folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kürt Açılımına Karşı Çıkan Kaç Kişiyiz ?

Kürt Açılımına Karşı Çıkan Kaç Kişiyiz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

yassun bunu yazdı:
    -----------------------------

CellyM
    bunu yazdı:

ergenekonda türk ona bakarsın kardeşim terörün türk'ü kürt'ü mü olur terör heryerde terördür.. PKK dagda herkes konuşuyo peki şehirde ki terör ülkeyi içten içe bitirme planları herkes kral benim diyo ona neden kimse ses çıkarmıo yok çıkıyo deniz baykal konuşuyo ardından devlet bahçeli çıkıyo siyasetten anlamayan adamlar ne yaptıkları belli degil onlara neden kimsenin sesi çııkmıyo abicim ne olursa olsun kürtlere saygın olmalı ama benim kendime saygım yok diyosanız o zmn aynn devam edin pkk inmesin üç beş şehit daha verelim. tabi sizin açınızdan kolay eger ki seviyosan vatanını kalk git gönüllü askere dagda çatış pkk ile

ben dağdan ve dağdakilerin yaptıklarından bahsettim yazdıklarımda, dikkatle okuduysan anlarsın ki okumamışsın heralde..

o pkk'lı o. çocklarının şehre alınması bir suç, yaptıkları mitingler apayrı bir suç, bunlara göz yummak harikulade ayrı bir suçtur..

başımızdakiler böyle olduğu için şimdilik sadece izlemekle yetiniyoruz..

ve burda sorguladığımız bu değil, doğu kökenli vatandaşların (çoğunun) vatan hainliği yapmalarıdır..

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

CellyM bunu yazdı:

yassun bunu yazdı:

CellyM
    bunu yazdı:

ergenekonda türk ona bakarsın kardeşim terörün türk'ü kürt'ü mü olur terör heryerde terördür.. PKK dagda herkes konuşuyo peki şehirde ki terör ülkeyi içten içe bitirme planları herkes kral benim diyo ona neden kimse ses çıkarmıo yok çıkıyo deniz baykal konuşuyo ardından devlet bahçeli çıkıyo siyasetten anlamayan adamlar ne yaptıkları belli degil onlara neden kimsenin sesi çııkmıyo abicim ne olursa olsun kürtlere saygın olmalı ama benim kendime saygım yok diyosanız o zmn aynn devam edin pkk inmesin üç beş şehit daha verelim. tabi sizin açınızdan kolay eger ki seviyosan vatanını kalk git gönüllü askere dagda çatış pkk ile

ben dağdan ve dağdakilerin yaptıklarından bahsettim yazdıklarımda, dikkatle okuduysan anlarsın ki okumamışsın heralde..

o pkk'lı o. çocklarının şehre alınması bir suç, yaptıkları mitingler apayrı bir suç, bunlara göz yummak harikulade ayrı bir suçtur..

ve burda sorguladığımız bu değil, doğu kökenli vatandaşların (çoğunun) vatan hainliği yapmalarıdır..

Doğu kökenli deme kürt de.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    meander
    meander's avatar
    Erkek

bu  kürt açılımına kişisel olarak bende karşıyım akp açılımı beyinlerinde yapsın bide bırakın dtpli o.ç bile bu açılıma karşı gerçi işlerine gelmiyo onların yapması gerekeni akp yaptı ya haliyle kürt oyları akp akacak endişeri ondan açılımıda haliyle desteklemezler bakalım hala şehitler geliyo bu açılım akpnin altında patlar ülke savaş alanına döndürdüler

imza meander
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    k2ankaya
    k2ankaya's avatar
    Erkek

Al işte bayrak yakan oçocukları napıyım ben:@ kardeşlik projesi nası olsa oçlar:@

Şemdinli'de bayrağa saygısızlık
    Terör örgütünü destekleyen göstericiler Türk bayrağını ateşe verdi

06.12.2009 19:19

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde göstericiler, Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulunda asılı Türk bayrağını indirerek, yaktı. Göstericiler, kendilerini görüntülemeye çalışan gazetecilerin görüntü almasına da engel oldu.

Habur'dan Türkiye'ye giriş yaptıktan sonra serbest bırakılan PKK'lıların da aralarında bulunduğu Demokratik Toplum Partisi (DTP) üyelerince düzenlenen mitingin ardından izinsiz yürüyüş yapmak isteyen gruba, polis müdahale etti.

Polisin müdahalesi üzerine ara sokaklara dağılan göstericiler, ilçe girişindeki polis noktası ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ve AK Parti ilçe binasını taşladı.

Daha sonra Cumhuriyet Caddesi'ndeki Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu önünde toplanan göstericiler, okulun bahçesindeki direkte asılı Türk bayrağını indirerek, ateşe verdi. Türk bayrağını yakan göstericiler, kendilerini görüntülemeye çalışan gazetecilerin görüntü almasına da engel oldu.

Terör örgütü lehine slogan atan ve yollarda barikat kurarak, ateş yakan kalabalığı biber gazı kullanarak dağıtmaya çalışan polis, 8 göstericiyi gözaltına aldı.

Şemdinli Belediye Başkanı Sedat Töre de olayların büyümesini önlemek amacıyla kalabalığı ikna etmeye çalıştı. Ancak Belediye Başkanı Töre'nin çabası sonuçsuz kaldı.

İlçe merkezinde halen devam eden olaylarda ilk belirlemelere göre 3 polis ile Azat Yiğit isimli gösterici yaralandı.

Şemdinli Devlet Hastanesine kaldırılan Yiğit'in, ilk müdahalenin ardından Van'a sevk edildiği belirtildi.

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=191326&cat=110&dt=2009/12/06

Everybody has a plan.Till they get punched in the mouth. MT
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

CellyM bunu yazdı:

yassun bunu yazdı:

CellyM
    bunu yazdı:

hoca neyse ne her ne olursa olsun bi milletten bi grup çıkmışsa hepsine aynı muameleyi yapma ha sen yapsanda farketmez ama yapma pkk laf söyle kürtlere söyleme sölersen bende sana söylerim olur biter

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

ben karşıyım !

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Kesinlikle karsıyım hatta Türk Açılımının olmasını istiyorum.. bu ne laaaan!!!

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolat
    Bolat's avatar
    Erkek

Dünyada ayrımcılıkla ilgili 3T kuralı vardır bunu bilenler

kürt acılımının ne oldugunu anlar

1- Terör

2- Tanıma

3- Talep

Bütün dünyada geçerlidir bu Bölücü örgüt başını Yakalayıp bize Asmayacağımı söz verdirip teslim edenler

bunun hesabını yaparak verdiler. Yoksa adamlar bize bedava bir bardak su vermezler

Şimdi ikinci T yi uygulama zamanı açılım yalanı ile kardeşlerimizin bizden olmadığını ayrı bir millet olduklarını kabul

ettirmeye çalışıyorlar. Aslında olmayan bir sorunu bize uygulattırmaya çalışıyorlar amaç 2.T 5 yıl sonrada toprak talep

edecekler işte size bir vatan bölünme planı Uyanık olalım yazdıklarımıza dikkat edelim

İnancı doğrultusunda yaşamayan : Zamanla yaşadıklarının doğru olduğuna İnanır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

yassun bunu yazdı:

CellyM bunu yazdı:

yassun bunu yazdı:

CellyM
    bunu yazdı:

hoca neyse ne her ne olursa olsun bi milletten bi grup çıkmışsa hepsine aynı muameleyi yapma ha sen yapsanda farketmez ama yapma pkk laf söyle kürtlere söyleme sölersen bende sana söylerim olur biter

Ben hepsine aynı muameleyi yapmıyorum, zatn farkındaysan (çoğunun) diye belirttim.. bunu belirtme amacımda, senin gibi biri çıkıp sivrilmesin diye.. sana bi tavsiye daha okuduğunu anla..

pkk ya laf söylüyorum zaten, pkk lılarda kürd oldukları için onlarada gidiyo.. Hani burdanda bütün kürdler pkk lıdır sonucunu çıkarmazsın inşallah..

sen bana laf söylüyemezsin.. ben çıkıp sokaklara pkk yandaşlarınıda arkama alıp Türk bayrağını yakmıyorum, dağa çıkıp Askerime kurşun sıkmıyorum.. benide onlarla bir daha karıştırma..

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolat
    Bolat's avatar
    Erkek

Bir yerde okumuştum Derin devlet:Basın ve medya desteği ile insanlara nasıl düşüneceklerini nereye oy vereceklerini insanlara hissettirmeden yonlendiren güçtür.

şimdi ne yapmaız gerektiğine değinelim bir defa yanlış düşüncede bile olsalar Kürtleri Bir kefeye koyup vatan haini damgası vurmayalım. onları bu düşünceye nasıl işleyerek 25 senede bu hale getirdilerse bizde oyuna gelmeden birbirimize girmeden sosyoloklarla psikoloklarla hergün bizim kardeş oldugumuzu onların bir problemi varsa hepizin sorunu olduğunu anlata anlata gerekirse 10 yıl da sorunun üstesinden gelmeliyiz . 12 Eylül öncesini yaşayanlar bilirler Vatanı kurtarmak adına sol ve sağ gruplar nasıl birbirine düştüler 12 eylül darbesinden sonra bıcakla kesilmiş gibi bir gecede son buldu.(darbe olsun istemiyorum yanlış anlamayın)

Oynan oyun aynı Sağ - Sol, Alevi - Sunni, Kürt - Türk  Tarih tekerrürden ibarettir

Biz duygularımızla hareket eden bir millet olduğumuz için hemen gaza geliyoruz. Bizim Kürt vatandaşlarımızla herhangi bir sorunumuz yok bizim sorunumuz memleketin birlik ve beraberliğine gelecek her türlü tehtittir!

İnancı doğrultusunda yaşamayan : Zamanla yaşadıklarının doğru olduğuna İnanır.
Toplam Hit: 17648 Toplam Mesaj: 115