Kürt Açılımına Karşı Çıkan Kaç Kişiyiz ?
-
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------
PCoDeR bunu yazdı:
ValentinoRossi bunu yazdı:
ben kürtçenin seçmeli dil olmasına, basında kürtçenin yer almasına ve hatta anayasada alt kimlik olarak belirtilmesine karşı değilim. Ancak pkk bitirilmeli ve apo asılmalı. kuzey ıraktaki, suriyedeki, avrupadaki pkk yöneticileri ortadan kaldırılmalı. yoksa haklar verilir ve ilerde tatsız olaylar tekrar yaşanırsa bence bunu koz olarak kullanabilirler. bakın tekrar dağa çıkarız, elimize silah alırız diyerek.
-----------------------------tamam hocam da kürtçe diye bir dil yok ki
-----------------------------nerden biliyorsun olmadıgını ? iyice arastırdınmı ?
edit: basit 1 google arastırma sonucu .. bakınız.. http://tr.wikipedia.org/wiki/Kürtler
-----------------------------Bunların uydurma olmadığını nerden biliyorsun ? Sen vikipediyi cok mu sağlam bir site sanıyonda böle yazıyorsun kanıt bulmus gibi.
-
sonunaaaa kadar karşıyım yok acılım macılım acılımın sonu belli apoyu cıkarmaya doğru gidiyor sıkıysa yapsınlar askeriyeyi bırak halk darbe yapar valla..
-
hemde nasıl karşıyım varyaaa. tüm kürtlerden nefret eder oldum.
ırkçılıksa ırkçıyım
faşistlikse faşistim
-
Kürt açılımı yeni birşey değildir. Aponun yakalanmasıyla başladı ve önümüzdeki süreçle yine aponun serbest bırakılmasıyla veya yurtdışına kaçırılmasıyla sona erecektir. akp nin kürt politikası BOP'un yani Büyük Orta Doğu projesinin bir parçasıdır. Kısaca ABD politikasıdır. Geçenlerde Talabaninin 93 yılında apoya yazdığı bir mektup vardı. o mektupta talabani tam da bu günü işaret ediyordu. Herşey planlı programlı olarak ilerliyor.
Ne bu açılım milli bir açılımdır ne de bu savaş türk kürt savaşıdır. Bütün bunlar kirli ve büyük bir para politikasının ürünüdür. Ortada büyük bir rant var. Bundan bazı türk ve kürt kesimler payını alıyor. Böyle giderse ne türke ne de kürde hiçbir şey kalmayacak.
-
HoLyCat bunu yazdı:
PCoDeR bunu yazdı:
ben kürtçenin seçmeli dil olmasına, basında kürtçenin yer almasına ve hatta anayasada alt kimlik olarak belirtilmesine karşı değilim. Ancak pkk bitirilmeli ve apo asılmalı. kuzey ıraktaki, suriyedeki, avrupadaki pkk yöneticileri ortadan kaldırılmalı. yoksa haklar verilir ve ilerde tatsız olaylar tekrar yaşanırsa bence bunu koz olarak kullanabilirler. bakın tekrar dağa çıkarız, elimize silah alırız diyerek.
-----------------------------nerden biliyorsun olmadıgını ? iyice arastırdınmı ?
edit: basit 1 google arastırma sonucu .. bakınız.. http://tr.wikipedia.org/wiki/Kürtler
-----------------------------gelmişke-gitmişke-elmaye-armude- böyle dilmi olur hoca? allasen geçin artık bunları ;) görmemiştik-görüyoruz-görmeye devam ediyoruz....
-
HoLyCat bunu yazdı:
PCoDeR bunu yazdı:
-----------------------------Holycat sen burda yokken bir konu acılmıştı kürtçe nin dil olmadığını ispatlayan onu bir bulabilsem.
-
Kürt halkı için açılım gereklidir tabiki.. Ancak bu BuZuL ve DePReS'in belirttiği gibi PKK açılımı olmamalıdır. Benim açılımla yardım etmek, ezilmekten kurtulmasını sağlamak, daha iyi yaşam standartlarına sahip olsun istediğim Kürt halkı "Güneşi Gördüm" filmindeki yaşananları yıllardır yaşayanlardır. Amacından sapkınlık gösterip dağa çıkan ve amacını yitirmesine rağmen zarar verici unsur olarak yaşadığı ülkeye zarar verenler değil.. Asalım, keselim, öldürelimle iş bitmiyor. Eminimki konuya yorum yapanların olan bitenden haberi bile yoktur.. Kiminin abisi, kiminin akıl hocası, kiminin ocağı böyle konuştuğunu için onun ağzını burda yapıyor.. Yada işbirlikçi, vatan satan, AQP yardakçısı medyanın istediği gibi birbirimizi yiyoruz, komşumuzu, arkadaşımızı öldürebilecek kadar faşizan olabiliyoruz.. Tam da aksini yapıp, AQP 'ye karşı Türk, Kürt, Laz, Ermeni, Muacır, Yörük vb. Türkiye'de yaşayan tüm milletler birleşerek karşı koymak yerine.. Atatürk'ün kurduğu tam bağımsız ve gerçekten demokratik türkiyeyi yeniden ayağa kaldırmak yerine.. Bu kadar kolay oyuncak olmayın! Bu kadar kolay kukla olmayın! Size söyleninleri bir kere olsun sorgulayın.. Herkesin her söylediği doğru değildir. Kendiniz okuyup öğrenin kendi doğrunuzu.. Bir kere olsun boyun eğmeyin !
-
bayzin bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
PCoDeR bunu yazdı:
-----------------------------Bunların uydurma olmadığını nerden biliyorsun ? Sen vikipediyi cok mu sağlam bir site sanıyonda böle yazıyorsun kanıt bulmus gibi.
-----------------------------sıkıştıgınız zaman ordan odev almasını biliyorsunuz ama.. isine gelmedimi dandik site dersin bide Vikipedia nın geçmişine bak kaçtane sacma bilgi vermiş .. boyle bir site . boş muhabbet yapmayın.. Her kürt pkk lı degildir.. bunu cücük beyninize sokun artık .. bu vatanı bolmeye calısan kim varsa alayına karsıyım ister kürt olsun isterse türk olsun .. isterse baska bir etnik koken olsun ... bakın biraz geçmişe babalarınıza sorun 1970 li yılları apo piçini kim çıkardı bu ona kimler destek cıktı ? kim besledi ilk zamanlar .. dogu perincek ten tutun bir cok sayılı Adamlar var.. bilip bilmeden burda yok bu açılım karsımısınız. yok o boyle yaptı soyle girdi orayı zikti buraya parmak attı . birkere açılım diye bisi olmadı bulut gibi birseydi Geldi Geçti laf olsun torba dolsun. secim yaklaştı oylar gelsin hesabı. yine altını cizerek soyluyorum : bu vatanı bolmeye calısan kim varsa alayına karsıyım ister kürt olsun isterse türk olsun .. isterse baska bir etnik koken olsun ...
-
bayzin bunu yazdı:
Ben karşıyım.
Ve sunuda kesinlikle biliyorum Tayyip bu gidişde ülkeyi iç savaşa sürükliyecek Türk halkı kim var kim yoksa sokağa inecek işte o zaman gerçek tehlike olacak.
-----------------------------Kesinlikle bayzin e katılıyorum.
-
biç çok kişiyiz azınlıktaki çogunluguz biz.