folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kürt Açılımına Karşı Çıkan Kaç Kişiyiz ?

Kürt Açılımına Karşı Çıkan Kaç Kişiyiz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

8mm bunu yazdı:
    -----------------------------

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

8mm bunu yazdı:

Açılıma KARŞIYIZ!

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

frknkc bunu yazdı:

vukuat bunu yazdı:

frknkc bunu yazdı:

Bide bu Akp düşmanlığı nerden geliyo adam türbanı serbest bırakmaya çalışır Dinci , Terörü bitirmeye çalışır Satıcı yaparsınız.

Ne kadar kabullenmesenizde Türkiye İSLAM ülkesi. 

Milli marşımızda bile bu belirtilmiş :

Rûhumun senden İlahî, şudur ancak emeli:
    Değmesin ma' bedimin göğsüne nâ-mahrem eli!
    Bu ezanlar-ki şehâdetleri dinin temeli-
    Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli.

BSG butonu istiyorum !!!!!!! terörü bitirmekmi teröre destekmi hoca bu git allah aşkına yaaa

Hocam yıllardır sizin dediğiniz yöntemleri yaptılar savaştılar öldürdüler sorun bitmedi. Bi bırakın adam bildiğini yapsın sonunu nerden biliyosunuz. Sorunun bitmesi için PKK ile anlaşma yapılması gerekiyosa  yapılsın sonuçta bedavaya dağdan inecek değiller. Yıllardar analar ağlıyo adam bunu bitermek için çalışıyo çabalıyo desteklemekten başka çare yok.

cahilki ne cahil...

93 de pkk biterken amerika pkk bitiyor diye operasyonları hükümete durdur dedi.

93 ile 95-97 de başarılı operasyonlarla pkk nın 2002 ye kadar sesi soluğu çıkmadı bile.

pkk ile anlaşma yapıyorsa yapsın diyecek kadar cahilsin.

Devlet masa demez. Devlet teslim ol der. karşında düşman varsa. düşmana düşmanca davranırsın.

analar ağlamasın masalına senin gibi gözleri uykuda olanlar inanır. araştır bi bak bakalım 7 yıldır nerdeydiniz

http://www.turksolu.org/253/foto/sehit-tablo-akp-buyuk.png

Bir devlet güç ve kudrettir. sizin bu gücünüzden şüphe duyulduğu anda bitersiniz.Dünyanın hiçbir devletinde teröristle anlaşma olmaz. hiçbir devlet teröristin siyasi uzantısını ülkesinin yönetimi olan meclisine sokmaz. ve onlarla işbirliği yapmaz. siz açılım olacak diye sevine durun bizim Türk Milleti halen daha sabrıyla son ana kadar içinde tutuyor düşüncesini.Öyle bir milletizki sabır ve tevekküle inanışımız bile sabrımızın ne denli olduğunu gösteriyor.yoksa o üç beş çapulcuya yapacağını bilir milletimiz.

Ülkemiz ekonomik olarak çöküntüdeyken milletimiz zordayken dağdaki eşkiyayı düşünmek akıl karı değildir.

size pkk bitecek masallarını anlatanlara gülüyorum.

Atatürk zamanındada bunlar vardı. hepsini elinin tersiyle reddetmiş.misaki milli sınırları kesindir demiş. ama dünkü gavur bugün yine gelmiş yine ülkemizi bölmek için ortalığı boş görmüş hükümeti kendi emrine yönlendirmiş. siyasi baskılarla istediğini yaptırmaktayken bunu görmeyenler ya tarihini bilmiyor yada menfaati elinden gidecek diye korkuyor.

açılım denilen saçmalığın bugüne kadar gelişi amerika ve ab nin isteğidir. ülkeyi bölme projesidir.olmayacak zaten.

http://www.dailymotion.com/video/xaz3bm_ demokratik-acylym-ve-turkyye_news

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

HoLyCat bunu yazdı:

PCoDeR bunu yazdı:

ValentinoRossi bunu yazdı:

ben kürtçenin seçmeli dil olmasına, basında kürtçenin yer almasına ve hatta anayasada alt kimlik olarak belirtilmesine karşı değilim. Ancak pkk bitirilmeli ve apo asılmalı. kuzey ıraktaki, suriyedeki, avrupadaki pkk yöneticileri ortadan kaldırılmalı. yoksa haklar verilir ve ilerde tatsız olaylar tekrar yaşanırsa bence bunu koz olarak kullanabilirler. bakın tekrar dağa çıkarız, elimize silah alırız diyerek.

tamam hocam da kürtçe diye bir dil yok ki

nerden biliyorsun olmadıgını ? iyice arastırdınmı ?

edit: basit 1 google arastırma sonucu .. bakınız.. http://tr.wikipedia.org/wiki/Kürtler

Şunu soyleyım.. Devleti olmayan bir dil'e dil denmez...

http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs017.snc3/12466_192742513814_110009083814_2985336_6452353_n.jpg 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

cahilki ne cahil...

93 de pkk biterken amerika pkk bitiyor diye operasyonları hükümete durdur dedi.

93 ile 95-97 de başarılı operasyonlarla pkk nın 2002 ye kadar sesi soluğu çıkmadı bile.

pkk ile anlaşma yapıyorsa yapsın diyecek kadar cahilsin.

Devlet masa demez. Devlet teslim ol der. karşında düşman varsa. düşmana düşmanca davranırsın.

analar ağlamasın masalına senin gibi gözleri uykuda olanlar inanır. araştır bi bak bakalım 7 yıldır nerdeydiniz

http://www.turksolu.org/253/foto/sehit-tablo-akp-buyuk.png

Bir devlet güç ve kudrettir. sizin bu gücünüzden şüphe duyulduğu anda bitersiniz.Dünyanın hiçbir devletinde teröristle anlaşma olmaz. hiçbir devlet teröristin siyasi uzantısını ülkesinin yönetimi olan meclisine sokmaz. ve onlarla işbirliği yapmaz. siz açılım olacak diye sevine durun bizim Türk Milleti halen daha sabrıyla son ana kadar içinde tutuyor düşüncesini.Öyle bir milletizki sabır ve tevekküle inanışımız bile sabrımızın ne denli olduğunu gösteriyor.yoksa o üç beş çapulcuya yapacağını bilir milletimiz.

Ülkemiz ekonomik olarak çöküntüdeyken milletimiz zordayken dağdaki eşkiyayı düşünmek akıl karı değildir.

size pkk bitecek masallarını anlatanlara gülüyorum.

Atatürk zamanındada bunlar vardı. hepsini elinin tersiyle reddetmiş.misaki milli sınırları kesindir demiş. ama dünkü gavur bugün yine gelmiş yine ülkemizi bölmek için ortalığı boş görmüş hükümeti kendi emrine yönlendirmiş. siyasi baskılarla istediğini yaptırmaktayken bunu görmeyenler ya tarihini bilmiyor yada menfaati elinden gidecek diye korkuyor.

açılım denilen saçmalığın bugüne kadar gelişi amerika ve ab nin isteğidir. ülkeyi bölme projesidir.olmayacak zaten.

http://www.dailymotion.com/video/xaz3bm_ demokratik-acylym-ve-turkyye_news

Sınır ötesi operasyon diye yırtınan senin gibiler değil miydi Hocam?

Bu baskılardan sonra yapılan operasyonlar sayesinde şehit verdik. Şimdi bunun sorumlusu hükümet. Adamlar operasyon yapsa kabahat yapmasa kabahat.

Ek olarakta 2002'den beri ayışığı bilmem ne kızı darbe planlarıyla uğraşmaktan askerle ilgilenmesi gerekenler ilgilenmemişti (?) Hatırlatmak isterim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Dengbej bunu yazdı:

Ben açılımı destekliyorum.

Ama sizde bu kafa olduğu sürece ne sorun biter ne kan durur bence. 

Kürt sorunu biter siz bu kafayla kendinize başka bir sürü sorun yaratabilirsiniz.

Sizde bu potansiyel var kendinizi küçümsemeyin :))

Bu konudaki neredeyse tüm mesajları okudum akıllı mantıklı  birkaç mesajın dışında ki neredeyse tüm mesajlar iç dökmek rahatlamak ve "Heyt be ne erkeğiz biz" i andıran mantık dışı mesajlar.

Peki bi düşünün ne oldu, buraya yazdığınız asarız !, keseriz !, asmalıyız !, gömmeliyiz ! sözleriyle çözdünüzmü sorunu ?????

Yada çözme ihtimaliniz varmı ? Bi düşünü bence, tabi yapabilene ;) 

Şuana kadar asıp kesmek sadece sözde kaldı yafruş.Asıp kesmeye başlarsak öylede güzel çözeriz ki sende ancak oturur izlersin.Suana kadar hep bir taraf saldırdı hep bir tarafın sesi cıktı ama asıl sessiz ve daha tehlikeli taraf suan bekliyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

Dengbej bunu yazdı:

Ben açılımı destekliyorum.

Ama sizde bu kafa olduğu sürece ne sorun biter ne kan durur bence. 

Kürt sorunu biter siz bu kafayla kendinize başka bir sürü sorun yaratabilirsiniz.

Sizde bu potansiyel var kendinizi küçümsemeyin :))

Bu konudaki neredeyse tüm mesajları okudum akıllı mantıklı  birkaç mesajın dışında ki neredeyse tüm mesajlar iç dökmek rahatlamak ve "Heyt be ne erkeğiz biz" i andıran mantık dışı mesajlar.

Peki bi düşünün ne oldu, buraya yazdığınız asarız !, keseriz !, asmalıyız !, gömmeliyiz ! sözleriyle çözdünüzmü sorunu ?????

Yada çözme ihtimaliniz varmı ? Bi düşünü bence, tabi yapabilene ;) 

http://www.tahribat.com/Forum-Okuyun-Ve-Tekrar-Okuyun-100052/

Her Hakkım Saklıdır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Adresleri belli mekanları belli icraat Yapmak isteyen gider:))) Bakmayın klavye basına gecince bisiler yapılıyorsa ozaman Dünyayı ben yarattım... gibi bisi olsa gerek :) 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ben açılımın nötr tarafındayım :) çünkü üstte bi kaç kişininde yazdığı gibi daha ne yapılacağı adam gibi belli değil. Kulaktan dolma bilgilerle bu iş olmaz. tam olarak ne yapacakları belli olsun gerekirse tepkimizi koyarız gerekirse destekleriz..

ama şöyle bişe var ki eğer düzgün şeyler yapılmazsa da bu iş sadece dağda terörist avlıyarak bitmez. bunun için açılım benzeri birşey şart. Onun içinde Mit'inden Tsk'ya kdar bu iş için ses çıkmıyor çünkü o mevkiide görev yapanlarda biliyor sadece dağda terörist avlamakla bitmiyeceğini. Sen dağda istediğin kadar öldür. Alttan yenileri geliyor sürekli... Aslına bakarsan bu açılım da Hükümet politikası değil devlet politikası.. Chp olsaydı o da aynı şekilde yapacaktı ama akp iktidarda olduğu için bu politikanın sahibi gibi gözüküyo ve destekliyo eğer başarırsada büyük rant sağlıyacak...

ikinci bir durum var o da Vatana millete zarar verecek şeylerin yapılmaya çalışması. Onlarda Allah'ın izniyle meclisten çıkmaz. yoksada Türk halkı olarak uygulanmasına izin vermeyiz.

ve üçüncü bir durum var ki iç savaş hepsinden tehlikelisi.. İç savaş olduğunda burada konuşanların kaçı eline silahı alıp gidebilecek? ben kendime güveniyorum bu konuda çok düşündüm ve inebileceğime karar verdim ama çevremde gördüğüm öyle herkes kolay kolay atlıyamaz böyle bişeye. ki iç savaş çıktığı takdirde Türk milleti ve Türkiye Cumhuriyeti ile Kürt halkı her türlü kaybeder. iki taraftan da dökülecek kanın yanında devlet 50 seneye kendini toparlıyamaz... İç savaş olduğu zamansa yakın zamanda olan olayları incelersek İç savaştan biz Kürtleri katletsek bile Devletler gelir Kürdistanı kurar gider. Örn; Sırbistan'ın ezdiği Kosova şimdi bağımsız oldu çıktı. artı iç savaş durumunda biz hele daha yapmadığımız bir Ermeni soykırımıyla uğraşırken yaptığımız bi Kürt soykırımından neler çekeriz?

Size bir nesli belli bir Türk olarak şimdilik tavsiyem; Kürtlere küfretmeyin, ezmeyin konuşun bildiklerinizi karşıdakini rencide etmeden paylaşın. Açılım eğer iyi olursa bu iyi hale sizde destek çıkın. Forumdaki Kürtlere de aynı şekilde Türkleri tahrik etmeden yorum yapın. Bu açılım sürecinde tahrik etmek yerine herkes birleştirici olsun.. Herkes çevresine bişeler katsa oda bişedir..

Ha açılım boka sararsa da tepkimizi veririz !!!

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

HoLyCat bunu yazdı:

Adresleri belli mekanları belli icraat Yapmak isteyen gider:))) Bakmayın klavye basına gecince bisiler yapılıyorsa ozaman Dünyayı ben yarattım... gibi bisi olsa gerek :)

Ne yapıyon sen gider mi koyuyon ?

Toplam Hit: 17602 Toplam Mesaj: 115