folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kürt Açılımına Karşı Çıkan Kaç Kişiyiz ?

Kürt Açılımına Karşı Çıkan Kaç Kişiyiz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Sıcak bakan kişi sayısı daha fazla olmasaydı akp iktidarda olmazdı.

Kaldı ki pkklılardan daha çok akp'den nefret eden birilerini görmedim ben :S

Benim fikrimi sorarsanız zaten türk-kürt-laz-çerkez-tatar-sunni-alevi arasında bu ülkede ayrımcılık yapan bizden değildir. Ek birşeye gerek yok.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

konpicyus bunu yazdı:
    -----------------------------

Kaç kişisiniz bilmiyorum ama bir kişi eksiksiniz

2 kişi.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atillla
    Atillla's avatar
    Erkek

Sonuna kadar karsıyım kürt lafındanda nefret etmeye basladım kürt=sorun=cokcuklarımız ülkemiz vatanımız için cok büyük sorun olacaklar,

adam diyor 10-15 doğuruyoruz  bu toprakları alacaz, ni tekimde gercekleşiyor nazilere hayran olmamak elde değil

Bilgi güctür.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

cehpede atatürk'ün komutasında düşmanla savaşırken herkes tek yürekti tek ruhtu o savaş kazanıldı.
    ben ülkemi seviyorum diyenler acaba bu ülke için ne yaptı,biz şu partideniz türkçüyüz türklügünüzü bize degil gidip abd ye israile yapacaksın sizin ki sadece kulaktan dolma sözlerdir baba gider milliyetçilik yapar ama nasıl bi milliyetçilik olduguda belli deildir.oglu görür a babam böyle bende öyle olucam babasının ne oldugunu bilmeden babasının yoluna düşer.asıl milliyetçi bu ülke'de kürdü türkü çerkezi ermeniyi kabul edendir bunları kardeş sayandır. siz gidip köpek alıp kedi alıp o benim dostum köpegin dostu köpek insanın dostu insandır kürtleri tanımadan sevmeyen adamdan şüphe ederim o gider itle çakalla dost olur zaten amacı bellidir ne oldugu bellidir. açılımın ne oldugunu kaç kişi biliyoda karşı çıkıyo adamlar açılım olcak dedi daha ne oldugunu bilmeden sokaklara döküldünüz diosunizki ya  R.T.E bişe desede çıkıp tepki göstersek karşı çıksak acaba bu ne demiyosunuz uyanın artık bu ülkede türkte war kürtte bunları kabullenip ona göre hayatınıza devam edeceksiniz. pkk dagdan iniyo war niye indi ne yapsınlar orda kalıp bi kaç askerimizi daha mı şehit etsinler adam ekmek çalıyosa yatacak allah herkesin rızkıını verir. ben 6 aydır eleman arıyorum daha ne gelen var ne giden zaten elemanlarda işi beenmez parayı beenmez çıkar. hani nerde işsizlik gösterin. millet uzaya giderken siz hala oturun  burda türk kürt sorununu tartışın

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

'Kürtler kendi marşlarını okumak istiyor'

DHA 5 Aralık 2009
    Kürtler%20kendi%20marşlarını%20okumak%20istiyor
    Hakkari'nin Yüksekova İlçesi’nde DTP'nin düzenlediği mitinge Kandil ve Mahmur kampından dönen PKK'lılar da katıldı. Mitingde Mahmur Kampı’ndan gelen Bülent Aka, Kürtçe konuştu ve ''Kürtler kendi marşlarını okumak istiyor'' dedi.

http://yigitdemirag.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

karşıyım..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek

k.rtler ne verdi bu memlekete ki bi güzellik yapalım onlara.. karşıyım arkadaş açılıma.alevisi lazı çerkezi ses çıkartmazken k.rtler niye bu kadar havlıyor onu anlamıyorum? yok yardım etmemişte yol yokmuşta bilmemneymiş.git karadeniz bölgesine rizeye artvine bak bakalım orda yol köprü varmı elektrik varmı.. ama adamlar ne yapmış kendi imkanlarıyla okulunuda köprüsünüde elektriğinide kendisi üretmiş ve bir kere bile devletine sesini yükseltmemiştir ve sahip çıkmıştır.

Doğuanadolu ve güneydoğu anadolunun insanı bile rahatsız k.rtlerden.biri ardahanlı diyince hemen k.rt sanıyorlar aksine asıl ardahanlılar k.rtleri ellerinden gelse bir ka$ık suda boğarlar.. antepliler k.rtlerden nefret ederler maraşlılar k.rtlerden nefret eder. sebeb? adam büyük şehire gelmeden antepten gelir antepten geldim der büyük şehirdeki insanlarda zannederki antepliler k.rt. bir antepli olarak ben bundan rahatsızım bir ardahanlı maraşlı arkadaşlarımda rahatsız. bilemiyorm 7 sene öncesine kadar herşey normaldi.. şimdi zorla iç savaşa sürükletiyorlar.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

8mm bunu yazdı:

Merhabaaaaa
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

GokYeleliBozkurt bunu yazdı:

k.rtler ne verdi bu memlekete ki bi güzellik yapalım onlara.. karşıyım arkadaş açılıma.alevisi lazı çerkezi ses çıkartmazken k.rtler niye bu kadar havlıyor onu anlamıyorum? yok yardım etmemişte yol yokmuşta bilmemneymiş.git karadeniz bölgesine rizeye artvine bak bakalım orda yol köprü varmı elektrik varmı.. ama adamlar ne yapmış kendi imkanlarıyla okulunuda köprüsünüde elektriğinide kendisi üretmiş ve bir kere bile devletine sesini yükseltmemiştir ve sahip çıkmıştır.

Doğuanadolu ve güneydoğu anadolunun insanı bile rahatsız k.rtlerden.biri ardahanlı diyince hemen k.rt sanıyorlar aksine asıl ardahanlılar k.rtleri ellerinden gelse bir ka$ık suda boğarlar.. antepliler k.rtlerden nefret ederler maraşlılar k.rtlerden nefret eder. sebeb? adam büyük şehire gelmeden antepten gelir antepten geldim der büyük şehirdeki insanlarda zannederki antepliler k.rt. bir antepli olarak ben bundan rahatsızım bir ardahanlı maraşlı arkadaşlarımda rahatsız. bilemiyorm 7 sene öncesine kadar herşey normaldi.. şimdi zorla iç savaşa sürükletiyorlar.

bende senin neden havladıgını anlayamadım

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
Toplam Hit: 17604 Toplam Mesaj: 115