Kürt Açılımına Karşı Çıkan Kaç Kişiyiz ?
-
Tokattaki şehitlerimizden sonra hiç bir kürdün gözümde 1 kuruşluk değeri yok bundan sonra.
iyi kürt kötü kürt ayrımıda bitmiştir benim için.
-
ben de yeni farkettim konuyu :|
ben de karşıyım.... sonuna kadar... -
iyice suyu çıktı bu olayların bu tarafta bi oluşum olması şart
-
imza sitesi açacaktım bunun üzerine zamanım yetmedi askere gidiyoşş:)
-
karşıyım ..
-
TC demokratik bir ülkedir. açılım adı altında bölünmeye izin yok. sandıkta cevabını alırlar
-
tayyip kurt acilimi diyene kadar dogu bati yasiyordu barisca sadece irak tarafinda teror vardi simdi tayyip kurt acilimi dedi dogusu batisi guneyi kuzeyi savasa basladi ic savasa surukluyor devleti akilli ve pij bi adam:) tayyipciler bunu daha gormedimi acaba
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
Tokattaki şehitlerimizden sonra hiç bir kürdün gözümde 1 kuruşluk değeri yok bundan sonra.
-----------------------------sen gel askere silah sık sonrada barış diye naralar at.
köpoğlu köpekler.
İDAM gelecek gör o zaman açılımı.
-
FOXXLY bunu yazdı:
Zaten bize bunu enpoze ediyorlar O taraf kandırıldı şimdi türklerde kürtlere kin beslesin yavaş yavaştam bölünme planına uyalım vatan hainlerinin ekmegine yağ sürelim.
Biraz uyanık olalım oyuna gelmeyelim!
-
frknkc bunu yazdı:
vukuat bunu yazdı:
frknkc bunu yazdı:
Bide bu Akp düşmanlığı nerden geliyo adam türbanı serbest bırakmaya çalışır Dinci , Terörü bitirmeye çalışır Satıcı yaparsınız.
Ne kadar kabullenmesenizde Türkiye İSLAM ülkesi.
Milli marşımızda bile bu belirtilmiş :
Rûhumun senden İlahî, şudur ancak emeli:
Değmesin ma' bedimin göğsüne nâ-mahrem eli!
Bu ezanlar-ki şehâdetleri dinin temeli-
Ebedî yurdumun üstünde benim inlemeli.
BSG butonu istiyorum !!!!!!! terörü bitirmekmi teröre destekmi hoca bu git allah aşkına yaaa
Aynen hoca sana katılıyorum bunca senedir pisi pisine 30 bin şehit verdik bi o kadar da onlar verdi vurduk vurulduk sonuç = 0Hocam yıllardır sizin dediğiniz yöntemleri yaptılar savaştılar öldürdüler sorun bitmedi. Bi bırakın adam bildiğini yapsın sonunu nerden biliyosunuz. Sorunun bitmesi için PKK ile anlaşma yapılması gerekiyosa yapılsın sonuçta ibedavaya dağdan necek değiller. Yıllardar analar ağlıyo adam bunu bitermek için çalışıyo çabalıyo desteklemekten başka çare yok.