folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kürt Açılımına Karşı Çıkan Kaç Kişiyiz ?



Kürt Açılımına Karşı Çıkan Kaç Kişiyiz ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ocak/2006
    Erkek

    Kesinlikle karşıyım

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ağustos/2007
    Erkek

    k.rt=sorun k.rt yok sorun yok

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Eylül/2009
    Erkek

    Ben açılımı destekliyorum.

    Ama sizde bu kafa olduğu sürece ne sorun biter ne kan durur bence. 

    Kürt sorunu biter siz bu kafayla kendinize başka bir sürü sorun yaratabilirsiniz.

    Sizde bu potansiyel var kendinizi küçümsemeyin :))

    Bu konudaki neredeyse tüm mesajları okudum akıllı mantıklı  birkaç mesajın dışında ki neredeyse tüm mesajlar iç dökmek rahatlamak ve "Heyt be ne erkeğiz biz" i andıran mantık dışı mesajlar.

    Peki bi düşünün ne oldu, buraya yazdığınız asarız !, keseriz !, asmalıyız !, gömmeliyiz ! sözleriyle çözdünüzmü sorunu ?????

     Yada çözme ihtimaliniz varmı ? Bi düşünü bence, tabi yapabilene ;) 


    "Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ilnatsob
    ilnatsob's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mayıs/2008
    Erkek

    desteklemesen ne olur

    desteklesen ne olur

    kim beni seni dinler

    hacılar boş yere kuru gürültü bunlar

    bu konuşmaların bir faydasi yok, varsa bile zararı daha fazladır emin olun


    ====>
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clio
    clio's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Eylül/2009
    Erkek
    Açılıma hertürlü karşıyım en başa beni yaz aga """ @HoLyCat ,dilinin olup olmadığı googleden arayan birini ilk defa görüyorum :D:D:D sen bilmiyomusun ki googleden araştırıyosun : ) bana resmi kaynak göster hadi bulamadım eyvallah derim bana kürtçe dil olduğuna dair açıklama yap , ayrıca burda kürd açılıma destek verenlere sesleniyorum , bende dahil olmak üzere kürd açılımını destekleyenlere burda çoğu kişi küfr ediyor hiç mi gocunmuyolar : ))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ekim/2008
    Erkek

    kürt açılımına da karşıyım kürt açılımını fırsat bilip provokasyon yapanlara da..böyle kaç kişiyizli toplanmalarla olmaz bu iş hocam


    http://kocaer.me
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Eylül/2007
    Erkek

    Karşı değilim.


    https://t.me/pump_upp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek

    Olmayacak bişeye karşı çıksak nolur. bi halt olmayacak.açılımda olmayacak...

    Siz hiç tayibin mecliste kürsüye çıkıp açılım hakkında madde madde bi yazı okuduğunu gördünüzmü ? yok. korktuğu için hiçbişey yapamıyor. çünkü açılım Ülkeyi bölme projesidir. millet açılımı bi öğrense akepe diye bi parti ortada kalmaz :)

    8mm hocam o resimdeki sözlerin sahibi Osman paşadır :) samsun mitinginde söylemişti.


    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2007
    Erkek

    Topluluk dünyanın her ülkesinde amaç ve çıkarları için kendi evlatlarını yetiştirir, onlar yaşadıkları ülkenin çocuğu gibi görünsede atalarına ve amaçlarına sıkı sıkıya bağlıdır, öylesine güçlü bir inanca sahiptirler ki öz dinlerinden uzakta inanmadıkları bir dine inanıyormuş gibi yaşamlarını sürdürür, hayatlarının tümünü topluluğa duydukları bağlılıkla geçirir, karşlılığında mülk, amirlik düzeyinde makam ve saygınlık elde ederler.

    Bu çocukların ortak noktaları muhafazakar olup ve hayatları boyunca şanslarının yaver gitmesidir, bazıları topluluktan o kadar büyük destek alır ki onlara hiçkimse dokunamaz, söz gelimi ehliyetsiz oğlu masum bir insanı öldürdükten sonra kazanın gerçekleştiği yolu belediye araçlarıyla yıkatıp, olayın medyada yer almamasını sağlayabilir, oğluna berat kararı veren hakimi üst makamlara hızla terfi ettirebilir.

    Topluluğun çocukları her zaman mazlum, zulüm görmüş, ezilmiş, halktan olan, duygusal ve hitap gücü yüksek kişilerdir, daima yumuşak karın olan dini kullanırlar Dünya sonlu, ahiret sonsuz bir seçimdir; inanç sahibi kitle karar vericinin kendi inancına mensup olmasını tercih eder. "Koyunu kasabına aşık et" oyunu toplu hipnoz seansına benzer, bıçak boğazdaki tüylere dokunana kadar büyü bozulmaz.

    O çocuklar amiri oldukları ülkelerin işe yarayabilecek bütün kaynaklarını topluluğun istediği şekilde kullanır, sermayenin topluluğun çocuklarına transfer edilmesi, noter satışlarıyla toprak transferlerine zemin hazırlama amaçlı istimlak çalışmaları, askeri harcamaların anneye (topluluğun tek ve kutsal ülkesi) zarar vermeden yönetilmesi, meslek örgütlerinin, medyanın, topluluğun çıkarlarına uygun şekilde çalışacak hale getirilmesi işlerini hızla tamamlar, kendinden sonra gelecek amire iyi bir miras bırakmak için can havliyle çalışırlar.

    Topluluk dünyayı bir oyun hamuru gibi şekillendirirken insanlar; televizyon, radyolar ve gazete adı verilen paçavralarla enformasyon bombardımanına tutulur. İfade şekilleri farklı olmakla birlikte muhalif gibi görünen televizyon radyo ve gazeteler bile oyuna destek verir. Çünkü oyunu topluluğun koyduğu kurala göre oynamayanlar yok olur gider, sahnede kalacaklar onların çizdiği sınırları aşmadan muhalefet yapabilir; Eğer farklı düşünüyorsanız ve bunu dile getirecekseniz iki şablondan birini seçin: 1. darbeci, 2. terörist. ve kapınıza güvenlik güçlerinin gelmesini bekleyin, kim bilir nereye ne silahlar ne mühimmatlar gömdünüz de haberiniz yok.

    Bütün mesele inandırmakta! Gazete, Televizyon, Radyo, İnternet... taraflı enformasyon bombardımanı insanların yanlış duyduklarını doğru olarak kabullenmesi ve algılarını bu yönde geliştirmesine sebep olacaktır.

    İnsanlar doğar büyür ve ölür. Savaş çıkar, iç savaş çıkar, insanlar birbirini doğrar, bazıları açlıktan ölür, etnik bölünmeler yaşanır, kimisi zengin olur, büyük bir kısmı ölür, sakat çocuklar türer, ölenler gömülür, gömülenler unutulur, ülkelerin sınırları değişir, bazı caddelerde tanklar dolaşır, kiminin karısına kızına gözünün önünde çatır çatır tecavüz edilir, bazıları düşmanına çiçek verir evini açar, kimisi demokrattır, kimisi açılım sever... vs vs... yani büyütecek bir şey yok, o günler gelene kadar güzel günlerin tadını çıkarın, sevgilinizle sahile inin, olmadı komşu hatunla sevişin, bara gidin için hatun bulun darbuka çalın, arkadaşlarla otlanın, duvara işeyin, çalışın okuyun yiyin için a.q.

    edited:


    ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Eylül/2009
    Erkek

    frknkc bunu yazdı:
    -----------------------------

    clio bunu yazdı:
    -----------------------------
    Açılıma hertürlü karşıyım en başa beni yaz aga """ @HoLyCat ,dilinin olup olmadığı googleden arayan birini ilk defa görüyorum :D:D:D sen bilmiyomusun ki googleden araştırıyosun : ) bana resmi kaynak göster hadi bulamadım eyvallah derim bana kürtçe dil olduğuna dair açıklama yap , ayrıca burda kürd açılıma destek verenlere sesleniyorum , bende dahil olmak üzere kürd açılımını destekleyenlere burda çoğu kişi küfr ediyor hiç mi gocunmuyolar : ))
    -----------------------------

    Hocam yarası olan gocunur. Küfür edenlerin zekasıyla ilgili problemleri var. Küfür acizliğin göstergesidir.


    -----------------------------

    Aynen.

    Ve ek olarak

    @clio  

    "bende dahil olmak üzere kürd açılımını destekleyenlere burda çoğu kişi küfr ediyor hiç mi gocunmuyolar : )) " demişsin.

    Ben yukarda yazdım desteklediğimi direk bana küfür edilmiş.

    Gerekeni yapılır hiç merak etem.

    Çünkü bu ;

    6. Foruma takılan kullanıcılar, dinsiz, imansız, yobaz, yunan sempatizanı, Satanist, Nazist, Sadist yada bu tip ideolojilere sahip olabilirler, hakaret yada küfür etmedikleri sürece bu forum her tip insana açıktır, önemli olan fikirleri paylaşmaktır. 

    kuralına aykırıdır. Ve sen hakaret etmişsin bana ve tüm destekleyen müridlere.

     


    "Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
Toplam Hit: 15666 Toplam Mesaj: 115