ermeni soykırımıyla bile halen göz altındayken bunu yapsan ülke açısından hiçde iyi olmaz yapılacak tek şey osman pamukoğlunun dediği gibi yerleri belli kampları belli gidip vuracaksın bu kadar...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

bayzin bunu yazdı:

Ben karşıyım.

Ve sunuda kesinlikle biliyorum Tayyip bu gidişde ülkeyi iç savaşa sürükliyecek Türk halkı kim var kim yoksa sokağa inecek işte o zaman gerçek tehlike olacak.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adana01
    adana01's avatar
    Erkek

mortyr bunu yazdı:

1. Si : Analar Kurt doğurmaz Türk Doğurur. İnsanız biz Hayvan değil...

2. Si: Kürt Açılımını duyduğum anda karşı çıkmazdım anarşitlik olurdu bu. Fakat Bir Teröristi Davul Zurnayla karşılamaya Dilimizi bölmeye kimsenin hakkı yok ve eğer Terörün bitmesi için Kürltere ayrıcalık, teröriste ayrıcalık tanıncaksa Karşıyım. Silahlanıp öldürürz it sürülerini... 

1. kısımı okuduktan sonra senin için üzüldüm hocana  falan git benzetme sanatı,teşbih nedir de onu öğren yada google a yaz ama mutlaka öğren cık cık cık yazık yaw :)

edit: konuya gelince karşıyızda hacı yapacak bişe yok  silah  alım elimize çıkıp onlara sıksak bu sefer belkide dış güçlerin şunun bunun bize yaptırmak istediği budur ve istemeden onlara yardım etmiş oluruz diye onuda yapamıyoz :(

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chowzr
    chowzr's avatar
    Erkek

sonuna kadar karşıyım kıralınıda tanımam bop un parçası asla olamam.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tekuna
    tekuna's avatar
    Erkek

Aynen bende karşıyım.....

Türk Genci; Devrimlerin ve Cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

PCoDeR bunu yazdı:

ValentinoRossi bunu yazdı:

ben kürtçenin seçmeli dil olmasına, basında kürtçenin yer almasına ve hatta anayasada alt kimlik olarak belirtilmesine karşı değilim. Ancak pkk bitirilmeli ve apo asılmalı. kuzey ıraktaki, suriyedeki, avrupadaki pkk yöneticileri ortadan kaldırılmalı. yoksa haklar verilir ve ilerde tatsız olaylar tekrar yaşanırsa bence bunu koz olarak kullanabilirler. bakın tekrar dağa çıkarız, elimize silah alırız diyerek.

tamam hocam da kürtçe diye bir dil yok ki

nerden biliyorsun olmadıgını ? iyice arastırdınmı ?

edit: basit 1 google arastırma sonucu .. bakınız.. http://tr.wikipedia.org/wiki/Kürtler

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
Toplam Hit: 17601 Toplam Mesaj: 115