Kürt Açılımına Karşı Çıkan Kaç Kişiyiz ?
-
1. Si : Analar Kurt doğurmaz Türk Doğurur. İnsanız biz Hayvan değil...
2. Si: Kürt Açılımını duyduğum anda karşı çıkmazdım anarşitlik olurdu bu. Fakat Bir Teröristi Davul Zurnayla karşılamaya Dilimizi bölmeye kimsenin hakkı yok ve eğer Terörün bitmesi için Kürltere ayrıcalık, teröriste ayrıcalık tanıncaksa Karşıyım. Silahlanıp öldürürz it sürülerini...
-
Karşıyım hemde şiddetle
-
kürt açılımına karşı değilim fakat pkk açılımına karşıyım ve şuan kürt açılımı adı altında yapılan şeyde pkk açılımıdır...
olay kürt açılımı falan değil kürtlerin çoğu Türklerden iyi bir hayat sürmekte zaten...
bu açılım pkk açılımı o yüzden aklı başında olan her Türk evladı karşı çıkmalıdır diye düşünüyorum adını demokratik açılım veya kürt açılımı koyarak milletin bilnçaltıyla oynamaya çalışıyorlar ama millet yemez bunu...
-
ambient bunu yazdı:
-----------------------------
açılımla çözülecek iş degil bu, kundaktaki bebege kadar hepsinin kafasını keseceksin işte ozaman kürt sorunu çözülmüş olur
-----------------------------Bunu yaparsan pkk dan ne farkın kalır?
-
torpedo_XL bunu yazdı:
ambient bunu yazdı:
açılımla çözülecek iş degil bu, kundaktaki bebege kadar hepsinin kafasını keseceksin işte ozaman kürt sorunu çözülmüş olur
-----------------------------Bunu yaparsan pkk dan ne farkın kalır?
aynen hocam o şekilde zaten çoktan çözülürdü biz ki yapmadığımız ermeni soykırımıyla bile halen göz altındayken bunu yapsan ülke açısından hiçde iyi olmaz yapılacak tek şey osman pamukoğlunun dediği gibi yerleri belli kampları belli gidip vuracaksın bu kadar... -
bayzin bunu yazdı:
Ben karşıyım.
Ve sunuda kesinlikle biliyorum Tayyip bu gidişde ülkeyi iç savaşa sürükliyecek Türk halkı kim var kim yoksa sokağa inecek işte o zaman gerçek tehlike olacak.
----------------------------- -
mortyr bunu yazdı:
1. Si : Analar Kurt doğurmaz Türk Doğurur. İnsanız biz Hayvan değil...
2. Si: Kürt Açılımını duyduğum anda karşı çıkmazdım anarşitlik olurdu bu. Fakat Bir Teröristi Davul Zurnayla karşılamaya Dilimizi bölmeye kimsenin hakkı yok ve eğer Terörün bitmesi için Kürltere ayrıcalık, teröriste ayrıcalık tanıncaksa Karşıyım. Silahlanıp öldürürz it sürülerini...
1. kısımı okuduktan sonra senin için üzüldüm hocana falan git benzetme sanatı,teşbih nedir de onu öğren yada google a yaz ama mutlaka öğren cık cık cık yazık yaw :)edit: konuya gelince karşıyızda hacı yapacak bişe yok silah alım elimize çıkıp onlara sıksak bu sefer belkide dış güçlerin şunun bunun bize yaptırmak istediği budur ve istemeden onlara yardım etmiş oluruz diye onuda yapamıyoz :(
-
sonuna kadar karşıyım kıralınıda tanımam bop un parçası asla olamam.
-
Aynen bende karşıyım.....
-
PCoDeR bunu yazdı:
ValentinoRossi bunu yazdı:
ben kürtçenin seçmeli dil olmasına, basında kürtçenin yer almasına ve hatta anayasada alt kimlik olarak belirtilmesine karşı değilim. Ancak pkk bitirilmeli ve apo asılmalı. kuzey ıraktaki, suriyedeki, avrupadaki pkk yöneticileri ortadan kaldırılmalı. yoksa haklar verilir ve ilerde tatsız olaylar tekrar yaşanırsa bence bunu koz olarak kullanabilirler. bakın tekrar dağa çıkarız, elimize silah alırız diyerek.
-----------------------------tamam hocam da kürtçe diye bir dil yok ki
-----------------------------nerden biliyorsun olmadıgını ? iyice arastırdınmı ?
edit: basit 1 google arastırma sonucu .. bakınız.. http://tr.wikipedia.org/wiki/Kürtler